• Aefa in Wonderland Part 2

    Sambungan  Aefa in Wonderland Part 1...

    Duduk la Aefa lepak gn kak cha kat booth simedarby tuh.. Cakap2 sikit.. Tanya khabar.. Eh? Ada ke Aefa tanya khabar? ahaha.. mcm xde jek.. hihihi.. Pastu kak cha swuruh Aefa gi amik cop supaya leh dapat brg2 percuma tu.. Erm.. ni la kak cha xtau pasal Aefa.. Mana da Aefa minat nak bersesak gn org ramai ni.. heheh.. 

    Kira2 pukul 3 cmtu, kami keluar dari situ. Dah janji nak jumpa bonda pulak. Tapi selom tu kami pergi makan dulu.. Takyah tanya la mkn katne..Mesti org leh teka.. KFC! hahaah.. xleh jauh dari ayam.. ish2.. kak cha ni.. mcm budak2 je  :P Lama jugak la mkn tu.. Ada org tu makan selow mukan men. Kalo bawa bertanding tuh mmg kompem kalah la.. hahaha.. 

    Pas kak cha puas ati dpt mkn kfc (ahahahaa), kami nek atas pulak.. Nak pi bilik Bonda.. Otw tu terserempak gn Uncle bob kat eskeleter shopping complex bawah otel. Sok sek sok sek la skejap. Huhu

    Masa sampai bilik pulak, bonda baru je kuar dari bilik kecik! hehehehe.. Seronok leh jumpa bonda.. :) Dulu Aefa skodeng dari jauh je bonda atas kapal..hihi.. Maaf ye bonda.. Lenkali tak buat lagi.. 

    Kami sembang2 dlm bilik bonda sampai kol 5 cmtu.. Ah.. salah pulak.. bukan kami.. mereka yang sembang.. Aefa duduk je.. memerhati.. eheh. Siap broadcast gn kak umie lagik dorg tu.. huhu..

    B4 pergi ke airport, Uncle Bob bawa adik pergi ke klinik.. Dia tak sihat.. batuk2.. Bonda kata dier pas berenang kat kolam hari sebelum tu. Alhamdulillah, pas gi Timberland Medical Cntre, adik dah xbatuk2 lagi.. Dah kena cucuk gn doktor.. hihi.. sian dier..

    Aefa dan kak cha pon ikut g anta bonda kat KIA. naik inoba.. kawan uncle bob bawak... Memang penuh la keta tu.  Pas peluk2 sium2 salam2 kami terus balik ke otel.. lepak sekejap kat bilik kak cha..

    To be continue..
  • 4 kritikan:

    kakcikseroja said...

    betullah tu.. sib bek Aefa kecik je! :)

    Aefa Aerisya said...

    patut inoba tu buat panjang lagi kan. hehehe

    linchek616 said...

    nyari2 tkeluar sbb dduk tepi. asek kne himpit!!!

    Aefa Aerisya said...

    sape himpit sape ni...?

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3