• Happy Sunday

    Selamat hari minggu :D

    Kimbap
    Kimbap

    Rice Ball
    Rice Ball

    Tadaaa...
    Kimbab dan rice ball~

    Rice ball tu untuk Pilot dan Steward
    Kimbab pulak untuk siapa?
    Luvly egg pulak untuk sape?

    Teka~ teka~ :D

    +Sally Samsaiman tak boleh jawab. haha
  • 26 kritikan:

    Anne Nurain said...

    comelnya rice ball! nak jugakkk... huhuhu..

    Aefa Aerisya said...

    Anne xleh2.. rice ball tu untk pilot :P

    Affy Afiqah said...

    ika memang noob laa kan bab teka2 ni --'
    surrender awal2 !

    NUR ANNISA said...

    rice ball comel la:)

    fatin wawa said...

    haha.. sedap nya... tak tahu la nak jawapan dia..

    Aefa Aerisya said...

    Ika haha.. klu tambahan.. berkaitan dgn smalam :P

    Annisa tu rice ball terpaksa. haha

    Fatin haha.. ada kaitan gn entry semalam ni :D

    MaWaR RinDu said...

    sedapnyaaa !! nak buat macam mana ni,,huhu share ! hehe

    Afiqah Adzan said...

    Sedapnya .. Makan makanan ala-ala korea hari ni

    Akeyla Azmi said...

    YA ALLAH SEDAPNYA!!!
    HIHIHIHI


    HUHHUHUHU
    SAMPAI HATI KAK AEFA TTT____TTT

    Akeyla Azmi said...

    BY THE WAY,


    WHO
    IS
    THE
    PILOT
    MAN HAAAAA
    HHEHEHEHEH

    Akeyla Azmi said...

    piwit piwit

    Azlan Strider said...

    alamak...tiada idea gak..hehe..but based on the previous comment and wild guess maybe incik tunang kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    asha hana said...

    errr utk siapa erk? luvly egg tu dalam BOF tak silap. haha tak boleh nak teka. :D

    #aefa post cket. :D

    Sally Samsaiman said...

    weh! mana aci tak kasi jawab! utk Super Junior! yg dah selamat sampai Korea..hahahah

    Sabrina SA said...

    Bestnya dpt makan kimbap!! :D

    Vee Lea said...

    Wuu! Kimbab polah dikpun ka ya? :D Ney tauk k sapa ya. K makan jak lahh.. Hahah.

    Tinta Lana said...

    Salam.

    Seedaappppnya,hahaha

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    way sedap tu.. untuk siapa aganya tu?

    Khir Khalid said...

    wah.. sedap nampaknya.. pasti utk yg teristimewa.. :)

    PakcikLie PCL said...

    owh gini rupa kimbab tu..makanan Korean lah ni.., sekali pandang macam leamng dipotong2 plk ..sedap eh?

    Aefa Aerisya said...

    Mawar hehe.. senang je. nnti kalau rajin aefa post care buat die ok hihi

    Afiqah hehe.. tu la.. jadi org korea plak arini :D

    Qila haha... pilot tu pelakon tambahan je la syg :P watak utama die yg dpt telur tu :P

    Azlan hehe.. bukann~~ aefa blom bertunang -.-'' :P :P

    Hana hahah... dah selamat post ke dlm perut :P

    Sally hahaha. ape niiii... jgn dedahkan rahsiaaa.. nnti paparazi carik makcik tauuu

    Ina meh sini akak watkan :D

    Vee aok polah dikpun. angan2 k berik suju. hahah

    Tinta Lana haha.. tq :D

    Mizz Aiza untuk buah hati la kak.. yg jauh di mata.. :D

    Khir hhehe.. penuh dgn angan2 je mase wat ni :D

    PCL aah mcm lemang yg dipotong2 hehe.. sedap.. nnti PCL cuba ok :D

    Paperbag Head said...

    wau..nice. slalu tgk kat running man je mkn2. dalam misi nak try kimci nih..anyone? lols

    Affy Afiqah said...

    kalau blogwalking semalam dah dapat jawab dah miahahaha! --'

    Aefa Aerisya said...

    PBH kimchi? ade hasrat nak buat. tp tak tertunai lagi hehe

    Ika haha... ika n sally xboleh jawab kuiz2 simple ni hahaha

    nanakimie said...

    aefa ke buat ni?wow!hihi...

    Aefa Aerisya said...

    aah.. semangat untuk suju :P hehehe

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3