• Jun Gong Foot Detox Patch III

    Gile ah.. Cerita pon ada siri III haha
    Ok ok aku akan habiskan cerita ni malam ni jugak.

    Selepas study sane sini carik maklumat.
    Jumpa la beberapa pemborong yang boleh dipercayai.
    Beware! Aku jumpa jugak peniaga yang ada sijil tipu.
    Harap korang tak tertipu lah.
    Sijil tu mmg nampak di edit.
    Siyes. wa tak tipu.
    Orang sekarang ni sanggup menipu demi wang.
    So aku decide nak try dulu produk dari supplier yang aku jumpa tu.
    Dan.. tadaaaa.

    Jun Gong Foot Detox Patch

    Ni gambar sample2 untuk setiap produk Jun Gong.
    Supplier tu dengan baik hatinya bagi aku free :D
    Aku nak jadi die punye agen lah! hahaha


    Sebelum tu,
    aku nak try sendiri dulu produk ni.
    Yelah. Kena la eksperimen dulu ok ke tak produk ni.
    Tapi kalo ikut cite kakak aku,
    produk ni ok.
    Kakak aku keje seharian berdiri.
    Nak duduk memang payah.
    Sebab tu dia selalu sakit kaki.
    Kawan die la yang suggest guna foot patch ni.
    Buang toxin katanye~
    Tapi  selepas  cuba foot patch ni sekali,
    kakak aku kata sakit kaki dia berkurang.
    Terpulang pade korang nak percaya ke tak.
    Aku percaye! Mcm takde purpose plak die nak tipu aku kan -.-'
    Kalau camtu alhamdulillah.
    Takyah dengar die komplen sakit kaki lagi haha

    So aku yang sakai ni mula la letak benda alah ni kat kaki.
    Ingat senang ke. hahah..
    Memang senang pon.
    Tapi tak pernah guna kan..
    Kena rujuk manual hahah

    Jun Gong Foot Detox Patch
    Aku check bau serbuk tu. Sah. Memang tak sedap bau die haha..

    Jun Gong Foot Detox Patch
    Pastu aku check plaster pulak!

    Jun Gong Foot Detox Patch
    Pagi tadi aku dapat result ni. hahah.. Banyak toxin.
    Tapi seriously.
    semalam aku tidur lena.
    Kalau betul foot patch ni yang bantu aku tidur lena.
    Wahhh.. Kena amalkan ni~!
  • 0 kritikan:

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3