• Jun Gong Foot Detox Patch

    Lama dah aku dengar orang sibuk pasal foot patch ni.
    Tapi baru-baru ni kakak aku ngengader plak nak try.
    Jadi aku skrollllll skrollll skrolllll
    carik info pasal Jun Gong Foot patch ni.

    And now~~ aku da beli hahaha..
    Ingat aku men beli je ke!
    Aku wat study dulu lahhh.
    Memang tak dinafikan banyak yang memuji keberkesanannya.
    tak kurang pula yang mengutuk di tipu oleh peniaga.
    Persoalannya di sini, yeke kene tipu?
    Ke baru guna 3 4 kali terus kate xde kesan?
    kekeke statement maut

    _bersambung_
    aku nak tengok Barefoot Friends jap haha

  • 0 kritikan:

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3