Explorace - A Walk Through Legacy


Tired


Penat -.-'
Bukan tu je.
sakit kaki tangan body hati semua. haish.. haha
Maklum la lame dah Aefa tak join benda2 macam ni.
Kali ni Aefa join untuk menyokong aktiviti yang kawan-kawan Aefa buat.
Tak kisah la after effect dia camne,
yang pasti Aefa nak jugak main!

Before ni kelas Aefa pernah buat program kemasyarakatan kan,
kali ni kelas lain buat explorace pulak.
Dulu masa aktiviti kitorang dorang bagi sepenuhnya komitmen,
kali ni tak salah kalau kita bagi komitmen yang sama.
Masing-masing boleh fikir sendiri benda ni.
Takkan semua benda kena tegur baru nak buat.

Hari tu, Aefa satu group dengan Yan, Fara, Fyna, dan Aimi.
Satu lagi group Izan, Ella, Wan, Baia, dan Az.
Ida plak jadi ad-hoc committee.
Kitorang baju oren.
Dorang pulak baju putih.
hoho..
Seronok sangat bermain kat Taman Botanikal tu.
Aefa try men paint ball.. Kena tau!
Pastu main archery.. tak kena! damn~
dan main macam-macam lagi..
Tetiba keinginan untuk bermain kayak membuak2 time abes explorace tu haha.

Apa-apa pun. tahniah kawan-kawan.
Nice program..
Nice games too.. hohoh
buat classmates yang join tu,
terima kasih kerna sama-sama berhujung minggu di hutan. :)
Bagi yang nak pergi tapi tiba-tiba ada hal pulak tu, kesian~ haha

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

4 kritikan:

7 Cahaya Langit on June 1, 2012 at 1:33 AM said...

hehehe ^^

Aefa Aerisya on June 2, 2012 at 1:54 AM said...

oo incek cahaya langit biru... dah xde fb ea.. patot la xde nmpk like2lagi :P

7 Cahaya Langit on June 3, 2012 at 4:50 AM said...

xde makne nyer nak like like lagi hahaha,,, da malas na open FB . . . crowded + full + segale bagai . . . papehal, email/YM je la yek :P

Aefa Aerisya on June 3, 2012 at 11:36 AM said...

haha.. cmtu pulak.. merajuk gn makwe ke smpi cmtu skali :P

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets