• Bloglist :)

     Tadaaa~~
    Tukar lagi.. hehe..
    Baru sempat nak update :)

    Ni bloglist terbaru Aefa.
    Tak jumpa ke? Scroll la ke bawah blog.
    Aefa bahagikan jadi dua.
    Senang Aefa nak blogwalking.

    Semua blog Aefa follow muncul kat sini.
    Dulu-dulu rajin bw sambil "singgah sini dan follow"
    Sekarang dah malas. haha.
    Lagi pun tak semua blogger suka konsep "I follow u, U follow me too" ni.
    Aefa pulak malas nak taip "Saya follower yg ke 123".
    aahaha
    Hari-hari malas.
    memang tak pernah rajin pun kan :D

    Bloglist

    Ok. Blog yang kebetulan terpampang ni boleh la bangga sekejap.
    haha


    *Happy weekend*



    앱아 앨잇야
  • 19 kritikan:

    Invisible Me said...

    Hehe. Banyaknyaaa.

    Asha Lya said...

    kita pun ada trima kasih aefa ;)

    ctfand said...

    Ohh..ahkak bangga..muahaha

    Aefa Aerisya said...

    @Invisible Me hehe.. senang nk bw.. lg pun shoutbox selalu prob -.-''

    @Asha sama-sama :D

    @ctfand hahah silelah berbangga :D

    adrianna syaz said...

    Sya xde..sedey....

    Nurfaezah Abdullah said...

    blog fae masuk list. tenkiu ^^

    Aefa Aerisya said...

    @Adrianna ada la syg.. ni top ten yg ikut latest update :D sy update lah. nnti muncul la kat situ :D

    @Fae sama2 :)

    Afiqah Adzan said...

    Wahh banyaknya bloglist dia

    adrianna syaz said...

    Hehe..saje kacau aefa..he..tak reti nk letak iklan tu kt mna la aefa..dah drma2 kat drlie,rokok x sah,kit kat.heee :)

    Aefa Aerisya said...

    @Afiqah Adzan semua blog yang Aefa follow ade dalam bloglist :)

    @Adrianna yeay! time kasih.. aefa suke org klik iklan churp2 bebanding dgn nuff hahaa :D
    iklan tu ok. tp ada tertutup sedikit la bhgn tajuk entry tu :)

    Khir Khalid said...

    Wah.. baguslah mcm tu.. Salam Sabtu Aefa.. :)

    Kin Naz said...

    heheh nak kembangkan idung jap, tenkiu aefa kim tan :)

    Aefa Aerisya said...

    @Khir Salam Sabtu :)

    @Kinah haha.. jgn kembang sgt ye kinah.. :P

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    wah.. blog akak pun ada juga.. terima kasih adik.. :D

    Aefa Aerisya said...

    @Mizz Aiza sama-sama akak :)

    Affy Afiqah said...

    ika ada fikir2 nak letak bloglist ni tp tak sempat lagi huhu
    dah siapkan satu entri juga sal bloglist ni kat draft eheeee ;)

    Aefa Aerisya said...

    @Ika hehe.. takpe.. bila free boleh buat.. kalut sgt nnti problem plak hihi

    Sally Samsaiman said...

    I spot myself!

    Aefa Aerisya said...

    @Sally tahniah~ hahaa

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3