Entah Tajuk Ape yang Sesuai


Hello~ Selamat malam runner~ Hari ni mood baik tahap you suruh je Aefa buat pape, Aefa memang akan buat tanpa banyak soal. Kenapa? Ini sebab dia~~

Running Man
gambar ini beskot punye saya pinjam 
Tadaaa~~ Aefa tempah ini dari Beskot. Bukan beskot yang kita kunyah-kunyah untuk minum petang tu. Beskot ni seorang gadis ayu yang meminati sewing and sketching. Tengah berlari-lari dari satu blog ke satu blog, Aefa terjumpa blog beliau. Jemput lawat blog beliau di sini

Selepas consultation hari demi hari (ecehh), maka terhasillah clutch purse yang comel ini. Dan semestinya konsep Running Man tak dilupakan. Hello. Name pon kipas susah mati kan~ 
Running Man
Saya pinjam lagi haha
Velcro sticker nametag!! Pandaikan dia tulis hangul tu. Malas nak cite panjang lah. Jemput baca kat blog Beskot ye. Ada banyak lagi gambar kat situ. Ni Aefa tunjuk depan dan belakang je. 

Tunggu abang poslaju datang esok. Please abang poslaju. Jangan lambat-lambat. Don't Walk!! Run! :D



앱아 앨잇야

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

17 kritikan:

Cik Tieka on October 26, 2013 at 3:29 AM said...

baru je habis nonton running man td..mmg tak sah kalu x nmpak..hehe.. dia sndiri ke lukis kartun running man kat ats tu?? berbakatlah.. :)

Aefa Aerisya on October 26, 2013 at 8:13 AM said...

aah.. dia sendiri yg sketch tu.. boleh tgk kat blog dia. benda2 yg dia sketch n sew.. comel2 je hihi.. aefa pon pantang nmpak RM kat tv, mesti nak tgk. kdg2 dah tgk pon episod tu. uhuhu

Fais-SKA on October 26, 2013 at 6:50 PM said...

terbaik la =) cantik betol..kreatif je beskot ni..igtkn sdap dimakan je..rupanya kreatif jugak he3..mahal x tempah??

Aefa Aerisya on October 26, 2013 at 10:33 PM said...

hihi.. xmahal.. affordable.. kalau request yg bukan2 mcm aefa ni mmg lain la harga die heheh

Khir Khalid on October 27, 2013 at 3:03 AM said...

Hehee suka tngok lukisan tu.. sesuai sgt dgn running man.. :)

Hafiza AizZawa on October 27, 2013 at 10:19 AM said...

fiza pun kipas ssh mati RM.. pandai dan kreatif la dye..

Cik Itah@RRP on October 27, 2013 at 11:54 AM said...

waa..kreatifnya dia :)

Huny eda on October 28, 2013 at 12:53 AM said...

creative n nice

Puan Gojes on October 28, 2013 at 8:45 AM said...

nice :)
#hey, good morning! :D

Aefa Aerisya on October 28, 2013 at 2:21 PM said...

kan.. hihi.. jemput la tgk kat blog dia.. ada mcm2 lukisan lagi :)

Aefa Aerisya on October 28, 2013 at 2:27 PM said...

yeay.. kite geng.. hihih

Aefa Aerisya on October 28, 2013 at 2:28 PM said...

:D demi RM.. apa-apa pun boleh. hihih

Aefa Aerisya on October 28, 2013 at 2:29 PM said...

hihi.. kan... pandai die sketch..

Aefa Aerisya on October 28, 2013 at 2:29 PM said...

hehe. selamat petang :D

Lilynn Wifey Sham on October 28, 2013 at 2:45 PM said...

hihi.. comel :) tapi akk x tgok running man la cyg..

Aefa Aerisya on October 28, 2013 at 10:59 PM said...

hihi.. akak try la tgk hihi.. :D

adrianna syaz on October 29, 2013 at 1:34 AM said...

Wah..cntiknya..sian aefa demam..jgn lupa mkn ubat eh :)

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets