Follower And Following


Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Semoga kawan-kawan blogging sihat dan gembira hari ni. Yela esok kan Jumaat. :D 

Sebenarnya lama dah nak tukar kata ganti diri yang Aefa guna bila menaip. Selalu kan guna aku. Tapi kadang-kadang rasa tak best pulak bila kawan-kawan baca "aku". Sebab Aefa tak pernah guna "aku" sebagai ganti nama bila bercakap dengan orang yang tak close dengan Aefa. Jadi mulai hari ini nak tukar kata ganti diri. Biar nampak lebih sopan. :)

Bloglist
Balo = Someone related to us
yeke ni. Sarawakian betol ka tok?

Ok. Back to topic. Haha. Intro Aefa kan memang selalu takde kena mengena dengan tajuk. (^_^). Mula-mula Aefa nak berterima kasih kepada mereka yang sudi follow :) Ape jelah yang ada kat blog Aefa ni. Merepek yang bukan-bukan je. :) Kalau boleh inform kat cbox tu awak follow. Boleh Aefa follow balik. Aefa bukan jenis yang sentiasa tengok siapa follower baru. Selalunya Aefa login terus buat entry ataupun melawat blog-blog kat reading list. Habis je membaca cerita-cerita baru lagi panas dari reading list baru Aefa balas balik mereka shout kat cbox. 

Reading List
Reading List

Untuk following pulak, Aefa memang follow je mana-mana blog. Tak kisah yang peribadi, jualan, mahupun ilmiah. Bukan bermaksud Aefa masuk je blog dia, terus follow. Takde lah. :D Kalau button follower dia muncul depan mata, Aefa follow la. Kalau tak nampak, memang Aefa tak carik punya. Kak Ton kan pemalas. hiks. 

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

0 kritikan:

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets