• Aefa in Wonderland Part 1

    2 hari yang saya tak boleh nak luahkan melalui perkataan. Tak sangka leh jumpa Bonda gn Kak Cha. Dorang mesti lagi tak sangka Aefa g jumpa dorang. Hehehe. 

    Semalam, kira2 pukul 1.30 ptg, Aefa g ke Minggu Saham Amanah Malaysia (MSAM) di tempat letak kereta Wisma Bapa Malaysia. Punya la panas hari tu. Tapi takpe. Tak terasa pon. Yela.. Nervous la katakan.. Baru first time jumpa tu walaupun dah lama kenal. Hehe.

    Tak sangka pulak nak masok tempat tu kena daftar dulu. Nasib baik la Aefa ada bawa IC. Selalunya Aefa tinggal je IC kat umah. Huhu.. Sok sek sok sek la kat enpon gn member sementara sampi giliran Aefa. Huuu

    Dah daftar tu, sibuk pulak carik booth Simedarby. Jalan macam ular je Aefa tgk. Ke kiri ke kanan. Last2 jumpa gak booth tu. Booth dah jumpa orgnya pulak belom jumpa ni. Kena la carik Kak Cha pulak. Habis dah pusing semua booth simedarby tu, ntah mana kak cha nyorok.. xnampak pulak.. padahal dia xkecik.. haha (ampun).

    Dah tu call je la. Baru je nak sok sek tanya dia kat mana, dah nampak dah ada pompuan ayus dok bawah pelantar (tu kot nama dier). Kikiki..

    Huh. konpiden jek jalan g ke arah kak cha. Tp org tak tau. Jantung degup laju tuh.. kakakaka.. Tp mmg ni la Aefa. First time jumpa mmg nebes semacam jek. Padahal nak g jumpa org je bukan nak g berperang. hahahaha. Ah. Kak Cha ni pon satu. paham2 la Aefa malu2 meow tem tuh. dia bawak pulak bergambar.. alahai.. huhu

    Pastu Aefa diam (Aefa mmg pendiam ok). Mmg tak tau nak cakap pe. Dulu jumpa kak niesa, kak yati gn kak stanxa pon gni. Aefa diam jek. Kan kan.. Mmg pendiam ni. Percayalah~~~

    To be Continue...
  • 6 kritikan:

    kakcikseroja said...

    iye.. Aefa memang tersangat pendiam dan pemalu.. boleh buat calon menantu! :)

    Aefa Aerisya said...

    ahaha.. jgn jadi cm kak cha n kak wan je bonda.. siap tolong cari calon lak tu.. heheh

    Yati said...

    aah mmg ler pendiam sgt.. sama ler kita.. pendiam.. hehehe

    Aefa Aerisya said...

    akak mana da pendiam.. :P

    Lilynn Wifey Sham said...

    oh pemalu aefa ni yer.. macam sis jugak la.. pemalu.. :)

    Aefa Aerisya said...

    Lilynn aah kak.. pemalu hihi.. kat dlm ni je nampak cam peramah.. kalau jumpa depan2 mmg pemalu sgt :D

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3