• Jun Gong Foot Detox Patch II

    Tak boleh blah tajuk ade I II III bagai -.-'

    Nak sambung cite semalam ni.
    Actually, kalau betul you guys minat nak beli,
    tolong buat study sikit pasal foot patch.
    Kalau tak nak pun takpe.
    Takde sape nak paksa.
    Tapi pastu jangan komplen kalau terbeli yang tak ori ok!

    Kalau dulu-dulu memang boleh bezakan mana ori mane tak.
    Ada sedikit perbezaan pada packaging.
    Tapi sekarang susah sikit.
    Packaging hampir2 sama.
    Lagi2 kita beli online ni.
    kadang-kadang seller tak upload stok foot patch yang dia ada.
    Dia guna gambar dari website.
    Haa amek kau.
    Acaner nak tau dia ori ke tak? heee

    First you kena tau dari mane seller tu dapat produk tu.
    Kadang-kadang peniaga tu reseller je.
    Dia sendiri tak tau supplier die dapat dari mane.
    Parah kan orang macam ni.
    Sebelum you distribute produk kat orang lain,
    you sendiri kena tau pasal produk tu.
    Jangan ingat nak untung je.


    _bersambung lagi_
    aku nak g survey barang dapo hoho
  • 0 kritikan:

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3