• Macam.. Macam..

    macam tak tau nak letak tajuk apa :D

    Friends
    My Lovely Classmates
    Aefa..Mek..Yan..Ida..Fara..Ella..Wan..Az..Bai..

    Sebelum masing-masing melangkah meninggalkan kampus, kami sempat bergambar bersama. Alhamdulillah. Walaupun hanya kami yang ada ketika itu, gambar ini menjadi satu memori indah yang Aefa tak nak lupakan sampai bila-bila. Pahit manis yang dilalui di UiTM KBM. Gambar ini diambil selepas tamatnya kertas Industrial Relation. Aefa keluar dewan lebih awal dari biasa untuk paper ini. Terlalu yakin dapat jawab soalan dengan baik ke? Padahal hari sebelumnya Aefa berjimba di pantai. -.-''

    Smile
    Smile
    Ini Aefa dapat dari seorang kenalan yang baru sahaja Aefa kenal pada hari terakhir peperiksaan. Kenal dalam beberapa jam je. Duduk makan sama-sama. Tanda persahabatan mungkin. 

    Us
    Kami yang comel
    Aefa beli ni untuk kawan-kawan yang masih ada ketika itu. Ramai yang terus balik selepas exam berakhir. Setiap seorang dapat satu based on perwatakan mereka di mata Aefa. Agak-agak mereka masih simpan ke tak? :(

    Oklah. entry ini takde apa-apa sebenarnya.
    Cuma merindui memori-memori lama.. :'(
  • 22 kritikan:

    nanakimie said...

    hihi.macam2 gaya kaki yang depan tu:)

    Aefa Aerisya said...

    Nana haha.. cara duduk model :D

    Paperbag Head said...

    jgn sebut psl memori dulu...sye x sabar nak reunion ngan bebudak sama batch spm dlu this disember. heh

    Aefa Aerisya said...

    Rizal wahh best nye.. kitorg belum pernah lagi wat reunion same batch.. dah 8thn berlalu huuuu

    Affy Afiqah said...

    paling otai yang baju hitam depan tu, ganas tul style duduk hewhew

    Affy Afiqah said...

    best kan bila ingat kenangan, jadi rindu, seronok pun ada rasa sedih pun ada,
    tapi tetap kenangan :)

    fatin wawa said...

    comel! :D

    Aefa Aerisya said...

    Ika hahaha.. bonzer tu :P tu la ika.. sedih ada.. happy pon ada bila ingat balik :D

    Fatin alllaaaa malu la sy awak puji comel :P :P

    Khir Khalid said...

    Gaya2 happy tu Aefa.. Salam Khamis.. :D

    Aefa Aerisya said...

    Khir haha tu la happy dah habis study.. takyah buka buku lagi dah :D

    Asha Lya said...

    muka happy habis study haha..cerianya

    Aefa Aerisya said...

    Asha haha. tu laa.. muka dah tenang smua.. kalau tak mmg stress memanjang

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    semoga persahabatan akan terus berkekalan.. tiba-tiba teringat kawan-kawan lama akak masa belajar dulu..

    Aefa Aerisya said...

    Mizz Aiza aminn.. jumpa la kwn2 akak tu :D

    Fatanah Khirizan said...

    kenangan dengan kawan2...

    Aefa Aerisya said...

    Fatanah yep :)

    Sya Mimie said...

    kenangan time belajar la yang akan sentiasa dirindui.. :)

    Aefa Aerisya said...

    Sya Mimie betul tu.. rindu nak g masuk kelas hiohi

    Azlan Strider said...

    10 years from now gambar nie mesti mampu membuat anda ketawa..good memories never dies...

    Regards,
    -Strider-

    Aefa Aerisya said...

    Azlan kan.. hihi.. gmbr skolah pon ade lagi. gelak2 tengok tudung zmn dulu haha

    Lilynn Wifey Sham said...

    amboi ramai nyer geng aefa.. hihi.. tu tanda orang suke dgn aefa la tu baru kenal dh dpt souvenir.. ken?.. xoxo :)

    Aefa Aerisya said...

    Lilynn hihi... aefa pon dapat dr akak jugak :D :D

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3