• Kekecewaan di Hari Sabtu

    Selamat hari Sabtu.
    Keje ke tu? heee

    Hari ni tak merancang pergi ke mana-mana.
    Kecewa. Hati tengah remuk. Punah. eceh
    Over gittew~

    Petang ni Super Show 5.
    Salah satu show yang amat dinantikan.
    Dah la Running Man Race Start CANCEL!!
    -.-''
    SuJu plak tak dapat pergi.
    Alahai...
    Pergi tengok Pertandingan Bincang Kecil je lah!




    Super Show 5 - Malaysia
    Super Show 5 - Malaysia

    Sebab tak dapat tengok show secara live,
    Aefa tengok dorang kat rumah je.
    Sobsss


    Super Show 5 - Home
    Super Show 5 - Home

    Harini rasanya kalau tulis entry memang semua bermula dengan kekecewaan. :P


    *harap pakcik Aefa pergi. dapat gambar pon jadi la :(*



    앱아 앨잇야
  • 15 kritikan:

    Kisah Si Dairy said...

    sabar ye dik...

    Aefa Aerisya said...

    Kak Ferd tu la kak.. uhukk

    Sally Samsaiman said...

    sama la kita! kecewa..kali ni tak dapat tiket free pulak...sentap! hahaha.... @ainim suju kan g...nnt suruh dia upload byk-byk! xpon buat live streaming!!!

    Anne Nurain said...

    hari tok owh? knak xpat pegi?

    Azlan Strider said...

    laa yer ker??kesian kat awak..saya pada hari sabtu tak banyak benda buat..mostly habiskan masa kat umah buat keje umah..nak keluar macam panas pun ade..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    Afiqah Adzan said...

    Janganlah sedih kak aefa

    Aefa Aerisya said...

    Sally hahha.. kite sama2 sedih.. jom mkn!

    Anne sbb tarikh nya sik cun hehe.. ada hal -.-''

    Azlan hehe.. sian kan.. xdpt jumpa pakwe2 sy hehe.. kat sini pon panas hari ni :D

    Afiqah kena tunggu shot tu habis baru sedih ni hilang -.-''

    adrianna syaz said...

    Tgk youtube karang tau..mengubati ati yg sedih..hehe

    Aefa Aerisya said...

    Sya haha.. tenet x mengizinkan :(

    Khir Khalid said...

    Bertenang.. sabar jelah.. Salam Sabtu..

    Affy Afiqah said...

    kesiannya laa haiii kat aefa,
    sabar laa ea, lain kali boleh pergi lagi, tak pun kalau ada rezeki boleh pi konsert dorang kat korea, amiin amiin :)
    jangan sesedih ye~

    asha hana said...

    alahai ramai nya yang kecewa. huhu

    nanakimie said...

    ololo...tgk gambar pun jadi la kan aefa,terasa seperti kita pun ada kat sana..sabar ye:)

    Teena Tna said...

    Sedihnya baca entri ni. Takpe, tgok kt tv lg best, tak perlu nak berebut2 ngn org lain.

    Aefa Aerisya said...

    Khir hihi tula.. Salam hujung minggu :D

    Ika hehe..amiinnnn :D

    Hana mesti la kecewa.. sobss

    Nana haha.. tu la.. cukup la sekadar gambar :D

    Teena hehe.. takde kat tv masalahnye syg.. :(

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3