Cikgu To Be

2 kritikan

Teacher

Entry ini khas untuk kawan-kawan
yang bakal jadi cikgu.
Malas nak bermadah.
So terimalah ucapan tulus ikhlas
dan sebuah peringatan dariku yang berada jauh ini.
Tahniah Aefy n Nana.
Jangan lupa belanja makan ok. hahaha

Bersantai di ....

0 kritikan
Smile
Smile

Salam 1 Malaysia kwn2. hehe
Ni baru je balik dari berjimba bersantai dengan Mek dan Yan
Penat sangat2.. Sakit pinggang dah ni.
Menaip pon baring ahaha.
Tapi xpe. Aku xkisah.
Yang penting arini SERONOK okey..
Walaupun ade la sedikit kisah yang xberapa nak seronok.
Siut jek tau lelaki tadi tu.
Wat kitorg xsenang duduk.
Padahal keluar ni nak bercuti (wah.. ayat~)
Dia yang tengah khayal kat situ leh pulak g bersembang gn kitorg.
Dah guna taktik melarikan diri pon dia leh plak nak men kejar2 kat situ..
Dem. (Bak kate Mek~)
hahah
Okey tutup kisah lelaki sengal tuh.
Wat penat je taip asal dia kan.. hehe

Aku Nak Kurus

10 kritikan
Selamat bercuti kawan-kawan.
Apa aktiviti hari ni?
Aku plan nak pergi jogging.

Jogging
clipartheaven
 Tapi entah jadi ke tak ni.
Dari dulu lagi plan.
Tak pernahnya menjadi hahaha.

Semenjak duduk kat Melaka, berat aku naik lah! DAMN
Turun naik bangunan 16 tingkat tu pun berat aku leh naik. how come~
[guna lift yang haha]
So, setelah kembali ke bumi ku sendiri ni,
aku berazam nak turunkan semula berat badan aku.
Aku nak KURUS.
 Aku nak amalkan hidup yang sihat.
 Aku mesti berubah sebelum kembali semula ke Melaka.
Ya! Aku boleh
i can do it
spreadshirt

okey bye. nak g mcd. hahaha

mcd
decanter

X-Rec Carnival

4 kritikan
x-rec

 Setelah beberapa minggu sibuk dengan persediaan
untuk X-Rec Carnival,
akhirnya hari yang ditunggu-tunggu pun tiba. hehe
Penat lelah turun naik kampus dirasakan berbaloi.
Yela kan.. Carnival dah selesai dengan jayanya.
Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.
x-rec
Minggu ni merupakan minggu pengurusan perniagaan.
Atau lebih dikenali dengan HR Week.
Maksudnya fakulti kami akan membuat bermacam-macam
program sepanjang minggu ni.
x-rec

Kelas kami dan kelas 3A bergabung menjayakan X-Rec Carnival.
Karnival ini atas buah fikiran Mr. Idris, pensyarah HRM kami.
Macam biasa la kan kalau nak anjur program mesti ada je persengketaan.
Eh bukan. Perbezaan pendapat..
Tapi kami anggap itu sbg lumrah.
Dan tak simpan dalam hati pon apa-apa yang berlaku.
Benda dah berlalu, biarkanlah berlalu.
Yang penting hidup kena diteruskan.. ewahh
hhahahah
x-rec




**X-Rec = Expert Recruitment**

PIC : Selamat Hari Jadi BM223 3B

3 kritikan
~~ Selamat hari jadi ~~
~~ Selamat hari jadi ~~
~~ Selamat hari jadi budak-budak 3B ~~
~~ Selamat hari jadi.... ~~
BM223 3B
Birthday Afeeq
 Ini besday boy.. 
Lecturer kami kat belakang tu, Mr. Idris. Dia yang belanja =)

BM223 3B
Singing
 Mereka-mereka ini tengah menyumbangkan lagu Happy Birthday hikhik

BM223 3B
Penonton Setia
 Mereka pulak tak sabar nak ambik gambar..

BM223 3B
Purple Lady
 Ini pulak kes berangan nak kek tu dorang yang punya :P

BM223 3B
Cake Hunter
 Hah! Ni kes berebut kek la ni!!!

Kembali Pulang

13 kritikan
Sedih~
Bila aku kata begitu kat seseorang dia pun reply,
"tentu best kn duk ngan dorang smpai u sedih nk tngalkn dorang"
Memang best! Nak aku olahkan ayat pun tak guna.
Sebab aku je paham apa yang aku rasa. Hehehe
 Ok. Cukup hal emosi-emosi ni.


Tadi kami bertolak ke Larkin kira-kira pukul 2 petang.
Walaupun ada sedikit kesesatan berlaku, LOL
tapi, alhamdulillah kami selamat sampai ke sana.
Cegu pun dah sampai. Dah separuh pon air dia minum ekeke.

Cendol~ gile layan aku menghirup cendol tadi!
Almaklumla lama dah tak makan.
[Tauke Swee Kang, tolong bukak cawangan kat Melaka boleh tak :P?]
Cendol
Pengubat rindu kepada Swee Kang hehe
 Pastu makan roti pulak.
Erm.. Aku terlupa nama roti tu.
Tengok sendiri la macam mana rupa dia ok.
hahaha
Kacang Pol
Tadaa.. Ini lah roti tu. Apa nama dia ek?
Kacang Pol
Alkisah roti ini....
Roti di atas di makan oleh?
Ya. Dia bukan nama sebenar. haha..
Ingat budak kecik je makan macam ni.
Rupa-rupanya cikgu pun sama jugak.
hehehhe :P

Habis je makan terus pergi beli tiket.
Jam dah 3.25 petang.
Tiket pulak pukul 3.30 petang.
Memang takde peluang la nak beramah mesra.
Oh. masa memang mencemburui aku!

Sebelum naik bas sempat jugak bergambar.
Sebagai kenangan..
Entah bila lagi dapat berjumpa kan :(
Friend
Hah. Saat genting ni. Pertarungan melawan air mata. haha

Sedey wo part berpisah ni..
Ku tahan-tahan air mata supaya tak mengalir.. huhuu
Tapi kat dalam bas aku rasa mata aku berair jugak! haha.
Aku memang selalu kalah bab sedih-sedih ni.
Tengok movie pon aku nangis apatah lagi peristiwa yang aku alami sendiri. hik

Rindu pulak dengan dorang malam-malam macam ni :(
4 hari bersama... rasa macam dah lama kenal..
4 hari bersama.. rasa macam baru berjumpa..
Paham tak?
Renung-renungkan. heee

Sebelum terlupa..
Terima kasih kak cha atas layanan yang diberikan.
Memang superb. Tip top. Mantap.
Dan yang sewaktu dengannya hehe
Maaflah atas kekurangan Aefa.
Kat mana-mana pun memang perangai macam tu.
Ade la berbeza sedikit.
Setakat 5-10 % je la. :P
Ok. Love you!
Tom
Kok Meng / Mr. Bean = Tom hahaha


Here.. I have everything I need

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets