• Follower And Following

    Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Semoga kawan-kawan blogging sihat dan gembira hari ni. Yela esok kan Jumaat. :D 

    Sebenarnya lama dah nak tukar kata ganti diri yang Aefa guna bila menaip. Selalu kan guna aku. Tapi kadang-kadang rasa tak best pulak bila kawan-kawan baca "aku". Sebab Aefa tak pernah guna "aku" sebagai ganti nama bila bercakap dengan orang yang tak close dengan Aefa. Jadi mulai hari ini nak tukar kata ganti diri. Biar nampak lebih sopan. :)

    Bloglist
    Balo = Someone related to us
    yeke ni. Sarawakian betol ka tok?

    Ok. Back to topic. Haha. Intro Aefa kan memang selalu takde kena mengena dengan tajuk. (^_^). Mula-mula Aefa nak berterima kasih kepada mereka yang sudi follow :) Ape jelah yang ada kat blog Aefa ni. Merepek yang bukan-bukan je. :) Kalau boleh inform kat cbox tu awak follow. Boleh Aefa follow balik. Aefa bukan jenis yang sentiasa tengok siapa follower baru. Selalunya Aefa login terus buat entry ataupun melawat blog-blog kat reading list. Habis je membaca cerita-cerita baru lagi panas dari reading list baru Aefa balas balik mereka shout kat cbox. 

    Reading List
    Reading List

    Untuk following pulak, Aefa memang follow je mana-mana blog. Tak kisah yang peribadi, jualan, mahupun ilmiah. Bukan bermaksud Aefa masuk je blog dia, terus follow. Takde lah. :D Kalau button follower dia muncul depan mata, Aefa follow la. Kalau tak nampak, memang Aefa tak carik punya. Kak Ton kan pemalas. hiks. 
  • 0 kritikan:

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3