• 40 Page Personalized Photobook Malaysia - FREE

    Hehe.. Cepat je kan kalau benda free ni.
    Kalau tak free lambat sikit.
    Tapi beli jugak selalunya walaupun lambat.

    Tadi jumpa kat blog
    Ahkak Comel.
    Salah satu blog yang Aefa suka drop comment.
    Sebab cik puan blog yang ohsemmm.
    Jemputlah ke blog beliau.
    Walaupun agak blur sebab tak pernah guna Groupon ni,
    ahkak comel telah membantu dengan jayanya yippieee :D

    Deal ni tinggal 2 hari je lagi.
    Jadi sesiapa yang belum lagi tu, cepat-cepat la ye.
    Exclude postage ni tau.

    Ada 4 pilihan

    OPTION 1:
    6" x 6" Mini Square Softcover Photobook
    Nationwide Delivery Available
    RM0.00

    OPTION 2:
    Small Landscape / Small Square / Medium
    Portrait Softcover Photobook
    Nationwide Delivery Available
    70% Discount - Save RM90.00
    RM38.00

    OPTION 3:
    Small Landscape / Small Square / Medium
    Portrait Imagewrap Hardcover Photobook
    Nationwide Delivery Available
    75% Discount - Save RM156.00
    RM52.00

    OPTION 4:
    11" x 8.5" Medium
    Landscape Imagewrap Hardcover Photobook
    Nationwide Delivery Available
    70% Discount - Save RM180.00
    RM76.00


    Photobook

    Ok tak? haha
    Tengah belajar ni :D

    Cepat layari Groupon sekarang~

    >> Groupon <<
  • 8 kritikan:

    Marou Apple Hijau said...

    BBL kadang2 beli jugak barang kat groupon

    nanakimie said...

    wah...macam bestje,tapi macam tak pandaije nak guna gruopon tu:)

    mirza syazwina said...

    nak tengok la nanti..heee

    Nuriesya Nadia said...

    Chaitt ! Cepatnyaaa dia edit. Hampeh punya budak. Awat tak tunggu nenek sekali edit. :P

    Aefa Aerisya said...

    BBL hehe aefa first time ni bbl :D

    Nana hehe sila bertanya pada mereka yg pakar.. aefa pun blur haha

    Mirza sile2 hehe

    Nadia hahah.. makcik kan freee :D

    nanakimie said...

    p/s : kat dashboard ada...bila tekan yg simbol gear tu,dia tak kua..ke ada cara lain maksud aefa?huhu..sila2 bantu:)

    Anne Nurain said...

    dah try semalam, terleka sampai tak terbuat esaimen.. haha..

    aefa dah hantar design photobook aefa x?

    Aefa Aerisya said...

    Nana takde care lain dah nana.. mmg kena contact gn developer die kot.. huhu

    Anne hahha.. sama..!! satu gangguan. semua keja sik jalan -.-''

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3