• Kehidupan

    Story
    gifhell.com


    Tadi terjumpa animasi ni di blog Indah

    Tengok dari mula sampai habis tau.
    Kesudahannya?

    앱아 앨잇야
  • 20 kritikan:

    Aya Zuki said...

    comel + sweet + sedih

    Vee Lea said...

    Life.. Akan ada byk masalah, and at one time, we just have to go..

    FarhanahAdzlan said...

    perempuan cute tu mesti bersama2 budak laki tu sambut bday? hihi

    Azlan Strider said...

    alamak..sikit punya lama tunggu rupanya to be continue??kena sambung balik nih..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    N-fiq :D said...

    Terbang sambil mendarat di sini. Jom join GA yang awesome ni! Terdapat 100++ hadiah untuk dimenangi! http://superpapaya.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

    ezyra daniel said...

    agak panjang tapi jalan cte dia best..agak sedih ending dia..

    Aefa Aerisya said...

    Aya kan.. kite tgk pon kejap happy kejap sedih..

    Vee yup.. itulah kehidupan..

    Farhanah syg tgk la sampai habis.. cite die agak panjang.. hihi

    Azlan
    selepas to be continue to ade smbungan lagi :D

    N-fiq insyaAllah :)

    Ezyra aah panjang cite ni. gagah jugak la tadi tgk dgn internet mcm siput ni hehe

    Khir Khalid said...

    Sedihlah pulak ending dia.. pengorbanan ayah & ibu..

    adrianna syaz said...

    Tak dpt tgk la aefa..line sgt slow..huhu

    Affy Afiqah said...

    1001 perasaan ada bila tengok klip animasi ni :')

    Elih Japahar said...

    Animation pun dah boleh jadi short movie ni hihi..best, sy tgok smpai habis ni...mcm ni lah khidupan..

    Kisah Si Dairy said...

    so..sob.....sedih...sebab tak dapat nak tengok video nie

    Sally Samsaiman said...

    dah tgk dah yg ni...tgk kat blog sape tah...tak ingat...huhu...sedih hati titew~

    Anne Nurain said...

    cerita yang agak panjang tapi anne dapat jugak tengok sampai habis.. sweet tp sedih la.. huhu..

    Nurul Farahizzati said...

    just like other said... sweet tapi sedih... huhu.. but, it's a great animation :)

    Cik Tieka said...

    bibit pcintaan dari kecik rupanya..sedih pulak bnyak dugaan dorang hadapi..

    Aefa Aerisya said...

    Khir kan.. tak sangka ending die cmtu.. mcm2 perasaan ada.

    Adrianna
    haha.. tadi aefa pon xdpt tgk sbb line cam siput ni..

    Ika
    kan ika.. mcm2 perasaan ada bila tgk dr mula.. :)

    Elih hehe.. mudah lagi kot. sbb kalau video mmg sah2 aefa xdpt tgk sbb line tenet cam siput ni.

    Kak Ferd haha.. gambar la kak.. tp kalauu tenet slow mmg xdpt tgk jugak -.-''

    Sally
    hehe.. aefa pon jumpa dr blog org len :D

    Anne
    mula2 aefa ingt cite ni habis smpi die bg kad besday tu je hehehe

    Nurul Farahizzati kan.. pandai sape yg wat animasi ni..

    Cik Tieka cite dari lahir.. sampai anak die dewasa :D

    missShila Nget said...

    Kreatifkan sapa yg buat bnda ni..

    :'(

    Nina Maslizza said...

    so cute and touching.. :')

    Aefa Aerisya said...

    Shila kan.. jgn nangis2.. xcomel lah :D

    Nina kan.. :)

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3