• Good Doctor 굿 닥터

    Sape layan cite ni sile angkat tangan! hehehe..
    Sebagai peminat setia drama-drama Korea,
    semestinya aku tak terlepas menonton cerita ni :)
    gile kau terlepas cerita best n pelakon handsome! haha
    Joo Won~~
    Good Doctor 굿 닥터

    Kenal tak sape Joo Won?
    Kalau layan 2 Days 1 Night mesti kenal dia siapa.
    Susah-susah sile google ye :)

    Aku bagi extra credit untuk cerita ni.
    Kenapa?
    Sebab ayah pon layan cite ni. haha
    Selalunya aku jenis yang tak suka ternanti-nanti next episode.
    Aku jenis yang tonton cerita terus sampai penghujung.
    Malas nak menghitung hari menanti episod seterusnya.
    Tetapi memandangkan cerita ni belum habis ditayangkan di Korea,
    aku tak boeh nak download dulu. huaaa..
    Jadi aku layan cerita kat KBS dulu...

    Oklah. malas nak cite panjang.
    Apa-apa pun,
    Happy Belated Birthday Lee Jong Suk!


    IHYV
    comel tak kak ton hahaha

  • 0 kritikan:

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3