Running Man & Me GA - Hadiah


Running Man
Running Man T-Shirt
PENTING

Hye kawan-kawan.
Saya terpaksa tamatkan GA ini lebih awal. :(
Takut nanti bila tiba bulan 12 saya tak dapat nak uruskan hadiah tersebut.
Jadi dengan ini, saya tukar tarikh tersebut kepada
20 OKTOBER 2013 pada 23:59:59

Saya dah fikirkan hadiah untuk Running Man GA.
Siapa lagi nak ikut serta dipersilakan.
Tak kisah anda minat Running Man atau tak.
Saya alu-alukan sesiapa sahaja ikut serta.

Syarat-syarat penyertaan ada disini.

Setakat ini yang saya pasti saya akan bagi
* Running Man T-Shirt + Rip Off Name Tag *

Saya dah ada satu. Bila keluar lepak-lepak orang tegur baju. Bukan tegur saye! haha
Oh ye! Hadiah tu pattern lain ye. Bukan seperti gambar di atas.
Nanti saya bagi anda pilih sendiri pattern yang macam mana.
InsyaAllah kalau ada rezeki lebih boleh dapat full set T-Shirt RM
(kecuali seluar dan kasut hahaha)
Fullset : t-shirt, rip off name tag, mini tags, bell, erk apa lagi ye. lupe pulak.
Diimport khas dari Korea :)
Tengok la business macam mana dulu hahaha. ok :D 


Pssst~  nasib baik SUPER JUNIOR n INFINITE yang datang Malaysia,
Kalau Running Man, silap-silap bagi tiket utk fan meeting je kan :D

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

0 kritikan:

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets