90% Tak Siap Lagi


Selamat pagi.
Macam mana pagi Isnin ni?
Kan ade yang dah gaji.. keke
bahagia la tu :D

Persiapan 90% tak siap lagi.
Dasar pemalas. haha
Bukan pemalas, tapi macam tak tau nak siapkan apa.

Yang dah baca entry-entry before ni mungkin dah tau
Aefa akan memulakan alam pekerjaan tak lama lagi.
Boleh baca kat sini Di Temu dan Di Duga

Next week Aefa akan fly ke sana.
KCH - LCCT - Subang

Jadi dah kurang masa untuk bergolek-golek di blog kawan-kawan.
Dan sekarang tengah fikir nak bawa lappy ke tak.
Kalau tak bawa memang tak dapat nak blogging la.
kalau bawa, rimas pulak nak scan kat airport tu -.-''

Tapi, lagi.
Kalau takde lappy camne nak tengok Running Man ni?
huk

Confused
Confused

앱아 앨잇야

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

26 kritikan:

Kisah Si Dairy on November 25, 2013 at 12:02 PM said...

baik bawak...

Niesa on November 25, 2013 at 12:03 PM said...

gudluck aefa..n take a good care kt tmpt org.. :)

ct aman on November 25, 2013 at 12:04 PM said...

running man??hikhikhik...ct surrender tgk running man...xpham...@_@

Aefa Aerisya on November 25, 2013 at 12:10 PM said...

Kak Ferd bawak ye? adoii

Niesa makseh... hihi

ctaman haha.. oh kite bukan geng :P :P

fatin wawa on November 25, 2013 at 12:19 PM said...

untungla sapa yg dah dapat gaji 2.. hehe.. gudluck, semoga dipermudahkan semua pekerjaan.. :D

Sally Samsaiman on November 25, 2013 at 12:29 PM said...

bawak jela...scan tu sekejap je pun...nnt lg lama derita kot xde benda nak buat :P

Asha Lya on November 25, 2013 at 12:30 PM said...

bawa je aefa..penting tu hihi..kita lom gaji lgik la ;)

ctfand on November 25, 2013 at 12:45 PM said...

Wah..tahniah! Selamat bertugas.. :)

Sabrina SA on November 25, 2013 at 1:58 PM said...

Good luck ye kak ^^ Nanti mesti rindu nk baca entry akak sbb akak dah kerja :'((

Anne Nurain on November 25, 2013 at 2:00 PM said...

bawak je, nanti boring kalau takde laptop.. aefa buka bateri laptop awl2 sbelum masuk balai menunggu.. baru tak leceh sangat.. hehehe

Paperbag Head on November 25, 2013 at 2:11 PM said...

better bwk lappy tu. nnt kalau rindu kat kwn2 boleh bukak lappy..hehe
save trip and gud luck! ^__^

Affy Afiqah on November 25, 2013 at 2:58 PM said...

kerja dalam bidang apa aefa?
tempat tinggal semua dah ada? bila fly to semenanjung?

ika rasa perlu tu bawa laptop, mana laa tahu penting juga nak digunakan di luar waktu kerja. Kalau tak bawa nanti aefa bosan pulak. Tunang ika pun bawa je laptop kat rumah sewa dia, kalau dia balik Johor baru dia tinggalkan pada ika~ ika rasa penting tu untuk bawa huuu

artiirhamna on November 25, 2013 at 3:04 PM said...

kalau lappy tu tak ada masalah, bawa je, daripada awak tak bise buat blog lagi, tak dapat tengok Running Man lagi, hhaa...
Tahniah awak... :D

Fizah Mohd on November 25, 2013 at 3:56 PM said...
This comment has been removed by the author.
Fizah Mohd on November 25, 2013 at 3:59 PM said...

Turun Subang Airport ke? dah dekat dengan rumah akak tu...Selamat menempuhi alam pekerjaan...semoga berjaya..

Aminin on November 25, 2013 at 4:21 PM said...

gud luck yer...

Hafiza AizZawa on November 25, 2013 at 5:51 PM said...

fiza hampir konpius sbb blog dah tukar wajah... bw jw laptop tu..nnt bosan..

Pha Is on November 25, 2013 at 8:40 PM said...

adus.. running jugak yg dipeningkan.. hehe

Lilynn Wifey Sham on November 25, 2013 at 11:12 PM said...

hi cyg,, wah.. nk bermastautin di kl yer dear.. bwk yer lappy tu cyg.. nnt buntu x ber 'tenet' a.k.a internet.. :) ade rezeki boleh jumpe :)

Khir Khalid on November 25, 2013 at 11:49 PM said...

Bawak jngn x bawak.. bawak je.. :D
menabung churp2 sini.. :)

adrianna syaz on November 26, 2013 at 1:13 AM said...

Wah..slmt bekerja aefa..jarang online la pasni..em..cmna nk sembng2..huhu

Aefa on November 26, 2013 at 2:30 AM said...

Fatin tq! hehe tu la.. untung sape yg dah gaji tu :D

Sally hahah.. selalu kat airport mmg xsuka byk sgt keje :P

Asha haha.. tu la.. penting lappy tu.. blom gaji ye? gomen dah gaji :D

ctfand tq akak :D

Ina adik jgn sedih. nanti akak update. tp jarang la. :D

Anne kan.. pentingnya laptop untuk menghilangkan kebosanan.. hehe

PBH insyaAllah.. nanti bawa.. hihi.. kalau rindu boleh roger2 ngedate je gn dorg ni :D

Ika Aefa fly selasa.. rumah tak confirm lagi celah mane haha.. berdekatan gn bandar utama la kot. nk g keja senang :D

Artiirhamna haha.. yg penting Running man tu :D tq :)

Fizah tq akak.. aah trun kat airport subang.. nak jimatkn masa perjalanan :D

Aminin tq :D

Fiza hehe... header masih sama :D baiklah~ aefa bawa :D

Pha Is haha.. penting tu :P

Lilynn InsyaAllah kak.. tu la.. da la tak boleh jauh dgn internet.. adda hati nak tinggalkan laptop hihi

Khir hehe.. baiklah~ tq :D

Sya tq sya :D alah.. nanti turun melaka kita roger2 la.. hahah

Invisible Me on November 26, 2013 at 3:12 PM said...

Hehe. Bawak ja. Kerja baik-baik :)

asha hana on November 26, 2013 at 8:25 PM said...

bawak je la lappy. nanti hana rindu. hahah :P

nanakimie on November 27, 2013 at 12:31 AM said...

oo,kena scan jugak ye,hihi...(maklumla orang xpenah naik flight tu tak tau tu:)

Aefa Aerisya on November 27, 2013 at 1:16 AM said...

IM baiklah~~ :D

Hana haha... ye la tu rindu :P :P

Nana hehe.. aah kena scan smua brg.. kdg2 boleh je scan laptop dlm beg. tp kdg2 kena keluarkn laptop. scan asing2. tu yg leceh -.-''

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (83) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets