V.I.V.A.

11 kritikan
Pejam celik pejam celik.
Berakhirnya latihan industri.
Perasan?
Perasaan?
Gembira dan sedih.
Penat lelah selam selama ini akhirnya dapat disimpulkan dalam
V.I.V.A.

Durian Crepe

2 kritikan
Sane sini sibuk dengan durian Crepe.
Dulu la.. sekarang dah takde.
Macam dah kurengg hikhik
Tapi masih jugak jumpa benda alah ni hihi..

Durian Crepe

Jumpa ni kat Mid Valley.
or lebih tepat lagi The gardens sebenarnya.
Lame dah jumpe ni.. Just baru nak update je haha
Siyes giler sedap.
Duduk kat foodcourt gn fyna sambil layan nih.
Terliur dorang kiri kanan.


**tetibe lapaq**

Sayonara

0 kritikan
Salam
menaip bagi mengisi ruang waktu yang kosong.
sekosong minda yang tenang.
sekosong poket yang berhabuk. haha

Kosong

Genap sudah seminggu berkampung di Melaka.
Alhamdulillah thesis dah settle.
Presentation.
Printing.
Binding.
Burning.
Selesai satu demi satu.
Saat tu.. hidup mula rasa kosong. hahaha.
Bajettt!!

Goodbye

Esok.
InsyaAllah berakhirnya episod suka duka di Melaka.
Tugasan-tugasan akan di hantar.
Mungkin.. esok juga melangkah meninggalkan bumi Hang Tuah ini.
Mungkinkah yang terakhir?
Ya. Mungkin.

Friend

Tiada seharipun yang dirasakan kosong dan suram.
Setiap hari penuh dengan gelak ketawa.
Gurau senda dan bercerita.
Kita mungkin tak kenal lama.
Tapi kita duduk bersama.
Terima kasih semua.

Friend

Tiada sehari juga diri ini dilupakan.
Walau sibuk dengan urusan.
Walau sakit datang bertandang.
Oh. Terima kasih kawan.
Atas ingatan yang berterusan.

Friend

Hari-hari yang terakhir diluangkan bersama.
Tanpa arah tuju menyusur laju di jalan raya.
Biarlah. Asal boleh berkongsi cerita.
Itu pun sudah memadai.
Bagi menambah episod cerita kita.

Best Wishes

Selamat mengharungi hidup baru kawan-kawan.
Sayonara




**I don't want to lost in the past and stuck in some sad memories, so i decided to let you go.
THE END**

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets