• Ramadhan Tiba!!

    Selamat berpuasa buat kawan-kawan semua.
    Tak kira yang jauh ke dekat, yang baru ke yang lama,
    yang masih ingat ngan aku lagi ke yang dah lupa.
    Tak kira la korang sape, yang tetiba ngaku kawan pun takpe.

    Terima kasih bagi yang sudi buat blogwalking, nuffwalking,
    dan segala jenis walking lagi. Kerana kamu semua aku semakin rajin
    menaip [merepek actually] di dunia maya ni.

    Sempena bulan baik ini, aku nak ajak korang sama-sama
    menghayatinya. Janganlah kita biarkan puasa ini berlalu begitu sahaja
    dan kita hanya mendapat lapar dan dahaga.
    Pengertian puasa ni lebih bererti lagi daripada menahan lapar dan dahaga. :)

    Tak sabar nak tunggu ketibaan esok hari. :)
    Tengok ni jadual berbuka kami kat kuching.

    Jadual Puasa

    Last year punya lagi awal kalau tak silap.
    K. Chow dulu.
    Esok kita pergi bazar sama-sama ok?
  • 0 kritikan:

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3