• Raya ke 4

  Hari ni Aefa keluar bersama kawan-kawan sekelas. Dengan menggunakan 2 buah kereta kami menziarah rumah-rumah kenalan kami dan rumah-rumah lecturer. Gembira boleh keluar bersam-sama dengan mereka. Inilah kali pertama Aefa keluar pergi mengunjungi rumah-rumah pensyarah kami bersama dengan rakan-rakan sekelas. Rombongan kami ini disertai oleh Aefa, Gege, Ajoy, Norman, Shukor, Diana Anthony, dan Mary.

  Raya

   Raya

   Raya

   Raya

   Raya

   Raya

   Raya

   Raya

  Gambar-gambar di atas adalah gambar-gambar kami di rumah Madam Ratna. Beliau merupakan pensyarah kami yang mengajar subjek Selling. Rumah Madam Ratna merupakan rumah paling lama kami bertandang. Heheh. Kawan-kawan Aefa sempat berkaraoke di rumah Madam kami.

   Raya

   Raya

   Raya

   Raya

   Raya

  Gambar-gambar di atas pula koleksi gambar di rumah Mr. Abg Sulaiman. Beliau merupakan pensyarah kami yang mengajar subjek Operation Management. Secara jujurnya Aefa amat mengagumi hiasan rumah Mr. Abg. Cantik sangat.. Pandai isteri sir decorate.. Ala-ala Casa Impian gitu..huhu

  Kami habis bertandang ke rumah-rumah kenalan kira-kira pukul 11.30 malam. Memandangkan kami semula kelaparan, kami pergi mengisi perut di Benteng, Satok. Kira-kira pukul 1 pagi barulah kami berangkat balik ke rumah masing-masing.
 • 2 kritikan:

  Affy Afiqah said...

  seronoknya, ika tak pernah laa raya rumah lecturer, sume rumah jauh2, hewhew

  Aefa Aerisya said...

  Ika hehe.. rumah lecturer msa diploma dulu.. kan kat sarawak.. lecturer pun duduk berhampiran.. hihi

  Tempah Kek Lapis di Sini

  Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

  Yahoo Messenger

  aefa_aerisya

  EMAIL

  aefa_aerisya@yahoo.com

  Line

  aefaaerisya

  Youtube

  aefaa3