❤ Pagoh ❤

9 kritikan
*maaf penggunaan aku*

(。◕‿◕。)
Nampak tak betapa happy nya muka tu.
Begitulah aku ketika menaip entry ni.
Tapi mata agak layu. Ngantok. hehe. 

Arini aku pergi Pagoh.
Jauh jugak. Tapi tak la jauh sangat. heheh
Tapi tak kisah la semua tu.
Yang penting aku happy.
Bukan senang nak pergi tempat orang ni kan.
Tambah-tambah lagi kat negeri orang.

Kelab Budak2 Terbiar

0 kritikan
Haha..
Abaikan je tajuk yang hampeh tu.
Aku baru je balik dari lepak kat kedai kuning tepi UiTM tuh.
Bila aku sebut lepak,
member aku gelak! haha
Dorang tak sangka aku tau binatang pe LEPAK tu :P

Tapi tadi serius aku boring tahap gaban.
Online salah
On call salah
Baca buku salah.
Kesimpulannya semua yang aku buat kat rumah mengundang keboringan!
Boring
So aku ajak dorang g lepak.
Dorang?
Actually, Aimi je ade. haha.
Dak2 lain dah balik.
SobSobSob
Kami ditinggalkan bersendirian.



**esok nak g jogging.. JOM~**

Minggu Pertama Sekolah

0 kritikan

Study

Minggu pertama..
Ngehngehngeh..
Memang minggu pertama belum berlalu pergi lagi.
Tapi berbekalkan semangat nak menaip assignment pertama hari ni,
aku luangkan masa dulu menaip entry. haha

Minggu pertama macam biasa lecturer mesti wat ice-breaking dulu.
Kenal-kenal.
Tapi arini lain pulak.
Lect suruh buat esei pasal diri.
Aiseh.
Part ni la aku malas.
-.-'

Stress

So far, puas hati dengan lecturer kami sem ni.
Baru satu minggu takleh la nak komen lebih-lebih kan.
Kang tengah sem lain pulak jadinya. huhu

Subjek sem ni :
Employment Law
Industrial Relation
Ethnic Relations
Strategic Management
Report Writing
Compensation
Knowledge Management


**nak tukaq kelas ke x ni hahaha?**

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets