Aefa

I am a Blogger

Aefa Aerisya

Bukan blogger terkenal, jauh sekali retis idaman ramai. Blogging itu hobi jadi menaip ikut hati. Kipas Susah Mati Korean Entertainment.

  • Cheras, Kuala Lumpur
  • aefa_aerisya@yahoo.com
  • http://aefaaerisya88.blogspot.my/
Me

About Me

Selalu perasan diri sangat berbakat dalam mengambil gambar. Selain daripada bersembang, bakat terpendam yang lain ialah, makan.

Facebooking 90%
Blogging 50%
Eating 95%
Travelling 60%

1

Under Construction

2

Under Construction

3

Under Construction

4

Under Construction

5

Under Construction

6

Under Construction

0
Visit Malaysia
0
Travel Abroad
0
Facebook Like
0
Blog Follower
  • Program Khatan TM 2012

    Program Khatan TM 2012

    Pepagi I bukak mate..
    Owhhhh HUJAN!!
    Best tu kalo tidoo..
    So i sambung tido balik. ekhek
    baru je nak sambung balik mimpi malam tadi,
    enpon pon bunyi mendayu2 suruh bangun.

    I capai tuala terus melangkah longlai ke bilik air.
    buka paip sket, tadah air dengan hujung jari,
    pastu tadaaaa.. selesai dah mandi manda di pagi yang sejuk..
    **ini tipu.. cerita dustaaa**

    Sampai kat Menara hujan lagi.
    Tapi titisan-titisan halus je la.
    Sehalus salji yang turun di  kutub sane..
    Since da ramai yang jage pendaftaran,
    I menomadkan diri ke bahagian makanan.
    As usual. my fav..
    Niat hati mulanya nak  ngorat sesape yg ensem.
    Tapi kan. bebudak ni baru je masok jawi.
    ade ati nak menggedik gn bebudak.

    TM
    Ni kaunter pendaftaran. Kot-kot ade yang takut, last minute nak tarik diri, hee

    TM
    Adik ni dah len macam dah. Takut eaa..

    TM
    My boss.. dan AJK2 lain

    TM
    Antara tetamu yang hadir

    TM
    Barisan jururawat. Sure adik2 xtakut da tgk dorg ni.


    TM
    Ini mereka yang nak masok ke alam remaja

    TM
    Bosses :)


    TM
    Jeles tengok bebudak ni naik motor beso


    TM
    Cian die sejuk

    TM
    Selamat dah adik ni.. hihih

    TM
    Sementara dorang khatan,
    I plak khatam cite boboboi & Upin Upin 

    Sekian.
  • Holiday - Umang-Umang Chalet

    Holiday - Umang-Umang Chalet

    Tadaaa..
    Balik-balik muka I jek yang bercuti huhuu..
    Ok la kot.
    Pas stess2 mengadap kerja kat office,
    kena la rest kan kepala otak ni kan. hikhk

    Kali ni pergi kat Umang-Umang Chalet, Kuala Linggi.
    Nice place.
    Baru je mula beroperasi bulan 5 lepas kalau tak silap.
    So kalau ade ape2 kekurangan tu biasa la kan.

    I pergi dengan kawan-kawan.
    Unplanned ni/
    Sebab actually I plan lain
    Follow akak member sebenarnya.
    Akak die and the geng ade aktiviti kat sana.
    Kitorg plak join sekaki.

    So sabtu ahad tu enjoy la tengok dorang wat aktiviiti.
    Siap ade karok lagi tu memalam.
    Tambah lagi kat kawasan tu mmg tengah meriah sbb
    ada perasmian RTC.

    Ok tu je report kali ni.
    Pic len kali la yek.
    Sebab pic kat fara. huhu
  • Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3