Aefa

I am a Blogger

Aefa Aerisya

Bukan blogger terkenal, jauh sekali retis idaman ramai. Blogging itu hobi jadi menaip ikut hati. Kipas Susah Mati Korean Entertainment.

  • Cheras, Kuala Lumpur
  • aefa_aerisya@yahoo.com
  • http://aefaaerisya88.blogspot.my/
Me

About Me

Selalu perasan diri sangat berbakat dalam mengambil gambar. Selain daripada bersembang, bakat terpendam yang lain ialah, makan.

Facebooking 90%
Blogging 50%
Eating 95%
Travelling 60%

1

Under Construction

2

Under Construction

3

Under Construction

4

Under Construction

5

Under Construction

6

Under Construction

0
Visit Malaysia
0
Travel Abroad
0
Facebook Like
0
Blog Follower
  • Selepas Kuarantin

    Selepas Kuarantin

    Selepas Aefa dikeluarkan dari kuarantin, aefa still kena pakai mask bila pergi ke kelas.
    sbb aefa masih ada flu dan batok.
    ni ada beberapa gambar masa kat kelas..
    And they call me NINJA!!haha

    H1N1 
    Aefa dan Ramlah

    H1N1

    Masa kat EMBA1..masa tu tengah tunggu kelas EMBA2 kosong

    H1N1

    Lagi sekali..haha..macam doktor bedah tak??

    H1N1

    dan gambar terakhir sebelum pergi ke kelas Selling..huhu
  • H1N1 - Ceramah

    H1N1 - Ceramah

    Selepas UiTM seluruh Malaysia (kecuali Kampus Melaka) mengumumkan cuti semester in advance pada minggu lepas, UiTM kampus Samarahan telah mengadakan ceramah H1N1 sbg salah satu langkah untuk menyedarkan para pelajar akan bahayanya virus selsema babi ini. Aefa sendiri pun tidak terkecuali.

    Aefa salah seorang yang dikuarantin gara-gara H1N1 ni. Cuti seminggu.~


    H1N1
    H1N1

    H1N1
  • Birthday Azizulhafizan a.k.a Ajoy

    Birthday Azizulhafizan a.k.a Ajoy

    Hari ini kami buat sambutan hari jadi buat Ajoy. Sambutan ini hanya dihadiri oleh jemputan2 tertentu sahaja..ehhe..Bertempat di food court Kolej Seri Gading, sambutan hari jadi ini bermula pada pukul 8.30.Kenapa lewat sgt? Tanyalah pada 3 teruna yang sampai lewat tu.. Byk alasan..haha..

    Birthday Ajoy
    Kek hari jadi
  • Gambar Kenangan

    Gambar Kenangan

    Hari ini kami bergambar kenang-kenangan di youth floor. maklum la ini semester akhir kami bersama. Selepas 3 tahun berkenal banyak suka duka yang kami tempuhi. Semoga kami semua dapat mengapai bintang.. Amin..

    UiTMCS
    Terserempak dengan mereka bertiga sebelum pergi ke kelas
  • Lawatan Akademik - Lembaga Lada Malaysia

    Lawatan Akademik - Lembaga Lada Malaysia

    Tadi kami, pelajar2 business semester 6 telah mengadakan lawatan akademik di
    Lembaga Lada Malaysia yang terletak di Bintawa. Lawatan ini adalah salah satu daripada pelengkap mata pelajaran Introduction to International Business yang kami pelajari pada semester ini.
    Sepanjang 2 jam kami berada di sini, banyak ilmu yang dapat kami pelajari lebih-lebih lagi dlam bidang pengurusan operasi. Kami juga berpeluang melihat cara2 lada diproses.
    Walaupun keadaan di dalam tersebut agak bising dan panas, kami tetap dapat memberikan kerjasama yang
    baik kepada pihak Lembaga Lada Malaysia


    Lawatan 
    Lada yang telah siap di proses

    Lawatan 
    Lada mentah yang belom di proses

    Lawatan 
    Penerangan dari mereka2 yang arif

    Lawatan 
    Penerangan di salah sebuah bahagian di dalam kilang lada
  • Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3