Karaoke-ing LOL




Ini adalah salah satu hobi Aefa. Karaoke!! Masa study kat Melaka dulu selalu la keluar karok kat Jusco. Bila dah balik ke Kuching ni jarang dah pergi karaoke. Sebab setakat ni Aefa tak jumpa pun tempat karaoke yang best. Ada sesiapa yang tahu? heee

Hobi karaoke, tapi jangan salah paham, takde hebat mana pon. Suara sumbang, melodi ke laut. :D Kadang-kadang kalau malas nak keluar, Aefa karaoke depan lappy je. macam dalam gambar atas ni. Tak pun Aefa join bertanding menyanyi online. Seronok. Kalau ada geng lagi seronok. Aefa ade video kitorang karok kat rumah sewa depan laptop masing-masing. Tapi tak boleh nak post. maaf.. Sebab masing-masing berpakaian tak sempurna masa tu. hihi..

Mereka yang minat karaoke mesti ada lagu wajib yang mereka akan nyanyi setiap kali pergi karaoke kan. Aefa pon sama. Balik-balik lagu yang sama. Bosan kot member dengar hehe.. Aefa suka nyanyi lagu-lagu Adele, Yuna.. A Thousand Years.. Pastu mesti ada selit 2 3 buah lagu Korea haha. Korea lagi!!

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

0 kritikan:

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets