• Entah Tajuk Ape yang Sesuai

    Hello~ Selamat malam runner~ Hari ni mood baik tahap you suruh je Aefa buat pape, Aefa memang akan buat tanpa banyak soal. Kenapa? Ini sebab dia~~

    Running Man
    gambar ini beskot punye saya pinjam 
    Tadaaa~~ Aefa tempah ini dari Beskot. Bukan beskot yang kita kunyah-kunyah untuk minum petang tu. Beskot ni seorang gadis ayu yang meminati sewing and sketching. Tengah berlari-lari dari satu blog ke satu blog, Aefa terjumpa blog beliau. Jemput lawat blog beliau di sini

    Selepas consultation hari demi hari (ecehh), maka terhasillah clutch purse yang comel ini. Dan semestinya konsep Running Man tak dilupakan. Hello. Name pon kipas susah mati kan~ 
    Running Man
    Saya pinjam lagi haha
    Velcro sticker nametag!! Pandaikan dia tulis hangul tu. Malas nak cite panjang lah. Jemput baca kat blog Beskot ye. Ada banyak lagi gambar kat situ. Ni Aefa tunjuk depan dan belakang je. 

    Tunggu abang poslaju datang esok. Please abang poslaju. Jangan lambat-lambat. Don't Walk!! Run! :D



    앱아 앨잇야
  • 17 kritikan:

    Cik Tieka said...

    baru je habis nonton running man td..mmg tak sah kalu x nmpak..hehe.. dia sndiri ke lukis kartun running man kat ats tu?? berbakatlah.. :)

    Aefa Aerisya said...

    aah.. dia sendiri yg sketch tu.. boleh tgk kat blog dia. benda2 yg dia sketch n sew.. comel2 je hihi.. aefa pon pantang nmpak RM kat tv, mesti nak tgk. kdg2 dah tgk pon episod tu. uhuhu

    Fais-SKA said...

    terbaik la =) cantik betol..kreatif je beskot ni..igtkn sdap dimakan je..rupanya kreatif jugak he3..mahal x tempah??

    Aefa Aerisya said...

    hihi.. xmahal.. affordable.. kalau request yg bukan2 mcm aefa ni mmg lain la harga die heheh

    Khir Khalid said...

    Hehee suka tngok lukisan tu.. sesuai sgt dgn running man.. :)

    Hafiza AizZawa said...

    fiza pun kipas ssh mati RM.. pandai dan kreatif la dye..

    Cik Itah@RRP said...

    waa..kreatifnya dia :)

    Huny eda said...

    creative n nice

    Puan Gojes said...

    nice :)
    #hey, good morning! :D

    Aefa Aerisya said...

    kan.. hihi.. jemput la tgk kat blog dia.. ada mcm2 lukisan lagi :)

    Aefa Aerisya said...

    yeay.. kite geng.. hihih

    Aefa Aerisya said...

    :D demi RM.. apa-apa pun boleh. hihih

    Aefa Aerisya said...

    hihi.. kan... pandai die sketch..

    Aefa Aerisya said...

    hehe. selamat petang :D

    Lilynn Wifey Sham said...

    hihi.. comel :) tapi akk x tgok running man la cyg..

    Aefa Aerisya said...

    hihi.. akak try la tgk hihi.. :D

    adrianna syaz said...

    Wah..cntiknya..sian aefa demam..jgn lupa mkn ubat eh :)

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3