Selepas Kuarantin

0 kritikan
Selepas Aefa dikeluarkan dari kuarantin, aefa still kena pakai mask bila pergi ke kelas.
sbb aefa masih ada flu dan batok.
ni ada beberapa gambar masa kat kelas..
And they call me NINJA!!haha

H1N1 
Aefa dan Ramlah

H1N1

Masa kat EMBA1..masa tu tengah tunggu kelas EMBA2 kosong

H1N1

Lagi sekali..haha..macam doktor bedah tak??

H1N1

dan gambar terakhir sebelum pergi ke kelas Selling..huhu

H1N1 - Ceramah

0 kritikan
Selepas UiTM seluruh Malaysia (kecuali Kampus Melaka) mengumumkan cuti semester in advance pada minggu lepas, UiTM kampus Samarahan telah mengadakan ceramah H1N1 sbg salah satu langkah untuk menyedarkan para pelajar akan bahayanya virus selsema babi ini. Aefa sendiri pun tidak terkecuali.

Aefa salah seorang yang dikuarantin gara-gara H1N1 ni. Cuti seminggu.~


H1N1
H1N1

H1N1

Birthday Azizulhafizan a.k.a Ajoy

5 kritikan
Hari ini kami buat sambutan hari jadi buat Ajoy. Sambutan ini hanya dihadiri oleh jemputan2 tertentu sahaja..ehhe..Bertempat di food court Kolej Seri Gading, sambutan hari jadi ini bermula pada pukul 8.30.Kenapa lewat sgt? Tanyalah pada 3 teruna yang sampai lewat tu.. Byk alasan..haha..

Birthday Ajoy
Kek hari jadi

Gambar Kenangan

0 kritikan
Hari ini kami bergambar kenang-kenangan di youth floor. maklum la ini semester akhir kami bersama. Selepas 3 tahun berkenal banyak suka duka yang kami tempuhi. Semoga kami semua dapat mengapai bintang.. Amin..

UiTMCS
Terserempak dengan mereka bertiga sebelum pergi ke kelas

Lawatan Akademik - Lembaga Lada Malaysia

0 kritikan
Tadi kami, pelajar2 business semester 6 telah mengadakan lawatan akademik di
Lembaga Lada Malaysia yang terletak di Bintawa. Lawatan ini adalah salah satu daripada pelengkap mata pelajaran Introduction to International Business yang kami pelajari pada semester ini.
Sepanjang 2 jam kami berada di sini, banyak ilmu yang dapat kami pelajari lebih-lebih lagi dlam bidang pengurusan operasi. Kami juga berpeluang melihat cara2 lada diproses.
Walaupun keadaan di dalam tersebut agak bising dan panas, kami tetap dapat memberikan kerjasama yang
baik kepada pihak Lembaga Lada Malaysia


Lawatan 
Lada yang telah siap di proses

Lawatan 
Lada mentah yang belom di proses

Lawatan 
Penerangan dari mereka2 yang arif

Lawatan 
Penerangan di salah sebuah bahagian di dalam kilang lada

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets