Alexa Traffic Rank


Alexa Traffic Rank
Alexa Traffic Rank

Nampak tak gambar atas tu?
Ke kecik sangat?

bagi yang masih belum tahu,
ada cara mudah nak tahu trafik blog kita tanpa buka website Alexa
mahupun tanpa letak widget tu di blog.
Hanya dengan install extension Alexa di browser.
Semudah ABC :P

Widget-widget yang kurang penting tu
kalau boleh tak perlu letak kat blog.
Hamster, ikan, kura2, segala jenis binatang peliharaan tu.
Kalau nak letak jugak,
tak perlu letak kat main page.
Cadangan saje ye :)

Okbai.
Pendekkan entry ni.
Busy sket :D


앱아 앨잇야


Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

14 kritikan:

♥♥ Nur ♥♥ on November 21, 2013 at 1:50 PM said...

tak nampak rank keberapa...huhuh
saya punya berpuluh ribu...jauh lagi nak daki

nanakimie on November 21, 2013 at 1:53 PM said...

alexa nana ntah ke berapa tah

p/s: mmg senang cara tu dear tapi reading list nana xkeluar...so xboleh guna cara tu.kalau tak mmg setel da,huhu

Aefa Aerisya on November 21, 2013 at 1:57 PM said...

Nur hehe.. aefa pun beribu2 jugak.. ni just nak inform sesiapa yg nak tahu rank mereka. :)

Nana Selalunya Aefa pon xkisah gn rank ni. Kdg2 takde wat pape baru aefa sibuk nk tgk.

Sally Samsaiman on November 21, 2013 at 2:09 PM said...

hot setaff...siap ber ranking tu..heehhe :P

Sylarius Yusof on November 21, 2013 at 2:46 PM said...

Tahniah, ranking dah cecah ke ratus-ratus ribu :-)

Bukan senang nak capai ke tahap macam ni. Ada setengah bertahun tunggu baru bole dapat.

Anne Nurain on November 21, 2013 at 3:33 PM said...

kmk malas mok tau rank blog kmk cz kmk tau mesti jauh gilak sampey bjuta2.. haha..

adrianna syaz on November 21, 2013 at 3:57 PM said...

Katak bleh katak..sungguh comel ok...ada ranking ke blog sya eh :)

asha hana on November 21, 2013 at 6:45 PM said...

hana jauh lg nak capai. hik2. :D

Aefa Aerisya on November 21, 2013 at 9:39 PM said...

Sally xdak la hottt~~

Sylarius heheh tq.. :D

Anne hhaa.. xda lahh. try tangga

Sya haha.. xyah letak la :P :P

Hana hhee. xpe pelan2

Invisible Me on November 22, 2013 at 12:36 PM said...

Selalu tegok jugak tapi tak letak lagi kat blog..

Aefa Aerisya on November 22, 2013 at 1:59 PM said...

IM hehe.. takyah letak kat blog.. boleh tgk guna browser je :D

Khir Khalid on November 22, 2013 at 10:15 PM said...

Kesian binatan2 peliharaan tu kena pindah hahaa.. Thanks sharing :)

Aefa Aerisya on November 23, 2013 at 9:38 AM said...

Khir haha.. kalau nak blog ringan terpaksa la :D

broda on November 23, 2013 at 2:16 PM said...

Thanks for sharing wonderful post about Alexa Traffic. I enjoyed your post like other online readers.

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets