• Kyuhyun 조규현 SuJu dan 앱아 앨잇야

    Kyuhyun
    Kyuhyun


    Assalamualaikum. Anyong haseyo~ Selamat Pagi atau mungkin juga dah menjelang tengah hari ketika post ni di publish :) Bukan nak tulis panjang-panjang, tapi banyak keje (konon). Sambil-sambil menaip entry, sambil-sambil wat keje lain. Ni ada lebih kurang 20 tab di buka. Jadi kejap lompat sana kejap lompat sini. Kelas gitu.

    Alhamdulillah bertemu lagi dengan isnin. No moody moody ok. Takde monday blues bagai. Korang tak suke ke Isnin? Aku bahagia giler tunggu hari Isnin tiba. hihi. Ok Sebenarnya nak cerita mimpi semalam. Ntah pape je mimpi tu. Tapi bahagia lah~ hari-hari mimpi tu pun takpe. hahahah. Semalam tetiba Kyuhyun jadi best friend aku. Cakap melayu pulak tu. Siot je mimpi. Nasib baik jadi kawan. Kalau jadi pakwe? Silap-silap meroyan aku bangun tido.

    Entah kenapa Kyuhyun boleh muncul dalam mimpi aku.  Tiba-tiba je kan. Sebelum tidur aku belajar bahasa je. Mana ada tengok Kyuhyun or mana-mana artis Korea. Tapi takpe. Kalau boleh nak sambunglah mimpi malam ni. hahaha. ok bye.

    Baca next post ada kaitan. serius ni. :D

    Kyuhyun
    Kyuhyun


    by the way~
    Saengil chukahamnida
    ❤ (。◕‿◕。) ツ Joo Wonn Oppa ❤ (。◕‿◕。) ツ
    Joo Won
    Joo Won


    Sekian. yang merepek bukan-bukan,
    앱아 앨잇야
  • 0 kritikan:

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3