Happy Birthday Nurul Faranessha


Birthday Fara 
Alhamdulillah. Selesai sudah majlis kesyukuran sempena hari kelahiran my niece.
Abaikan kartun di atas kek berkenaan. Lain yang sambut birthday, lain pulak yang pilih kek.


Birthdat Fara 
Maaf kualiti gambar ke laut hehe..
Ini Farah. Umur 12 tahun.
Dia membesar di Johor dan baru sahaja balik ke Sarawak tahun ni.
Jadi bahasa Sarawak dia memang fail!
Takde lah fail. Cukup-cukup makan je.
Sebenarnya Aefa yang galakkan dia guna bahasa Melayu.
Jadi penggunaan dan pemahaman bahasa Sarawak dia agak terhad buat masa ni.

Aefa zaman sekolah rendah dulu pun biasa guna bahasa Melayu.
Sampaikan ketika masuk sekolah menengah ada kawan tanya Aefa asal dari negeri mana.
Dan ada yang tak percaya Aefa orang Sarawak.
Entah la. Muka Aefa takde ciri-ciri orang Sarawak ke?
Rasa cam memang 100% made in Sarawak ni.

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

0 kritikan:

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets