Player


 Ini bukan kisah seorang kaki perempuan atau kaki lelaki (??) jauh sekali kaki ayam mahupun kaki itik. 


Dah habis blogjogging, blogrunning, blogwalking, serta bloggolekking untuk hari ini. Boleh disimpulkan disini keadaan dunia maya agak tenang. Yelah hari rabu kan. Semua post wordless. Takde ape sangat yang nak dibaca :D

Tapi setenang tenang air di sungai, jangan disangka tiada buaya. haha. mentang-mentang la tadi ada jumpa wordless ada gambar buaya. :P Dalam ketenangan tu, tetiba muncul pop-up dowload bagai nak rak! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Penghujungnya? Close window terus~  Tak tahu dari blog mana. Sebab Aefa biasa buka banyak blog dalam satu masa. 

Pop up
Abaikan bg ye. malas nak blur kan :D

Aefa guna automatic capture download. Jadi benda ni biasa berlaku. Takde masalah pun kalau keluar pop-up tu tapi kalau banyak sangat macam tadi agak rimas la. Ntah lagu ape banyak sangat kat situ. Bawah ni contoh pop-up yang aefa dapat kalau ada lagu kat blog korang. Kalau lagu tu best Aefa boleh download terus. Kan senang hihi

Pop up
Abaikan bg ye. malas nak blur kan :D

Tapi best lagi kalau guna player kat bawah ni. Pop-up download tu tak keluar. Nak off kan lagu pun senang. Bayangkan Aefa buka 10 blog, semua guna player yang takde play-pause. Haru biru duniaku~ ahaha.. Mute? eh mane boleh. Kat lappy memnag 24/7 lagu korea berkumandang haha.. 

Pop up
Abaikan bg ye. malas nak blur kan :D

Ok. Sekian sahaja kesimpulan hari ini. Nak sambung kunjung balas mereka yang drop by kat sini. Harap esok tak jumpa blog tu lagi. hahaha jahatnye aefa ni!



(??) Bimbingan dan kaunseling amat diperlukan ketika mula membaca entry ini. time kaseyyy :P


앱아 앨잇야

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

20 kritikan:

Khir Khalid on October 30, 2013 at 10:51 PM said...

Pemilik buaya dtg singgah hahaa.. sy belum berapa reti nk guna player lah.. kena pelan2 baca, belajar & fahamkan.. :)

Aefa Aerisya on October 30, 2013 at 11:33 PM said...

hahaha.. alamak~ pemilik buaya dah dtg.. hahah.. nanti guna player yg senang play-pause tau.. hihi..

Aden Fikri on October 31, 2013 at 1:12 AM said...

nambah nambah ilmu :)
Visit Back ya :3
http://dakaranime.blogspot.com/

Niesa on October 31, 2013 at 11:23 AM said...

niesa xsuka kalau blog tu xde button pause..nanti nak baca entry pn terus xde mood..hihi

Lilynn Wifey Sham on October 31, 2013 at 4:07 PM said...

hihi.. oo cm gitu yer.. tp sis tak bape suke la nk put player.. hihi.. :)

pha is on October 31, 2013 at 4:24 PM said...

betol2.. letak lagu kat blog ni ada keburukannya jugak.. tambah2 kalau BW sambil dengar lagu kat player sendiri. lepas tu blog tu ada lagu jugak.. tak ke celaru jadinya.. hehe

Gumiho Nita on October 31, 2013 at 7:12 PM said...

mantapnya... salam dari Blogger Indonesia

Amanina Mads on October 31, 2013 at 10:13 PM said...

media player rupanya..hehe. buat suspens

Aefa Aerisya on November 1, 2013 at 1:14 AM said...

tq singgah sini :)

Aefa Aerisya on November 1, 2013 at 1:16 AM said...

hihi tu la.. kalau yg xde play-pause tu mmg aefa singgah sekejap je la kat situ. hehe

Aefa Aerisya on November 1, 2013 at 1:17 AM said...

hihi.. ok la tu sis. xyah letak lagu.. wat berat blog je hihi

Aefa Aerisya on November 1, 2013 at 1:20 AM said...

hehe.. betul tu pha is.. aefa jenis yg suka bukak byk2 tab.. mmg selalu je kecelaruan tu berlaku hihi

Aefa Aerisya on November 1, 2013 at 1:22 AM said...

salam kenalan jugak.. terima kasih sudi komen di sini :)

Aefa Aerisya on November 1, 2013 at 1:23 AM said...

hehe.. takde pape pon.. nak cite pasal player kat blog2 tu je hihi

Sally Samsaiman on November 1, 2013 at 10:37 AM said...

sally bukak 1 blog je sekali...penat aihh...lagu macam-macam :P

Aefa Aerisya on November 1, 2013 at 11:37 AM said...

haha.. lagu yg mcm2 tu mesti dari player sally sndri kan :P

Aya Zuki on November 1, 2013 at 12:01 PM said...

auww blog aya ada lagu..nak kena buang ke?tp aya suka lagu tuu..huwaaaa

Aefa Aerisya on November 1, 2013 at 12:18 PM said...

hehe.. xyah buang.. kalau boleh guna yg ade button pause tu.. senang utk blogger yg berkunjung :)

Anne Nurain on November 2, 2013 at 1:17 AM said...

memang annoying kan kalau jadi macam tu..
kalau 2 3 kali boleh sabar lagi close IDM tu tp kalau dah berkali2 mmg ilang sabar da.. hehe..

Aefa Aerisya on November 2, 2013 at 10:23 AM said...

haa.. betul.. 2 3 kali boleh terima lagi.. kalo byk sgt tu mmg malas la nk layan hihi

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets