• McD's MALAYSIA dijamin 100% HALAL oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM)

  From McD's Official Site & Fb 
  Sekali lagi, kami ingin menekankan bahawa kesemua produk yang dihidangkan oleh McDonald’s Malaysia, termasuk sos-sos yang diimport, dijamin 100% HALAL oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) dan Badan Pengesahan Halal yang diluluskan oleh JAKIM. Untuk pengesahan lanjut, anda juga boleh merujuk kepada artikel di sini.
  Pihak Pengurusan McDonald’s Malaysia
  ***
  Again, we wish to reassure our customers that all products, including all imported sauces, served by McDonald’s Malaysia are certified 100% HALAL by the Department of Islamic Development Malaysia (JAKIM) and Halal Authorities that are approved by JAKIM. For further clarification, you may also refer to the article here.
  Thank you for your support.
  The Management of McDonald’s Malaysia


  Sebenarnya kurang paham dengan rakyat kita. JAKIM tak keluarkan apa-apa notis mengenai menarik balik pengiktirafan HALAL pada produk-produk McD. Come on guys. Carik info dulu baru post..Report.Share.Retweet.

  Maaf kalau ada info yang salah. tolong betulkan. :)

  okbai.
 • 0 kritikan:

  Tempah Kek Lapis di Sini

  Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

  Yahoo Messenger

  aefa_aerisya

  EMAIL

  aefa_aerisya@yahoo.com

  Line

  aefaaerisya

  Youtube

  aefaa3