• Blog Review - Cik Dabel N

    Ini blog review pertama dan yang terulung kalinya dari Aefa.
    Sila bangga Cik Dabel N :P

    Header
    Header


    Blog Cik Dabel N ni simple je.
    Tak berat mata memandang,
    tak berat jugak bila nak loading :D

    Header dia comel.
    Ada gambar love, kereta, buah, happy, dan kamera.
    Kalau di translate kan ikut fikiran logik Aefa,

    Love = penuh kasih sayang
    Kereta = Suka bersiar-siar (ke kaki rayau :P)
    Buah = Suka makan
    Happy = Seorang yang happy go lucky
    Kamera = Pantang nampak kamera

    hahaha

    Cik Dabel N pantang nampak orang komen,
    dia mesti reply sepantas kilat.
    Pastu memang berborak sakan la kat situ.
    Sebab tu Aefa suka merayap ke blog dia.
    Service kat blog Cik Dabel N tip top~ :P
    Alah bukan sebab dia reply komen je,
    sebab kat blog Cik Dabel N ada macam-macam
    tutorial - masakan - book review - skin care

    Oh lupa pulak, nama Cik Dabel N kita ni
    Hari lahir dia bakal menjelma.
    Beliau jugak bakal melangsungkan majlis pertunangan beliau
    dengan Encik Dabel S pada 30 Nov nanti.
    Jadi mari ramai-ramai terjah blog beliau
    untuk wish birthday dan congratulation :)


    Sekian.

    Source : Blog Cik Dabel N + Widget2 yang berkenaan :D

    Note : terjah beliau >> About Me
                                  >> Main Page


    앱아 앨잇야
  • 26 kritikan:

    Siara Elina said...

    terbaik punya ! hihi

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    best kena review.. :D

    Aefa Aerisya said...

    Siara hehe.. g ktk blog nya :D

    Mizz Aiza hehe.. yg bagi review pon tak pernah kena review lagi kak haha

    Aya Zuki said...

    best jugak main review blog ni..hee

    Affy Afiqah said...

    ika pun selalu singgah blog nadia tu, komen2 baca entri segala hewhew

    Akeyla Azmi said...

    THUMBS
    UP!!!!
    HEHEHEHEHHE

    Mohd Izzat said...

    Cantik blog dia...kemas!

    Aefa Aerisya said...

    Aya hehe.. yg kena review lagi best :D

    Ika hehe.. same! aefa pon suke :D

    Akeyla hehe.. sile2 singgah blog beliau :D

    Izzat dah terjah ek? wow pantas~

    Nuriesya Nadia said...

    Alololo cuweettnyyaaa adik kite niii. Hahaha. Nanti ahkak buat review blog juga yeee. Saborrrr. :P

    p.s : Nak kek lapis *hentak2kaki*

    Aefa Aerisya said...

    Ahkak comel hahaha.. erkkk tulisan bawah tu tak nampak plak.. salah coding tulisan tu :P

    Fatanah Khirizan said...

    kena terjah ni! hehe :) tengok header tu pun comel je,hehe :)

    Ahmad Zaki said...

    Singgah pagi. Follow blog awk. Jom follow blog saya balik... =)

    Aefa Aerisya said...

    Fatanah sile dik~ hihi

    Zack ok thanks.. jap lagi ye :D

    Azlan Strider said...

    owh..yer ke??okay2...sekarang gak gi terjah ngan wish kat dia..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    Lieya Von Jay said...

    WOW.. blog menarik. boleh lah akak singgah bila2

    Invisible Me said...

    Wahhh. Boleh terjah nanti. Nama double N, pasangan double S :)

    Nurfaezah Abdullah said...

    satgi nak terjah blog beliau ^^

    ♥♥ Nur ♥♥ said...

    singgah jengok blog yg d review

    Lynie Yusoff said...

    review kite punya plak...hehehe ^_^v

    Aefa Aerisya said...

    Azlan hehe.. sile2 :D

    Kak Lieya boleh kak. hihi

    IM kan.. dua2 dabel.. hihi

    Fae Silekan :D

    Nur hehe. silekan :D

    Lynie InsyaAllah kalau free aefa watkan ye :)

    fatin wawa said...

    bestla dapat hadiah..:)

    Khir Khalid said...

    All the best!!

    nanakimie said...

    aefa blog nana berat tak nak loading?nana tak pasti intenet slow ke apa,tapi macam beratje blog tu,hihi....

    Aefa Aerisya said...

    Fatin hehe.. tu la :D

    Khir tq :D

    Nana nk blog ringan, kena kurangkn bloglist.. :D

    nanakimie said...

    oo,nana da kurangkan sikit mana yg da lama xupdate tu,hihi....tapi still banyak lagi..senang bila ada bloglist:)

    Aefa Aerisya said...

    Nana same la.. aefa pun dah kurangkan bloglist. mane yg update setahun sekali tu terus remove heee

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3