• Happy Birthday Nurul Faranessha

    Birthday Fara 
    Alhamdulillah. Selesai sudah majlis kesyukuran sempena hari kelahiran my niece.
    Abaikan kartun di atas kek berkenaan. Lain yang sambut birthday, lain pulak yang pilih kek.


    Birthdat Fara 
    Maaf kualiti gambar ke laut hehe..
    Ini Farah. Umur 12 tahun.
    Dia membesar di Johor dan baru sahaja balik ke Sarawak tahun ni.
    Jadi bahasa Sarawak dia memang fail!
    Takde lah fail. Cukup-cukup makan je.
    Sebenarnya Aefa yang galakkan dia guna bahasa Melayu.
    Jadi penggunaan dan pemahaman bahasa Sarawak dia agak terhad buat masa ni.

    Aefa zaman sekolah rendah dulu pun biasa guna bahasa Melayu.
    Sampaikan ketika masuk sekolah menengah ada kawan tanya Aefa asal dari negeri mana.
    Dan ada yang tak percaya Aefa orang Sarawak.
    Entah la. Muka Aefa takde ciri-ciri orang Sarawak ke?
    Rasa cam memang 100% made in Sarawak ni.
  • 0 kritikan:

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3