• Durian Crepe

    Sane sini sibuk dengan durian Crepe.
    Dulu la.. sekarang dah takde.
    Macam dah kurengg hikhik
    Tapi masih jugak jumpa benda alah ni hihi..

    Durian Crepe

    Jumpa ni kat Mid Valley.
    or lebih tepat lagi The gardens sebenarnya.
    Lame dah jumpe ni.. Just baru nak update je haha
    Siyes giler sedap.
    Duduk kat foodcourt gn fyna sambil layan nih.
    Terliur dorang kiri kanan.


    **tetibe lapaq**
  • 2 kritikan:

    missSenget said...

    pernah rasa sekali..

    tp x rasa nak makan lagi dah..

    Aefa Aerisya said...

    haha.. xminat la tuu..

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3