Kekecewaan di Hari Sabtu


Selamat hari Sabtu.
Keje ke tu? heee

Hari ni tak merancang pergi ke mana-mana.
Kecewa. Hati tengah remuk. Punah. eceh
Over gittew~

Petang ni Super Show 5.
Salah satu show yang amat dinantikan.
Dah la Running Man Race Start CANCEL!!
-.-''
SuJu plak tak dapat pergi.
Alahai...
Pergi tengok Pertandingan Bincang Kecil je lah!




Super Show 5 - Malaysia
Super Show 5 - Malaysia

Sebab tak dapat tengok show secara live,
Aefa tengok dorang kat rumah je.
Sobsss


Super Show 5 - Home
Super Show 5 - Home

Harini rasanya kalau tulis entry memang semua bermula dengan kekecewaan. :P


*harap pakcik Aefa pergi. dapat gambar pon jadi la :(*



앱아 앨잇야

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

15 kritikan:

Kisah Si Dairy on November 23, 2013 at 10:18 AM said...

sabar ye dik...

Aefa Aerisya on November 23, 2013 at 10:47 AM said...

Kak Ferd tu la kak.. uhukk

Sally Samsaiman on November 23, 2013 at 11:36 AM said...

sama la kita! kecewa..kali ni tak dapat tiket free pulak...sentap! hahaha.... @ainim suju kan g...nnt suruh dia upload byk-byk! xpon buat live streaming!!!

Anne Nurain on November 23, 2013 at 11:37 AM said...

hari tok owh? knak xpat pegi?

Azlan Strider on November 23, 2013 at 2:53 PM said...

laa yer ker??kesian kat awak..saya pada hari sabtu tak banyak benda buat..mostly habiskan masa kat umah buat keje umah..nak keluar macam panas pun ade..hehehe

Regards,
-Strider-

Afiqah Adzan on November 23, 2013 at 3:46 PM said...

Janganlah sedih kak aefa

Aefa Aerisya on November 23, 2013 at 4:06 PM said...

Sally hahha.. kite sama2 sedih.. jom mkn!

Anne sbb tarikh nya sik cun hehe.. ada hal -.-''

Azlan hehe.. sian kan.. xdpt jumpa pakwe2 sy hehe.. kat sini pon panas hari ni :D

Afiqah kena tunggu shot tu habis baru sedih ni hilang -.-''

adrianna syaz on November 23, 2013 at 5:04 PM said...

Tgk youtube karang tau..mengubati ati yg sedih..hehe

Aefa Aerisya on November 23, 2013 at 5:20 PM said...

Sya haha.. tenet x mengizinkan :(

Khir Khalid on November 23, 2013 at 9:52 PM said...

Bertenang.. sabar jelah.. Salam Sabtu..

Affy Afiqah on November 23, 2013 at 10:14 PM said...

kesiannya laa haiii kat aefa,
sabar laa ea, lain kali boleh pergi lagi, tak pun kalau ada rezeki boleh pi konsert dorang kat korea, amiin amiin :)
jangan sesedih ye~

asha hana on November 23, 2013 at 10:56 PM said...

alahai ramai nya yang kecewa. huhu

nanakimie on November 24, 2013 at 12:14 AM said...

ololo...tgk gambar pun jadi la kan aefa,terasa seperti kita pun ada kat sana..sabar ye:)

Teena Tna on November 24, 2013 at 12:14 AM said...

Sedihnya baca entri ni. Takpe, tgok kt tv lg best, tak perlu nak berebut2 ngn org lain.

Aefa Aerisya on November 24, 2013 at 11:40 AM said...

Khir hihi tula.. Salam hujung minggu :D

Ika hehe..amiinnnn :D

Hana mesti la kecewa.. sobss

Nana haha.. tu la.. cukup la sekadar gambar :D

Teena hehe.. takde kat tv masalahnye syg.. :(

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets