• Sayang Abang Poslaju

    Ahaha.. maaf kerana tajuk yang sedikit menggatal itu.. Seperti yang Aefa post sebelum ini, Aefa ada order clutch purse dari Beskot. Dan akhirnya, hari ini ia sampai ke tangan Aefa. Ah gembiranya. 

    Running Man

    Dengan rakusnya Aefa koyak-koyakkan kertas pembalut~ pastu klik klik klik ambil gambar. 


    Running Man
    Ini gift dari Beskot. I love you lah darling. Ini Sukjin tau. memang nampak muda :P

    Running Man
    Ada business card sekali. Sesiapa yang berminat boleh hubungi Beskot melalui emel tersebut.
    Atau boleh berkunjung ke blog beliau :)


    *maaf entry sepantas kilat*

    앱아 앨잇야
  • 23 kritikan:

    Kisah Si Dairy said...

    BESTNYA....

    Cik Mun said...

    oooo...cantik :)

    nur hannis mohamad said...

    olo comey nye nak juga...

    misluvcoklat said...

    cunss ngat .

    Aefa Aerisya said...

    nnti kite jumpa aefa tunjuk kat akak :D

    Aefa Aerisya said...

    tgk kat blog dia.. ada byk lagi :D

    Aefa Aerisya said...

    nak jugak? sile sediakan duit :P :P

    Sally Samsaiman said...

    key chain tu free kan..? bolah la kasi kat sally..hahaha :)

    Aefa Aerisya said...

    hihi terima kasih.. :D

    budi os 19 said...

    Thx ya sis Aefa.. :)
    Buat folback nya
    Salam... :)

    Aefa Aerisya said...

    hahah.. tukar gn yonghwa lahh :P

    Aefa Aerisya said...

    salam.. welcome dear :)

    Lilynn Wifey Sham said...

    hihi cute nyer

    Khir Khalid said...

    Wah.. best.. mmg seronok bila benda yg di nantikan tiba kan.. Tahniah :)

    Cik Tieka said...

    dah sampai pun akhirnya..hehe
    peminat pkcik suk jin ke? :P

    duniafana said...

    rare nih...gila smart

    Sally Samsaiman said...

    please..please...ambik la Yong Hwa tu...!!!!!

    Aefa Aerisya said...

    amboi.. beria nye bagi yonghwa kat kite~~ hahaha.. minat sukjin ke?

    Aefa Aerisya said...

    tuan dier cute jugak.. hihi.. :D

    Aefa Aerisya said...

    nape blog sally xleh bukak ni -.-'''

    Aefa Aerisya said...

    time kasih.. mmg seronok.. 2 hari menanti hihi

    Aefa Aerisya said...

    haha.. takdelah.. gift dr fairuz.. jadi aefa terima dengan hati terbuka.. hihih

    Linzy Lina said...

    Wow pos laju terbaik..dah lah byk hensem .

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3