Ramadhan Tiba!!


Selamat berpuasa buat kawan-kawan semua.
Tak kira yang jauh ke dekat, yang baru ke yang lama,
yang masih ingat ngan aku lagi ke yang dah lupa.
Tak kira la korang sape, yang tetiba ngaku kawan pun takpe.

Terima kasih bagi yang sudi buat blogwalking, nuffwalking,
dan segala jenis walking lagi. Kerana kamu semua aku semakin rajin
menaip [merepek actually] di dunia maya ni.

Sempena bulan baik ini, aku nak ajak korang sama-sama
menghayatinya. Janganlah kita biarkan puasa ini berlalu begitu sahaja
dan kita hanya mendapat lapar dan dahaga.
Pengertian puasa ni lebih bererti lagi daripada menahan lapar dan dahaga. :)

Tak sabar nak tunggu ketibaan esok hari. :)
Tengok ni jadual berbuka kami kat kuching.

Jadual Puasa

Last year punya lagi awal kalau tak silap.
K. Chow dulu.
Esok kita pergi bazar sama-sama ok?

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

0 kritikan:

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets