PIC : Selamat Hari Jadi BM223 3B

3 kritikan
~~ Selamat hari jadi ~~
~~ Selamat hari jadi ~~
~~ Selamat hari jadi budak-budak 3B ~~
~~ Selamat hari jadi.... ~~
BM223 3B
Birthday Afeeq
 Ini besday boy.. 
Lecturer kami kat belakang tu, Mr. Idris. Dia yang belanja =)

BM223 3B
Singing
 Mereka-mereka ini tengah menyumbangkan lagu Happy Birthday hikhik

BM223 3B
Penonton Setia
 Mereka pulak tak sabar nak ambik gambar..

BM223 3B
Purple Lady
 Ini pulak kes berangan nak kek tu dorang yang punya :P

BM223 3B
Cake Hunter
 Hah! Ni kes berebut kek la ni!!!

Kembali Pulang

13 kritikan
Sedih~
Bila aku kata begitu kat seseorang dia pun reply,
"tentu best kn duk ngan dorang smpai u sedih nk tngalkn dorang"
Memang best! Nak aku olahkan ayat pun tak guna.
Sebab aku je paham apa yang aku rasa. Hehehe
 Ok. Cukup hal emosi-emosi ni.


Tadi kami bertolak ke Larkin kira-kira pukul 2 petang.
Walaupun ada sedikit kesesatan berlaku, LOL
tapi, alhamdulillah kami selamat sampai ke sana.
Cegu pun dah sampai. Dah separuh pon air dia minum ekeke.

Cendol~ gile layan aku menghirup cendol tadi!
Almaklumla lama dah tak makan.
[Tauke Swee Kang, tolong bukak cawangan kat Melaka boleh tak :P?]
Cendol
Pengubat rindu kepada Swee Kang hehe
 Pastu makan roti pulak.
Erm.. Aku terlupa nama roti tu.
Tengok sendiri la macam mana rupa dia ok.
hahaha
Kacang Pol
Tadaa.. Ini lah roti tu. Apa nama dia ek?
Kacang Pol
Alkisah roti ini....
Roti di atas di makan oleh?
Ya. Dia bukan nama sebenar. haha..
Ingat budak kecik je makan macam ni.
Rupa-rupanya cikgu pun sama jugak.
hehehhe :P

Habis je makan terus pergi beli tiket.
Jam dah 3.25 petang.
Tiket pulak pukul 3.30 petang.
Memang takde peluang la nak beramah mesra.
Oh. masa memang mencemburui aku!

Sebelum naik bas sempat jugak bergambar.
Sebagai kenangan..
Entah bila lagi dapat berjumpa kan :(
Friend
Hah. Saat genting ni. Pertarungan melawan air mata. haha

Sedey wo part berpisah ni..
Ku tahan-tahan air mata supaya tak mengalir.. huhuu
Tapi kat dalam bas aku rasa mata aku berair jugak! haha.
Aku memang selalu kalah bab sedih-sedih ni.
Tengok movie pon aku nangis apatah lagi peristiwa yang aku alami sendiri. hik

Rindu pulak dengan dorang malam-malam macam ni :(
4 hari bersama... rasa macam dah lama kenal..
4 hari bersama.. rasa macam baru berjumpa..
Paham tak?
Renung-renungkan. heee

Sebelum terlupa..
Terima kasih kak cha atas layanan yang diberikan.
Memang superb. Tip top. Mantap.
Dan yang sewaktu dengannya hehe
Maaflah atas kekurangan Aefa.
Kat mana-mana pun memang perangai macam tu.
Ade la berbeza sedikit.
Setakat 5-10 % je la. :P
Ok. Love you!
Tom
Kok Meng / Mr. Bean = Tom hahaha


Here.. I have everything I need

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets