Aefa

I am a Blogger

Aefa Aerisya

Bukan blogger terkenal, jauh sekali retis idaman ramai. Blogging itu hobi jadi menaip ikut hati. Kipas Susah Mati Korean Entertainment.

  • Cheras, Kuala Lumpur
  • aefa_aerisya@yahoo.com
  • http://aefaaerisya88.blogspot.my/
Me

About Me

Selalu perasan diri sangat berbakat dalam mengambil gambar. Selain daripada bersembang, bakat terpendam yang lain ialah, makan.

Facebooking 90%
Blogging 50%
Eating 95%
Travelling 60%

1

Under Construction

2

Under Construction

3

Under Construction

4

Under Construction

5

Under Construction

6

Under Construction

0
Visit Malaysia
0
Travel Abroad
0
Facebook Like
0
Blog Follower
  • PIC : Selamat Hari Jadi BM223 3B

    PIC : Selamat Hari Jadi BM223 3B

    ~~ Selamat hari jadi ~~
    ~~ Selamat hari jadi ~~
    ~~ Selamat hari jadi budak-budak 3B ~~
    ~~ Selamat hari jadi.... ~~
    BM223 3B
    Birthday Afeeq
     Ini besday boy.. 
    Lecturer kami kat belakang tu, Mr. Idris. Dia yang belanja =)

    BM223 3B
    Singing
     Mereka-mereka ini tengah menyumbangkan lagu Happy Birthday hikhik

    BM223 3B
    Penonton Setia
     Mereka pulak tak sabar nak ambik gambar..

    BM223 3B
    Purple Lady
     Ini pulak kes berangan nak kek tu dorang yang punya :P

    BM223 3B
    Cake Hunter
     Hah! Ni kes berebut kek la ni!!!
  • Kembali Pulang

    Kembali Pulang

    Sedih~
    Bila aku kata begitu kat seseorang dia pun reply,
    "tentu best kn duk ngan dorang smpai u sedih nk tngalkn dorang"
    Memang best! Nak aku olahkan ayat pun tak guna.
    Sebab aku je paham apa yang aku rasa. Hehehe
     Ok. Cukup hal emosi-emosi ni.


    Tadi kami bertolak ke Larkin kira-kira pukul 2 petang.
    Walaupun ada sedikit kesesatan berlaku, LOL
    tapi, alhamdulillah kami selamat sampai ke sana.
    Cegu pun dah sampai. Dah separuh pon air dia minum ekeke.

    Cendol~ gile layan aku menghirup cendol tadi!
    Almaklumla lama dah tak makan.
    [Tauke Swee Kang, tolong bukak cawangan kat Melaka boleh tak :P?]
    Cendol
    Pengubat rindu kepada Swee Kang hehe
     Pastu makan roti pulak.
    Erm.. Aku terlupa nama roti tu.
    Tengok sendiri la macam mana rupa dia ok.
    hahaha
    Kacang Pol
    Tadaa.. Ini lah roti tu. Apa nama dia ek?
    Kacang Pol
    Alkisah roti ini....
    Roti di atas di makan oleh?
    Ya. Dia bukan nama sebenar. haha..
    Ingat budak kecik je makan macam ni.
    Rupa-rupanya cikgu pun sama jugak.
    hehehhe :P

    Habis je makan terus pergi beli tiket.
    Jam dah 3.25 petang.
    Tiket pulak pukul 3.30 petang.
    Memang takde peluang la nak beramah mesra.
    Oh. masa memang mencemburui aku!

    Sebelum naik bas sempat jugak bergambar.
    Sebagai kenangan..
    Entah bila lagi dapat berjumpa kan :(
    Friend
    Hah. Saat genting ni. Pertarungan melawan air mata. haha

    Sedey wo part berpisah ni..
    Ku tahan-tahan air mata supaya tak mengalir.. huhuu
    Tapi kat dalam bas aku rasa mata aku berair jugak! haha.
    Aku memang selalu kalah bab sedih-sedih ni.
    Tengok movie pon aku nangis apatah lagi peristiwa yang aku alami sendiri. hik

    Rindu pulak dengan dorang malam-malam macam ni :(
    4 hari bersama... rasa macam dah lama kenal..
    4 hari bersama.. rasa macam baru berjumpa..
    Paham tak?
    Renung-renungkan. heee

    Sebelum terlupa..
    Terima kasih kak cha atas layanan yang diberikan.
    Memang superb. Tip top. Mantap.
    Dan yang sewaktu dengannya hehe
    Maaflah atas kekurangan Aefa.
    Kat mana-mana pun memang perangai macam tu.
    Ade la berbeza sedikit.
    Setakat 5-10 % je la. :P
    Ok. Love you!
    Tom
    Kok Meng / Mr. Bean = Tom hahaha


    Here.. I have everything I need
  • Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3