Program Khatan TM 2012

2 kritikan
Pepagi I bukak mate..
Owhhhh HUJAN!!
Best tu kalo tidoo..
So i sambung tido balik. ekhek
baru je nak sambung balik mimpi malam tadi,
enpon pon bunyi mendayu2 suruh bangun.

I capai tuala terus melangkah longlai ke bilik air.
buka paip sket, tadah air dengan hujung jari,
pastu tadaaaa.. selesai dah mandi manda di pagi yang sejuk..
**ini tipu.. cerita dustaaa**

Sampai kat Menara hujan lagi.
Tapi titisan-titisan halus je la.
Sehalus salji yang turun di  kutub sane..
Since da ramai yang jage pendaftaran,
I menomadkan diri ke bahagian makanan.
As usual. my fav..
Niat hati mulanya nak  ngorat sesape yg ensem.
Tapi kan. bebudak ni baru je masok jawi.
ade ati nak menggedik gn bebudak.

TM
Ni kaunter pendaftaran. Kot-kot ade yang takut, last minute nak tarik diri, hee

TM
Adik ni dah len macam dah. Takut eaa..

TM
My boss.. dan AJK2 lain

TM
Antara tetamu yang hadir

TM
Barisan jururawat. Sure adik2 xtakut da tgk dorg ni.


TM
Ini mereka yang nak masok ke alam remaja

TM
Bosses :)


TM
Jeles tengok bebudak ni naik motor beso


TM
Cian die sejuk

TM
Selamat dah adik ni.. hihih

TM
Sementara dorang khatan,
I plak khatam cite boboboi & Upin Upin 

Sekian.

Holiday - Umang-Umang Chalet

5 kritikan
Tadaaa..
Balik-balik muka I jek yang bercuti huhuu..
Ok la kot.
Pas stess2 mengadap kerja kat office,
kena la rest kan kepala otak ni kan. hikhk

Kali ni pergi kat Umang-Umang Chalet, Kuala Linggi.
Nice place.
Baru je mula beroperasi bulan 5 lepas kalau tak silap.
So kalau ade ape2 kekurangan tu biasa la kan.

I pergi dengan kawan-kawan.
Unplanned ni/
Sebab actually I plan lain
Follow akak member sebenarnya.
Akak die and the geng ade aktiviti kat sana.
Kitorg plak join sekaki.

So sabtu ahad tu enjoy la tengok dorang wat aktiviiti.
Siap ade karok lagi tu memalam.
Tambah lagi kat kawasan tu mmg tengah meriah sbb
ada perasmian RTC.

Ok tu je report kali ni.
Pic len kali la yek.
Sebab pic kat fara. huhu

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets