Aefa

I am a Blogger

Aefa Aerisya

Bukan blogger terkenal, jauh sekali retis idaman ramai. Blogging itu hobi jadi menaip ikut hati. Kipas Susah Mati Korean Entertainment.

  • Cheras, Kuala Lumpur
  • aefa_aerisya@yahoo.com
  • http://aefaaerisya88.blogspot.my/
Me

About Me

Selalu perasan diri sangat berbakat dalam mengambil gambar. Selain daripada bersembang, bakat terpendam yang lain ialah, makan.

Facebooking 90%
Blogging 50%
Eating 95%
Travelling 60%

1

Under Construction

2

Under Construction

3

Under Construction

4

Under Construction

5

Under Construction

6

Under Construction

0
Visit Malaysia
0
Travel Abroad
0
Facebook Like
0
Blog Follower
  • V.I.V.A.

    V.I.V.A.

    Pejam celik pejam celik.
    Berakhirnya latihan industri.
    Perasan?
    Perasaan?
    Gembira dan sedih.
    Penat lelah selam selama ini akhirnya dapat disimpulkan dalam
    V.I.V.A.

  • Durian Crepe

    Durian Crepe

    Sane sini sibuk dengan durian Crepe.
    Dulu la.. sekarang dah takde.
    Macam dah kurengg hikhik
    Tapi masih jugak jumpa benda alah ni hihi..

    Durian Crepe

    Jumpa ni kat Mid Valley.
    or lebih tepat lagi The gardens sebenarnya.
    Lame dah jumpe ni.. Just baru nak update je haha
    Siyes giler sedap.
    Duduk kat foodcourt gn fyna sambil layan nih.
    Terliur dorang kiri kanan.


    **tetibe lapaq**
  • Sayonara

    Sayonara

    Salam
    menaip bagi mengisi ruang waktu yang kosong.
    sekosong minda yang tenang.
    sekosong poket yang berhabuk. haha

    Kosong

    Genap sudah seminggu berkampung di Melaka.
    Alhamdulillah thesis dah settle.
    Presentation.
    Printing.
    Binding.
    Burning.
    Selesai satu demi satu.
    Saat tu.. hidup mula rasa kosong. hahaha.
    Bajettt!!

    Goodbye

    Esok.
    InsyaAllah berakhirnya episod suka duka di Melaka.
    Tugasan-tugasan akan di hantar.
    Mungkin.. esok juga melangkah meninggalkan bumi Hang Tuah ini.
    Mungkinkah yang terakhir?
    Ya. Mungkin.

    Friend

    Tiada seharipun yang dirasakan kosong dan suram.
    Setiap hari penuh dengan gelak ketawa.
    Gurau senda dan bercerita.
    Kita mungkin tak kenal lama.
    Tapi kita duduk bersama.
    Terima kasih semua.

    Friend

    Tiada sehari juga diri ini dilupakan.
    Walau sibuk dengan urusan.
    Walau sakit datang bertandang.
    Oh. Terima kasih kawan.
    Atas ingatan yang berterusan.

    Friend

    Hari-hari yang terakhir diluangkan bersama.
    Tanpa arah tuju menyusur laju di jalan raya.
    Biarlah. Asal boleh berkongsi cerita.
    Itu pun sudah memadai.
    Bagi menambah episod cerita kita.

    Best Wishes

    Selamat mengharungi hidup baru kawan-kawan.
    Sayonara




    **I don't want to lost in the past and stuck in some sad memories, so i decided to let you go.
    THE END**
  • Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3