Bloglist :)


 Tadaaa~~
Tukar lagi.. hehe..
Baru sempat nak update :)

Ni bloglist terbaru Aefa.
Tak jumpa ke? Scroll la ke bawah blog.
Aefa bahagikan jadi dua.
Senang Aefa nak blogwalking.

Semua blog Aefa follow muncul kat sini.
Dulu-dulu rajin bw sambil "singgah sini dan follow"
Sekarang dah malas. haha.
Lagi pun tak semua blogger suka konsep "I follow u, U follow me too" ni.
Aefa pulak malas nak taip "Saya follower yg ke 123".
aahaha
Hari-hari malas.
memang tak pernah rajin pun kan :D

Bloglist

Ok. Blog yang kebetulan terpampang ni boleh la bangga sekejap.
haha


*Happy weekend*



앱아 앨잇야

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

19 kritikan:

Invisible Me on November 16, 2013 at 12:33 PM said...

Hehe. Banyaknyaaa.

Asha Lya on November 16, 2013 at 12:34 PM said...

kita pun ada trima kasih aefa ;)

ctfand on November 16, 2013 at 12:34 PM said...

Ohh..ahkak bangga..muahaha

Aefa Aerisya on November 16, 2013 at 12:51 PM said...

@Invisible Me hehe.. senang nk bw.. lg pun shoutbox selalu prob -.-''

@Asha sama-sama :D

@ctfand hahah silelah berbangga :D

adrianna syaz on November 16, 2013 at 12:53 PM said...

Sya xde..sedey....

Nurfaezah Abdullah on November 16, 2013 at 1:01 PM said...

blog fae masuk list. tenkiu ^^

Aefa Aerisya on November 16, 2013 at 1:07 PM said...

@Adrianna ada la syg.. ni top ten yg ikut latest update :D sy update lah. nnti muncul la kat situ :D

@Fae sama2 :)

Afiqah Adzan on November 16, 2013 at 2:04 PM said...

Wahh banyaknya bloglist dia

adrianna syaz on November 16, 2013 at 3:11 PM said...

Hehe..saje kacau aefa..he..tak reti nk letak iklan tu kt mna la aefa..dah drma2 kat drlie,rokok x sah,kit kat.heee :)

Aefa Aerisya on November 16, 2013 at 4:05 PM said...

@Afiqah Adzan semua blog yang Aefa follow ade dalam bloglist :)

@Adrianna yeay! time kasih.. aefa suke org klik iklan churp2 bebanding dgn nuff hahaa :D
iklan tu ok. tp ada tertutup sedikit la bhgn tajuk entry tu :)

Khir Khalid on November 16, 2013 at 4:54 PM said...

Wah.. baguslah mcm tu.. Salam Sabtu Aefa.. :)

Kin Naz on November 16, 2013 at 5:13 PM said...

heheh nak kembangkan idung jap, tenkiu aefa kim tan :)

Aefa Aerisya on November 16, 2013 at 8:34 PM said...

@Khir Salam Sabtu :)

@Kinah haha.. jgn kembang sgt ye kinah.. :P

Mizz Aiza (Dunia Kecil) on November 16, 2013 at 8:45 PM said...

wah.. blog akak pun ada juga.. terima kasih adik.. :D

Aefa Aerisya on November 16, 2013 at 10:30 PM said...

@Mizz Aiza sama-sama akak :)

Affy Afiqah on November 17, 2013 at 12:46 AM said...

ika ada fikir2 nak letak bloglist ni tp tak sempat lagi huhu
dah siapkan satu entri juga sal bloglist ni kat draft eheeee ;)

Aefa Aerisya on November 17, 2013 at 10:04 AM said...

@Ika hehe.. takpe.. bila free boleh buat.. kalut sgt nnti problem plak hihi

Sally Samsaiman on November 17, 2013 at 8:47 PM said...

I spot myself!

Aefa Aerisya on November 18, 2013 at 9:19 AM said...

@Sally tahniah~ hahaa

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets