• Player

     Ini bukan kisah seorang kaki perempuan atau kaki lelaki (??) jauh sekali kaki ayam mahupun kaki itik. 


    Dah habis blogjogging, blogrunning, blogwalking, serta bloggolekking untuk hari ini. Boleh disimpulkan disini keadaan dunia maya agak tenang. Yelah hari rabu kan. Semua post wordless. Takde ape sangat yang nak dibaca :D

    Tapi setenang tenang air di sungai, jangan disangka tiada buaya. haha. mentang-mentang la tadi ada jumpa wordless ada gambar buaya. :P Dalam ketenangan tu, tetiba muncul pop-up dowload bagai nak rak! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Penghujungnya? Close window terus~  Tak tahu dari blog mana. Sebab Aefa biasa buka banyak blog dalam satu masa. 

    Pop up
    Abaikan bg ye. malas nak blur kan :D

    Aefa guna automatic capture download. Jadi benda ni biasa berlaku. Takde masalah pun kalau keluar pop-up tu tapi kalau banyak sangat macam tadi agak rimas la. Ntah lagu ape banyak sangat kat situ. Bawah ni contoh pop-up yang aefa dapat kalau ada lagu kat blog korang. Kalau lagu tu best Aefa boleh download terus. Kan senang hihi

    Pop up
    Abaikan bg ye. malas nak blur kan :D

    Tapi best lagi kalau guna player kat bawah ni. Pop-up download tu tak keluar. Nak off kan lagu pun senang. Bayangkan Aefa buka 10 blog, semua guna player yang takde play-pause. Haru biru duniaku~ ahaha.. Mute? eh mane boleh. Kat lappy memnag 24/7 lagu korea berkumandang haha.. 

    Pop up
    Abaikan bg ye. malas nak blur kan :D

    Ok. Sekian sahaja kesimpulan hari ini. Nak sambung kunjung balas mereka yang drop by kat sini. Harap esok tak jumpa blog tu lagi. hahaha jahatnye aefa ni!



    (??) Bimbingan dan kaunseling amat diperlukan ketika mula membaca entry ini. time kaseyyy :P


    앱아 앨잇야
  • 20 kritikan:

    Khir Khalid said...

    Pemilik buaya dtg singgah hahaa.. sy belum berapa reti nk guna player lah.. kena pelan2 baca, belajar & fahamkan.. :)

    Aefa Aerisya said...

    hahaha.. alamak~ pemilik buaya dah dtg.. hahah.. nanti guna player yg senang play-pause tau.. hihi..

    Aden Fikri said...

    nambah nambah ilmu :)
    Visit Back ya :3
    http://dakaranime.blogspot.com/

    Niesa said...

    niesa xsuka kalau blog tu xde button pause..nanti nak baca entry pn terus xde mood..hihi

    Lilynn Wifey Sham said...

    hihi.. oo cm gitu yer.. tp sis tak bape suke la nk put player.. hihi.. :)

    pha is said...

    betol2.. letak lagu kat blog ni ada keburukannya jugak.. tambah2 kalau BW sambil dengar lagu kat player sendiri. lepas tu blog tu ada lagu jugak.. tak ke celaru jadinya.. hehe

    Gumiho Nita said...

    mantapnya... salam dari Blogger Indonesia

    Amanina Mads said...

    media player rupanya..hehe. buat suspens

    Aefa Aerisya said...

    tq singgah sini :)

    Aefa Aerisya said...

    hihi tu la.. kalau yg xde play-pause tu mmg aefa singgah sekejap je la kat situ. hehe

    Aefa Aerisya said...

    hihi.. ok la tu sis. xyah letak lagu.. wat berat blog je hihi

    Aefa Aerisya said...

    hehe.. betul tu pha is.. aefa jenis yg suka bukak byk2 tab.. mmg selalu je kecelaruan tu berlaku hihi

    Aefa Aerisya said...

    salam kenalan jugak.. terima kasih sudi komen di sini :)

    Aefa Aerisya said...

    hehe.. takde pape pon.. nak cite pasal player kat blog2 tu je hihi

    Sally Samsaiman said...

    sally bukak 1 blog je sekali...penat aihh...lagu macam-macam :P

    Aefa Aerisya said...

    haha.. lagu yg mcm2 tu mesti dari player sally sndri kan :P

    Aya Zuki said...

    auww blog aya ada lagu..nak kena buang ke?tp aya suka lagu tuu..huwaaaa

    Aefa Aerisya said...

    hehe.. xyah buang.. kalau boleh guna yg ade button pause tu.. senang utk blogger yg berkunjung :)

    Anne Nurain said...

    memang annoying kan kalau jadi macam tu..
    kalau 2 3 kali boleh sabar lagi close IDM tu tp kalau dah berkali2 mmg ilang sabar da.. hehe..

    Aefa Aerisya said...

    haa.. betul.. 2 3 kali boleh terima lagi.. kalo byk sgt tu mmg malas la nk layan hihi

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3