• Andai Kau di Tempatku

    Andai kau ditempatku
    Mana satu yang kau ragu.
    Mereka yang diam tanpa kata?
    Atau
    Mereka yang bersuara bercerita?
    Confused

  • 10 kritikan:

    Sally Samsaiman said...

    Mereka yang diam tanpa kata.

    Pha Is said...

    yup.. mereka yg diam tanpa kata.. yg tu lagi bahaya.. hehe

    Aefa Aerisya said...

    Sally Entah la sally.. semua bermuka2.. :(

    Nurul Farahizzati said...

    dua2... unclear... huhu...

    Marou Apple Hijau said...

    jangan sedih2.. setelkan masalah 1 1 ya.

    Teena Tna said...

    Kalau Teena, ikut kata hati kita. Kadang-kadang instinct yg kita rasa merupakan satu petunjuk.

    Kin Naz said...

    bermadah pujangga wahai aefa, sabarla aefa.

    Aefa Aerisya said...

    Pha Is tu la.. kdg2 curiga jugak.. kenapa mesti berdiam diri..


    Nurul Farahizzati hehe. kan.. susah nak fahami dua2 pihak ni..

    BBL iye.. tq.. aefa akan usahakn :)

    Teena tq teena.. Aefa akan consider jugak based on apa yang aefa rasa :)

    Kinah Gelagat manusia ni kinah.. boleh bermadah aefa dibuatnya :D

    Affy Afiqah said...

    both have different advantages and disadvantages,
    yang penting ambil yang baik2 sahaja from both side :)

    Aefa Aerisya said...

    Ika baiklah :) tq ika :D

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3