• InsyaAllah.. In Shaa Allah. Penjelasan UAI



    Minta maaf kawan-kawan. Bw sekejap-sekejap je sempat. Banyak kerja yang kena selesaikan sebelum menamatkan musim menganggur. haha.. Minit mesyuarat. Surat Rasmi. Portfolio dan Sejarah Kampung~ Busy kan? :D

    앱아 앨잇야
  • 23 kritikan:

    Lilynn Wifey Sham said...

    wah bz nyer my dear aefa,, singgah sini.. tgok dia hihi

    Azlan Strider said...

    thanks sebab kongsi benda nie..saya pernah dengar jugak sebelum ini tapi tak berapa nak jelas..bila dengar dari mulut baru jelas...

    Regards,
    -Strider-

    Maria Firdz said...

    Isu terpncil... Sbb tu klu boleh nak aje semua org bljr bhsa Arab..spy tak keliru lagi...

    nanakimie said...

    da biasa guna insyaAllah....:) tq share aefa!

    roslita thalib said...

    busy nya dia... btw, ros dah update cara potong kuku jari. lain sikit dengan tangan.dapat dari google image tadi. hehe

    Khir Khalid said...

    T kasih diatas perkongsian.. semoga dipermudahkan segala urusan.. salam Jumaat.. :)

    Khaira Hisan said...

    semoga Allah memudahkan segala urusan... :)

    Aefa Aerisya said...

    hihi kena settlekan kerja dulu baru fly.. nnti aefa jenguk akak kembali :D

    Aefa Aerisya said...

    sama2.. untuk perkongsian bersama :)

    Aefa Aerisya said...

    aefa belajar basic je bhsa Arab.. tu pun more to communication..

    Aefa Aerisya said...

    same2 :) untuk perkongsian bersama :D

    Aefa Aerisya said...

    hihi.. susah nak carik penganggur yg busy ni ros.. ok. nanti aefa terjah blog ros ye :D

    Aefa Aerisya said...

    Sama2.. untuk perkongsian bersama :)

    Aefa Aerisya said...

    Sama2.. untuk perkongsian bersama :)

    Aefa Aerisya said...

    Aminn... :)

    Craziest Photo Collection said...

    Thanks for sharing...have a nice day..support back..

    Sally Samsaiman said...

    so, In Shaa Allah is correct..? hehehe...best of luck YB! ^_^

    Aefa Aerisya said...

    :P :P takde isu ejaan sbnrnya.. sebutan yg bawa erti yg sama.. sebutan tu yg penting. salah sebutan, lain maksud die.

    YB bosan wat keje. jadi yb g terjah blog org heehee

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    perkongsian yang bermanfaat.. akak pun sibuk sedikit kebelakangan ini..

    Affy Afiqah said...

    utamakan mana yang penting dulu ye aefa, blogwalking bila2 pun boleh :)

    Aefa Aerisya said...

    Mizz Aiza hihi.. kite same kak.. nak jengah blog pun kena curik2 mase :D

    Ika baiklah~ hihi.. sbb tu selalu bw malam.. sbb siang buat keje lain.. tu g tak sihat memanjang heee

    Pha Is said...

    pernah tengok video ni.. :)

    Aefa Aerisya said...

    Pha Is hihi.. aefa baru pernah tgk.. :D

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3