• I Hear Your Voice

    IHYV


    Tergilakan drama ini.
    Sape layan cite korea memang kena tengok cite ni.
    Kalau kat Astro cerita ni masih ditayangkan.
    Tapi minggu lepas kat korea cite ni dah tamat.
    So ofcoz aku pun dah tamat jugak layan cite ni.
    hahah
    -bajet dok korea-

    Ntah kenapa aku excited sangat dengan cerita ni.
    Tak sabar2 tunggu next episod.
    Sebab tu aku sanggup habiskan quota broadband utk download cite ni.
    Ish.

    Sekarang tengah tunggu cita ni versi Soo Ha jadi psychopath plak.
    betol ke ejaan aku? haha blasah la.
    Dengar cite akan release pas cite ni tamat.
    So meh same2 tunggu.
  • 0 kritikan:

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3