• Dream

    Dream
    Do you know what is great about
    DREAM?
    The fact that you can have other dreams.
    -Kim Dohan : Good Doctor-

    So don't be sad.
    Dream a new dream AEFA!
    happy - crying
  • 25 kritikan:

    Kisah Si Dairy said...

    nak mimpi ape ek..Eh..aefa what's your dream my dear...share kat akak..hihihih

    Aefa Aerisya said...

    hehe... dulu dari skolah lagi nak masokjoin forensik.. tp after spm terpaksa tukar new dream.. skrg... mcm xnk dream lagi dah. -.-''

    Affy Afiqah said...

    ika tak pernah cakap impian ika, seriously, ika korbankan impian sendiri untuk fulfill impian orang lain contohnya impian abah mama. huuu

    Sally Samsaiman said...

    alololo...ade jugak selit Korea dia kat situ..hehehe...let dream be dream, chased the reality.. ^_^

    Lilynn Wifey Sham said...

    olololo.. x per.. tp jgn keep dream jer dear.. usahakan yer.. go aefa go

    Aefa Aerisya said...

    same la.. aefa pon xpernh bgtau family ape impian aefa.. sedih jugak xboleh nk capai impian sndri.. tp takpe.. demi mereka.. huhu

    Aefa Aerisya said...

    hhee.. baeklah~ tgh set new goal.. lupekan impian yg lalu.. ecehh hahaa

    Aefa Aerisya said...

    baik akak.. tgh motivate diri sendiri ni.. :)

    nanakimie said...

    semoga segala impian sis tercapai...amin...insyaAllah...:)

    Khir Khalid said...

    Dream.. mmg best, especially klu tidur time ujan hehee.. salam rabu.. :)

    ann-zack smile said...

    Dream jadi anak yang soleh solehah..

    Cik Tieka said...

    layan jgk drama Good doktor tu?? lama dah x tgk..hehe
    kejarlah mimpi smpai kebintang..
    atau mimpi tinggal mimpi :)

    Mia Liana said...

    apa yang diangankan tu...

    Ayu Zan said...

    doa banyak2. Allah know the best for us.

    Hafiza AizZawa said...

    hehe..mimpi boleh tp jgn smpai dibuai dek mimpi2.. hehe...

    Aefa Aerisya said...

    eh mestilahh layan.. layan yg kat internet cepat sikit. malas nk tunggu yg kat tv tu hehe..

    Aefa Aerisya said...

    insyaAllah.. Amin...

    Aefa Aerisya said...

    hehe... tido time ujan mmg syok~~

    Aefa Aerisya said...

    amiinn.. smoga tercapai...

    Aefa Aerisya said...

    hehe.. nak move on ni kak.. insyaAllah ade hikmah disebalik semua ni.. :)

    Aefa Aerisya said...

    InsyaAllah ada hikmah di sebalik semua ni.. :)

    Aefa Aerisya said...

    hehe.. tu la.. ni nak cari mimpi baru.. mimpi lama dah tau takkan jadi realiti.. hihih

    Mama Darwiish said...

    Dreams comes true..amin

    Aefa Aerisya said...

    insyaAllah.. aminnn.. :)

    Montana said...

    singgah sebentar

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3