• Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

    Ephyra
    Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
    Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari



    Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.



    Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.



    Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.



    Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.



    Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
    1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
    2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
    3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
    4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
    5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
    6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
    7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
    8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
    9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
    10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
    11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
    12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
    13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
    14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
    15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
    16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
    Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

    Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
    1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
    2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
    3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
    4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
    5. Testimoni lelaki - klik SINI
    6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
    7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
    Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 




    Jom dapatkannya sekarang...

    Official Websitewww.oceanlife2u.com
    Instagram : ephyra2u
    Telefon : 03 4141 7889
    SMS : 019 3999 238
    Emel : info@oceanlife2u.com




    Ephyra
    Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.
  • 30 kritikan:

    Normi Nieza said...

    gud luck..:)

    Sally Yatiey said...

    Goodluck ;)

    Sally Yatiey said...

    Goodluck ;)

    Hafiza AizZawa said...

    gd luck awak....

    Sally Samsaiman said...

    gudluck makcik :)

    Anne Nurain said...

    gud luck! nanti bagi2 la hadiah.. kehkehkeh..

    Affy Afiqah said...

    rasanya dah berpuluh2 blog ika baca pasal ephyra ni huhuhu

    goodluck aefa :)

    Afiqah Adzan said...

    Goodluck aefa :)

    athiqi ariff said...

    smg aefa dpt hadiah 2 ya...

    Khir Khalid said...

    Good luck & all the best.. :)

    adrianna syaz said...

    Gudluck aefa..dpt adiah bg sikit eh..hehe

    IzZa HaDi said...
    This comment has been removed by a blog administrator.
    Pha Is said...

    owh.. GA rupanya..
    good luck..

    Aefa said...

    terima kasih semua. maaf reply secara bulk :P :P

    Kenit Cinonet said...

    Assalamualaikum, kenit terjah sini dari segmen yg sama. Semoga berjaya ye (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    Aefa said...

    Kenit salam.. gud luck jugak :D

    Invisible Me said...

    All the best :)

    AyuInsYiraH said...

    salam...ayu dtg dari giveaway yg sama... good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...ayu ada buat segmen sempena cuti sekolah ni...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    Syuhada Baharudin said...

    salam..
    datang singgah dari GA yang sama.
    follow done.
    all the best!

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    asha hana said...

    aefa join ea? gud luck dear. aja2. hehe :D

    nanakimie said...

    gudluck aefa!:)

    Aefa Aerisya said...

    Hana syarat yg mudah mesti la aefa join hehe

    Nana tq! gud luck utk nana jugak :D

    julia jamaludin said...

    datang blogwalking kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    Aefa Aerisya said...

    Julia tq.. gud luck :)

    Azwar Syuhada said...

    Good Luck! Azwar datang terjah dari segmen yang sama :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    Aefa Aerisya said...

    tq.. gud luck utk awk jugak :D

    Mia Liana said...

    Salam...

    Terima kasih kerana sudi join Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda.

    Senarai peserta telah dikemaskini. Cabutan bertuah akan dijalankan oleh pihak penaja pada 3/12/2013 dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 5/12/2013.

    Semoga berjaya (^_^)

    Mia Liana said...

    Salam...

    Terima kasih kerana sudi join Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda.

    Senarai peserta telah dikemaskini. Cabutan bertuah akan dijalankan oleh pihak penaja pada 3/12/2013 dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 5/12/2013.

    Semoga berjaya (^_^)

    Aefa Aerisya said...

    Salam.. aefa dah check :D tq akak :D

    cik amal said...

    baru berkesempatan untuk singgah sini..
    selamat petang.. amal follow sini

    jemput singgah blog amal

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3