• Blogger and Google+ Comments

    komen 

    Tada~ sekarang dah boleh komen kat mana-mana yang anda suka.
    Nampak tak ada tanda Blogger dan G+ tu.
    Klik tu untuk tukar platform komen ni ye.
    Yippi~~

    Terima kasih Akmal :)


    **ngantok dan lapar selepas tukar-tukar coding**

    앱아 앨잇야

  • 14 kritikan:

    Cik Tieka said...

    Tahniah Aefa! finally dah boleh drop komen kat sini.hehe :)

    Invisible Me said...

    Kotak komen mesra alam. Hehe ;)

    Aefa Aerisya said...

    hihi trimas~~ sorry kesukaran before ni.. :D

    Aefa Aerisya said...

    sbnrnya aefa lbh suka pop-up komen tu.. sbb malas nak loading page lagi setiap kali komen.. tp since dah malas nak ubah2.. ikut je la tutorial yg org bg ni hihi

    Vee Lea said...

    Kmk pilih nak ney ditangga first. Mun g+ ditangga dolok, sia la kmk komen. Mun sik kat sitok jak. Hehee.

    Aefa Aerisya said...

    hihi.. kmk suka gik komen kat G+ except mun internet kmk slow. heeee

    Khir Khalid said...

    Wah tahniah.. tp sy mmg lagi suka yg asal ni.. thanks sharing info ye :)

    Hafiza AizZawa said...

    fiza prefer pilih blogger..tp mn2 pun sm kan..

    Lilynn Wifey Sham said...

    dulu akak dah buat.. ada citer yang buat akk trauma nak guna G+.. so dah remove :)

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    selamat malam.. memudahkan untuk komen ketika internet slow..

    Aefa Aerisya said...

    sama-sama :)

    Aefa Aerisya said...

    aefa suka guna blogger comment kalo form tu jenis pop-up hehe.. G+ ni kurang privasi..

    Aefa Aerisya said...

    G+ kurang privasi kan kak hihi..

    Aefa Aerisya said...

    hihi.. betul tu sis.. kdg2 aefa sendiri tak leh bukak komen kat blog sendri hihi

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3