• Free Seats - Air Asia - 25 Nov 2013

    Air Asia ada menawarkan free seats lagi.
    Yippie~ Erm..
    Nak ke mana pulak kali ni?
    Free Seats
    Free Seats
  • 13 kritikan:

    Asha Lya said...

    jomla ke sabah hihi

    adrianna syaz said...

    Sya pun mau ke sabah...jom2 aefa

    ♥♥ Nur ♥♥ said...

    sejak peristiwa akak terinaya tu..terus boikot Air Asia...skang ni nk percuti naik MAS jew...huhuhu

    Aefa Aerisya said...

    Asha InsyaAllah~ tgk dulu kos die hehe

    Sya jom2~ tp kena tgk kos dulu haha

    Nur teraniaya?? aik.. nape? so far aefa puas hati gn services 2 2 airline.. nak try malindo lah nanti huhu

    Affy Afiqah said...

    nak pi jumpa aefa kat sarawak laa, boleh? hewhewhew ;D

    Oh Ping Blog said...

    mohon belanja..
    kihkih

    Anne Nurain said...

    yeahh boleh beli untuk balik kampung! hoho..
    hari tu beli tiket airasia online, diorang dah cas rm4 utk processing fee.. sebelum ni takde pon.. mencikk.. hahaha..

    aisya said...

    sapa nak melancong skrg lah masa yg sesuai nak beli tiket. hehe

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    tawaran yang menarik tu..

    Khir Khalid said...

    Teringin nk ke sabah.. :)

    Aya Zuki said...

    wahhh boleh la balik sabah :D

    nanakimie said...

    nak bagitau aefa ni,nana xpenah naek flight,heee....kesian kan:)

    Aefa Aerisya said...

    Ika hhee bile ika nk g tu? aefa fly awal disember ni :D

    OPB :P

    Anne dah ada processing fee? ishh.. mahal rm4 la haha

    Aisya betul. masa untuk melancong~

    Mizz Aiza tu la.. kalau dapat grab yg first2 mmg murah giler

    Khir sile2.. masa ni la nk book g sane sini hehe

    Aya beli la aya :D

    Nana hehe haaa ape lagi.. mase utk fly~~

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3