I Hear Your Voice


IHYV


Tergilakan drama ini.
Sape layan cite korea memang kena tengok cite ni.
Kalau kat Astro cerita ni masih ditayangkan.
Tapi minggu lepas kat korea cite ni dah tamat.
So ofcoz aku pun dah tamat jugak layan cite ni.
hahah
-bajet dok korea-

Ntah kenapa aku excited sangat dengan cerita ni.
Tak sabar2 tunggu next episod.
Sebab tu aku sanggup habiskan quota broadband utk download cite ni.
Ish.

Sekarang tengah tunggu cita ni versi Soo Ha jadi psychopath plak.
betol ke ejaan aku? haha blasah la.
Dengar cite akan release pas cite ni tamat.
So meh same2 tunggu.

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

0 kritikan:

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets