• Birthday Azizulhafizan a.k.a Ajoy

    Hari ini kami buat sambutan hari jadi buat Ajoy. Sambutan ini hanya dihadiri oleh jemputan2 tertentu sahaja..ehhe..Bertempat di food court Kolej Seri Gading, sambutan hari jadi ini bermula pada pukul 8.30.Kenapa lewat sgt? Tanyalah pada 3 teruna yang sampai lewat tu.. Byk alasan..haha..

    Birthday Ajoy
    Kek hari jadi

    Birthday Ajoy aefa n anne

    Birthday AjoyEnjoy this happy day together..

    Birthday Ajoyhuhu..suap jgn tak suap..

    Birthday AjoyDorg ni tgh transfer gambar..macam la pasni xleh transfer kat kelas..huhu

    Birthday Ajoy there are friends..huhu

    Birthday Ajoyaefa and izie..tokey..haha

    Birthday Ajoy 
    Aefa dan Gege..

    Birthday Ajoy 
    Ajoy dan Ann

    Birthday Ajoy 
    Izie dan Ajoy

    Birthday Ajoy 
    Ana, Ann, dan Norman

    Birthday Ajoy 
    Ana dan Ann makan bersuap

    Birthday Ajoy 
    Norman sibuk jugak nak suap Ajoy

    Birthday Ajoy 
    Sham pun sibuk nak suap-menyuap

    Birthday Ajoy 
    Ramlah dan Gege

    Birthday Ajoy 
    Aik..gambar tokey lagi??haha
  • 5 kritikan:

    abgajoy said...

    mgapa aku tidak tahu ada blog utk bday ku haha...

    dh la pic bday boy ckit jak c adil kali jak blog tok..uh

    Aefa Aerisya said...

    haha..tunggu la..blom abis upload gik..ya bok sik sabar bday boy :P

    abgajoy said...

    ni bleh sbr dh la cbyr royalty upload pic bday boy upload ckit2 jak..cbley2

    Aefa Aerisya said...

    eleh..mok royalti indah..xda2..

    ZalinZalina said...

    Seronoknya sambut besdei ramai2 dengan kawan2..nanti bila awak dah habis belajar, tengok gambar ni balik mesti awak senyum sorang2 :)

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3