• Explorace - A Walk Through Legacy

    Tired


    Penat -.-'
    Bukan tu je.
    sakit kaki tangan body hati semua. haish.. haha
    Maklum la lame dah Aefa tak join benda2 macam ni.
    Kali ni Aefa join untuk menyokong aktiviti yang kawan-kawan Aefa buat.
    Tak kisah la after effect dia camne,
    yang pasti Aefa nak jugak main!

    Before ni kelas Aefa pernah buat program kemasyarakatan kan,
    kali ni kelas lain buat explorace pulak.
    Dulu masa aktiviti kitorang dorang bagi sepenuhnya komitmen,
    kali ni tak salah kalau kita bagi komitmen yang sama.
    Masing-masing boleh fikir sendiri benda ni.
    Takkan semua benda kena tegur baru nak buat.

    Hari tu, Aefa satu group dengan Yan, Fara, Fyna, dan Aimi.
    Satu lagi group Izan, Ella, Wan, Baia, dan Az.
    Ida plak jadi ad-hoc committee.
    Kitorang baju oren.
    Dorang pulak baju putih.
    hoho..
    Seronok sangat bermain kat Taman Botanikal tu.
    Aefa try men paint ball.. Kena tau!
    Pastu main archery.. tak kena! damn~
    dan main macam-macam lagi..
    Tetiba keinginan untuk bermain kayak membuak2 time abes explorace tu haha.

    Apa-apa pun. tahniah kawan-kawan.
    Nice program..
    Nice games too.. hohoh
    buat classmates yang join tu,
    terima kasih kerna sama-sama berhujung minggu di hutan. :)
    Bagi yang nak pergi tapi tiba-tiba ada hal pulak tu, kesian~ haha
  • 4 kritikan:

    7 Cahaya Langit said...

    hehehe ^^

    Aefa Aerisya said...

    oo incek cahaya langit biru... dah xde fb ea.. patot la xde nmpk like2lagi :P

    7 Cahaya Langit said...

    xde makne nyer nak like like lagi hahaha,,, da malas na open FB . . . crowded + full + segale bagai . . . papehal, email/YM je la yek :P

    Aefa Aerisya said...

    haha.. cmtu pulak.. merajuk gn makwe ke smpi cmtu skali :P

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3