Aefa

I am a Blogger

Aefa Aerisya

Bukan blogger terkenal, jauh sekali retis idaman ramai. Blogging itu hobi jadi menaip ikut hati. Kipas Susah Mati Korean Entertainment.

  • Cheras, Kuala Lumpur
  • aefa_aerisya@yahoo.com
  • http://aefaaerisya88.blogspot.my/
Me

About Me

Selalu perasan diri sangat berbakat dalam mengambil gambar. Selain daripada bersembang, bakat terpendam yang lain ialah, makan.

Facebooking 90%
Blogging 50%
Eating 95%
Travelling 60%

1

Under Construction

2

Under Construction

3

Under Construction

4

Under Construction

5

Under Construction

6

Under Construction

0
Visit Malaysia
0
Travel Abroad
0
Facebook Like
0
Blog Follower
  • ❤ Pagoh ❤

    ❤ Pagoh ❤

    *maaf penggunaan aku*

    (。◕‿◕。)
    Nampak tak betapa happy nya muka tu.
    Begitulah aku ketika menaip entry ni.
    Tapi mata agak layu. Ngantok. hehe. 

    Arini aku pergi Pagoh.
    Jauh jugak. Tapi tak la jauh sangat. heheh
    Tapi tak kisah la semua tu.
    Yang penting aku happy.
    Bukan senang nak pergi tempat orang ni kan.
    Tambah-tambah lagi kat negeri orang.

  • Kelab Budak2 Terbiar

    Kelab Budak2 Terbiar

    Haha..
    Abaikan je tajuk yang hampeh tu.
    Aku baru je balik dari lepak kat kedai kuning tepi UiTM tuh.
    Bila aku sebut lepak,
    member aku gelak! haha
    Dorang tak sangka aku tau binatang pe LEPAK tu :P

    Tapi tadi serius aku boring tahap gaban.
    Online salah
    On call salah
    Baca buku salah.
    Kesimpulannya semua yang aku buat kat rumah mengundang keboringan!
    Boring
    So aku ajak dorang g lepak.
    Dorang?
    Actually, Aimi je ade. haha.
    Dak2 lain dah balik.
    SobSobSob
    Kami ditinggalkan bersendirian.



    **esok nak g jogging.. JOM~**
  • Minggu Pertama Sekolah

    Minggu Pertama Sekolah


    Study

    Minggu pertama..
    Ngehngehngeh..
    Memang minggu pertama belum berlalu pergi lagi.
    Tapi berbekalkan semangat nak menaip assignment pertama hari ni,
    aku luangkan masa dulu menaip entry. haha

    Minggu pertama macam biasa lecturer mesti wat ice-breaking dulu.
    Kenal-kenal.
    Tapi arini lain pulak.
    Lect suruh buat esei pasal diri.
    Aiseh.
    Part ni la aku malas.
    -.-'

    Stress

    So far, puas hati dengan lecturer kami sem ni.
    Baru satu minggu takleh la nak komen lebih-lebih kan.
    Kang tengah sem lain pulak jadinya. huhu

    Subjek sem ni :
    Employment Law
    Industrial Relation
    Ethnic Relations
    Strategic Management
    Report Writing
    Compensation
    Knowledge Management


    **nak tukaq kelas ke x ni hahaha?**
  • Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3