• Ayah

    Shock

    Kejadian berlaku pada hari Isnin, 4 November 2013 jam 9 malam.


    Ayah : Tv berapa cite Korea?

    Aefa : aaaa?

    Ayah : Cite doktor dah habis, mesti ada cite baru. [die maksudkan cite Good Doctor]

    Aefa : [terkapai-kapai lemas dalam fikiran sendiri]

    Ayah : [tekan-tekan nombor - tepat! 393 One HD]

    Aefa : bukan yah. Ni cite housekeeper. Channel sebelah.

    Ayah : [tukar channel] laa masih berita. Lambatnya..

    Aefa : [dalam fikiran - amboi ayah ni...] 





    Kesimpulan ? Ayah pun dah minat cite Korea. Okbai~

    앱아 앨잇야
  • 33 kritikan:

    Putri said...

    Ayah ngan anak kongsi minat sama..bagusnya
    ayah akak minat citer tamil

    Elih Japahar said...

    Artis korea mmg cun, tak ada kedut dimuka hehe...

    Izzaty Azma said...

    hehe. samalah ngan ayah saya. dulu kemain tak suka tengok cerita korea. baru semalam dia tanya pasal cerita Good Doctor tu. tapi dah habis xD

    Puan Gojes said...

    heeee. ayah ni. ahaha

    Anne Nurain said...

    amboi ayah aefa pun dah layan cite korea la.. hihi

    PeRdU cINta said...

    ayah Aefa nak berubah citarasa sekali sekala tu..

    Aya Zuki said...

    hahaha amboiii kerlassss :D

    Sally Samsaiman said...

    Marry Him If You Dare!!! hahahaha...sila la cakap dgn ayah tonton Jung Yong Hwa kesayangan sally ^_^

    Aefa Aerisya said...

    haha.. sally ayah xminat cite tu. semalam die tgk. arini die xnk tgk dah -.-'' die tgk cite housekeeper plak :D hope esok die suke cite lee min ho <3

    Aefa Aerisya said...

    hhee... ayah baru je minat cite korea ni. mungkin sbb cite yg die tgk before ni unik sikit kot.. :D

    Aefa Aerisya said...

    dah sume muke plastik heehhe

    Aefa Aerisya said...

    haha.. kan... cite good doctor yg wat ayah suke tgk cite korea ni.. hihi..

    Aefa Aerisya said...

    haha.. ayah dah terlebih minat dr anak~

    Aefa Aerisya said...

    haha tu la.. die minat joowon~ haaha

    Aefa Aerisya said...

    mungkin jugak tu.. asyik2 tgk cite english kan.. tukar angin plak hehe

    Aefa Aerisya said...

    hehehe.. kelas sgtttt~ :P

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    bagusnya ayah bekongsi minat yang sama.. :D

    Ida Syuhada said...

    wahhh ayah ikut perkembangan semasa yer.... Mr Arrogant ayah tengok tak? hehe

    Cik Itah@RRP said...

    waa bole tahan jugak ayah aefa..minat korea jugak ya hehe

    Montana said...

    gambaq tu memang style

    Aefa Aerisya said...

    haha tu la kak.. terkejut plak bile die tanya cite korea kat chnl mane hehe

    Aefa Aerisya said...

    hehe.. mr arrogant ayah tak tgk.. blom minta cite melayu kot hihih

    Aefa Aerisya said...

    heheh tu laa.. minat baru :D

    Aefa Aerisya said...

    haha.. :D

    Sally Samsaiman said...

    alaaaa...xnak kawan dgn ayah la gini...sob sob :'(

    Super Girl said...

    wah wahh . jarang lelaki minat korea ni . ayah deeya suka tengok hindustan :3

    nanakimie said...

    terpengaruh dengan anaknya la ni,hihi

    Khir Khalid said...

    Cerita korea ni klu dah tau jln ceritanya mmg melekat lah.. :D

    Affy Afiqah said...

    abah ika pun join sama tau aefa kalau ika tengok cerita korea, pastu abah ajuk2 cara dorang bercakap LOL

    Aefa Aerisya said...

    hehe.. dia baru je minat pas tgk cite good doctor tu hehe.. ayah aefa pon minat cite hindi.. tp yg lame2 tu la

    Aefa Aerisya said...

    haha tu laa.. pengaruh tak baik dt ank ni -.-;';'

    Aefa Aerisya said...

    kan.. dah tgk separuh mesti la tgk smpi habis hihii

    Aefa Aerisya said...

    haha.. ayah aefa xajuk.. tp dlm kete die humming ost cite good doctor hahaha

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3