• Karaoke-ing LOL



    Ini adalah salah satu hobi Aefa. Karaoke!! Masa study kat Melaka dulu selalu la keluar karok kat Jusco. Bila dah balik ke Kuching ni jarang dah pergi karaoke. Sebab setakat ni Aefa tak jumpa pun tempat karaoke yang best. Ada sesiapa yang tahu? heee

    Hobi karaoke, tapi jangan salah paham, takde hebat mana pon. Suara sumbang, melodi ke laut. :D Kadang-kadang kalau malas nak keluar, Aefa karaoke depan lappy je. macam dalam gambar atas ni. Tak pun Aefa join bertanding menyanyi online. Seronok. Kalau ada geng lagi seronok. Aefa ade video kitorang karok kat rumah sewa depan laptop masing-masing. Tapi tak boleh nak post. maaf.. Sebab masing-masing berpakaian tak sempurna masa tu. hihi..

    Mereka yang minat karaoke mesti ada lagu wajib yang mereka akan nyanyi setiap kali pergi karaoke kan. Aefa pon sama. Balik-balik lagu yang sama. Bosan kot member dengar hehe.. Aefa suka nyanyi lagu-lagu Adele, Yuna.. A Thousand Years.. Pastu mesti ada selit 2 3 buah lagu Korea haha. Korea lagi!!
  • 0 kritikan:

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3