• V.I.V.A.

    Pejam celik pejam celik.
    Berakhirnya latihan industri.
    Perasan?
    Perasaan?
    Gembira dan sedih.
    Penat lelah selam selama ini akhirnya dapat disimpulkan dalam
    V.I.V.A.



    Gerun?
    Yup. Memang gerun nak hadapi V.I.V.A. pada mulanya.
    Macam-macam cerita yang boleh mematahkan tulang-tulang kaki
    untuk berdiri teguh menghadapinya. haha
    Over.

    Sekilas sekitar V.I.V.A.~
    Kasut
    Lagi... -.-'
    Yang dicari kasut lain.
    yang dibeli pulak lain.
    Entah la.
    Tak paham dengan diri sendiri. hukk
    Btw. I found it at Mid.
    But guess what?
    I bought it at~~
    Malacca.
    LOL

    Melaka
    View dari kolej.
    Actually nak upload pic lain. view KBM
    tapi dah tersalah upload. hek
    takpelah.
    Gonna miss this view.
    Lame jugak I berkampung kat Melaka.
    Sebab tu bile balik KL rase sunyi :(

    Naan
    Fav food.
    Naan Cheese at Pak Putra's.
    Sedap.....
    Thanks to Fara and Gee.
    Walaupun busy dengan keja masing-masing
    sudi jugak luangkan masa keluar bersama-sama.
    Mengharungi hujan ribut serta banjir LOL

    Food
    Tak pasti nama kedai makan ni.
    berdepan dengan Jusco.
    Anyone?
    Datang berlima tapi beli set 4 orang.
    Thanks kawan-kawan.
    Stress dengan VIVA tapi still ingat kat kitorang yang dok kolej.
    Penuh dengan tragedi tak berdarah malam tu.
    Mula-mula nak beli yogurt kat JJ.
    Tapi tak ade.
    Then tukar plan pergi menara Taming Sari.
    Tetiba malam tu tutup jugak.
    Ciskek. mogok ke ape Melaka pada malam terakhir kitorang kat situ.
    Akhirnya tukar plan pergi makan je.
    nasib baik kedai bukak.
    Kalau tak memang balik tangan kosong.

    Kawan
    Habis makan belom balik lagi ye.
    actually lupe yang dok kolej tak boleh masuk after 11 pm.
    Jiwa kental kan.
    Tetiba da sampai pantai Klebang.
    Nice~ Nice~
    Bermain sekejap kat situ. 
    Balik.
    Tadaaaa... 12 am -.-'
    Tak pasti kenapa.
    Pagar kolej masih bukak waktu tu.
    Terima kasih. heh

    Thesis
    And the next day..
    Alhamdulillah.
    Siap dah kertas kerja dalam hard and soft copy.
    puas hati tengok hasil kerja sendiri.
    Good job Aefa!!

    A gift from my advisor.
    Thank you very much :)
    Thanks for everything~
  • 11 kritikan:

    missSenget said...

    kira da lepas viva aa ni..?

    tahniah..!!

    Khir Khalid said...

    Sedap makanan2 tu.. lapar lah tengok.. :)

    Nina said...

    haaa,,tengah lapar ni sekarang :'(

    Cikgu Norazimah said...

    best tu naan chese ! terasa kat tekak lak, kena cari ni ! hehe

    Myboiler said...

    makanan dah dihidangkan, jemput makan he...he.. :)

    Aefa Aerisya said...

    haha.. sile2.. jemput makan :D

    Aefa Aerisya said...

    hehe.. sorry~~

    Aefa Aerisya said...

    yezza~~ naan tu mmg fav.. stakat ni jumpa yg kat melaka ni je sedap -.-''

    Aefa Aerisya said...

    jemput mkan~ hehehe

    ini QiiNoY said...

    matap tu makanannya , , , :D

    Aefa Aerisya said...

    hehe jemput makan :D

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3