• 90% Tak Siap Lagi

    Selamat pagi.
    Macam mana pagi Isnin ni?
    Kan ade yang dah gaji.. keke
    bahagia la tu :D

    Persiapan 90% tak siap lagi.
    Dasar pemalas. haha
    Bukan pemalas, tapi macam tak tau nak siapkan apa.

    Yang dah baca entry-entry before ni mungkin dah tau
    Aefa akan memulakan alam pekerjaan tak lama lagi.
    Boleh baca kat sini Di Temu dan Di Duga

    Next week Aefa akan fly ke sana.
    KCH - LCCT - Subang

    Jadi dah kurang masa untuk bergolek-golek di blog kawan-kawan.
    Dan sekarang tengah fikir nak bawa lappy ke tak.
    Kalau tak bawa memang tak dapat nak blogging la.
    kalau bawa, rimas pulak nak scan kat airport tu -.-''

    Tapi, lagi.
    Kalau takde lappy camne nak tengok Running Man ni?
    huk

    Confused
    Confused

    앱아 앨잇야
  • 26 kritikan:

    Kisah Si Dairy said...

    baik bawak...

    Niesa said...

    gudluck aefa..n take a good care kt tmpt org.. :)

    ct aman said...

    running man??hikhikhik...ct surrender tgk running man...xpham...@_@

    Aefa Aerisya said...

    Kak Ferd bawak ye? adoii

    Niesa makseh... hihi

    ctaman haha.. oh kite bukan geng :P :P

    fatin wawa said...

    untungla sapa yg dah dapat gaji 2.. hehe.. gudluck, semoga dipermudahkan semua pekerjaan.. :D

    Sally Samsaiman said...

    bawak jela...scan tu sekejap je pun...nnt lg lama derita kot xde benda nak buat :P

    Asha Lya said...

    bawa je aefa..penting tu hihi..kita lom gaji lgik la ;)

    ctfand said...

    Wah..tahniah! Selamat bertugas.. :)

    Sabrina SA said...

    Good luck ye kak ^^ Nanti mesti rindu nk baca entry akak sbb akak dah kerja :'((

    Anne Nurain said...

    bawak je, nanti boring kalau takde laptop.. aefa buka bateri laptop awl2 sbelum masuk balai menunggu.. baru tak leceh sangat.. hehehe

    Paperbag Head said...

    better bwk lappy tu. nnt kalau rindu kat kwn2 boleh bukak lappy..hehe
    save trip and gud luck! ^__^

    Affy Afiqah said...

    kerja dalam bidang apa aefa?
    tempat tinggal semua dah ada? bila fly to semenanjung?

    ika rasa perlu tu bawa laptop, mana laa tahu penting juga nak digunakan di luar waktu kerja. Kalau tak bawa nanti aefa bosan pulak. Tunang ika pun bawa je laptop kat rumah sewa dia, kalau dia balik Johor baru dia tinggalkan pada ika~ ika rasa penting tu untuk bawa huuu

    artiirhamna said...

    kalau lappy tu tak ada masalah, bawa je, daripada awak tak bise buat blog lagi, tak dapat tengok Running Man lagi, hhaa...
    Tahniah awak... :D

    Fizah Mohd said...
    This comment has been removed by the author.
    Fizah Mohd said...

    Turun Subang Airport ke? dah dekat dengan rumah akak tu...Selamat menempuhi alam pekerjaan...semoga berjaya..

    Aminin said...

    gud luck yer...

    Hafiza AizZawa said...

    fiza hampir konpius sbb blog dah tukar wajah... bw jw laptop tu..nnt bosan..

    Pha Is said...

    adus.. running jugak yg dipeningkan.. hehe

    Lilynn Wifey Sham said...

    hi cyg,, wah.. nk bermastautin di kl yer dear.. bwk yer lappy tu cyg.. nnt buntu x ber 'tenet' a.k.a internet.. :) ade rezeki boleh jumpe :)

    Khir Khalid said...

    Bawak jngn x bawak.. bawak je.. :D
    menabung churp2 sini.. :)

    adrianna syaz said...

    Wah..slmt bekerja aefa..jarang online la pasni..em..cmna nk sembng2..huhu

    Aefa said...

    Fatin tq! hehe tu la.. untung sape yg dah gaji tu :D

    Sally hahah.. selalu kat airport mmg xsuka byk sgt keje :P

    Asha haha.. tu la.. penting lappy tu.. blom gaji ye? gomen dah gaji :D

    ctfand tq akak :D

    Ina adik jgn sedih. nanti akak update. tp jarang la. :D

    Anne kan.. pentingnya laptop untuk menghilangkan kebosanan.. hehe

    PBH insyaAllah.. nanti bawa.. hihi.. kalau rindu boleh roger2 ngedate je gn dorg ni :D

    Ika Aefa fly selasa.. rumah tak confirm lagi celah mane haha.. berdekatan gn bandar utama la kot. nk g keja senang :D

    Artiirhamna haha.. yg penting Running man tu :D tq :)

    Fizah tq akak.. aah trun kat airport subang.. nak jimatkn masa perjalanan :D

    Aminin tq :D

    Fiza hehe... header masih sama :D baiklah~ aefa bawa :D

    Pha Is haha.. penting tu :P

    Lilynn InsyaAllah kak.. tu la.. da la tak boleh jauh dgn internet.. adda hati nak tinggalkan laptop hihi

    Khir hehe.. baiklah~ tq :D

    Sya tq sya :D alah.. nanti turun melaka kita roger2 la.. hahah

    Invisible Me said...

    Hehe. Bawak ja. Kerja baik-baik :)

    asha hana said...

    bawak je la lappy. nanti hana rindu. hahah :P

    nanakimie said...

    oo,kena scan jugak ye,hihi...(maklumla orang xpenah naik flight tu tak tau tu:)

    Aefa Aerisya said...

    IM baiklah~~ :D

    Hana haha... ye la tu rindu :P :P

    Nana hehe.. aah kena scan smua brg.. kdg2 boleh je scan laptop dlm beg. tp kdg2 kena keluarkn laptop. scan asing2. tu yg leceh -.-''

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3