Moody


Menaip dalam keterpaksaan.
Penipu!
Padahal dari tadi fikir nak update apa.

Tadi kemain lagi nak join GA.
Mentang-mentang ada wifi free.
Orang sebelah online, kita pun tumpang sekaki.

Tapi!
Separuh jalan join GA.
Mood hilang.
Sebab, setiap kali nak follow blog,
CAPTCHA~
Antara perkara yang annoying sekali dalam dunia blogging.

CAPTCHA
CAPTCHA
Tolong sesiapa berhujah sedikit.
Adakah ini kekal?
Adakah disebabkan follow blog-blog tadi
yang rata-ratanya tak guna Google Connect widget?
Ottoke??? -.-''

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

27 kritikan:

Affy Afiqah on November 26, 2013 at 2:28 AM said...

ika ingatkan kalau comment je ada captcha ni, follow blog pun ade jugak ek?
ika pun tak tahu macam mana sebab tak pernah mengalami huk

Aefa Aerisya on November 26, 2013 at 2:34 AM said...

Ika same la.. first time kene ni.. td join GA.. tetiba rajin join GA banyak penganjur.. -.-''

Khir Khalid on November 26, 2013 at 2:38 AM said...

Sy pernah ada waktu follow blog lain ada mcm ni, ada waktu x de langsung... hmm x tau lah :)

Nurul Farahizzati on November 26, 2013 at 3:05 AM said...

eh! captcha?! cukup2la sesetangah komen dan chatbox nk ada capthcha.. ini kalau keluar camni, mau silap hari bulan, xnak follow2 dh.. apa kah semua ini.. huhu...

adrianna syaz on November 26, 2013 at 3:11 AM said...

Aaa..nk folo pun kna captcha ke..huhu..klu line siput mmg x leh join ga yg byk sponsor la..huhu

Pha Is on November 26, 2013 at 4:29 AM said...

pernah kena.. x de pape pun.. cma sbb follow ramai orangsangat dalam 1 hari.. heehehe

artiirhamna on November 26, 2013 at 6:42 AM said...

tak ape2, ni biase muncul lah. tapi tak kan nak muncul macam ni terus, hanya blog tertentu je...

ikhwan yusuff on November 26, 2013 at 7:31 AM said...

janganlah hilangkan mood 2 ye....bru thu nk follow pun ad alah macam ni..:)

Niesa on November 26, 2013 at 8:23 AM said...

adohh...sungguh annoying la benda ya...mok follow pn ada indah..eii...

Nuriesya Nadia on November 26, 2013 at 9:14 AM said...

Yesss ! CAPTCHA ni sukaaa spoil mood. Menyampah. Y___Y

ecah khalili on November 26, 2013 at 9:50 AM said...

captcha ni akan keluar bila dalam satu hari tu kita follow banyak sangat blog..esoknya akan hilang..dun worry =)

Aefa Aerisya on November 26, 2013 at 11:33 AM said...

Khir ohoo first time kena ni. sbb first time join GA ramai penganjur ahaha

Farah haha tu la.. terkejut jugak bila tu muncul. -.-''

Sya haha.. semalam kan bosan.. wifi free plak tu :P

Pha Is oh mcm tu ye? malas la nk join GA ramai sgt penganjur lagi -.-''

Artiirhamna hehe.. takut jugak google dah suspicious dgn IP kita kan hihi

Ikhwan hehe.. mmg tak suke benda ni.. kacau je..

Niesa hehe.. kmk terkejut juak.. -.-'' nasib bait skejap jak.

Nadia haha.. tu la.. yg kat bhgn komen tu yg paling susah baca captcha die -.-''

Ecah hihi.. takut jugak kekal mcm tu.. mmg xnk follow org lagi dahkalau terpaksa hadap captcha ni selalu hhuhu

Afiqah Adzan on November 26, 2013 at 2:01 PM said...

Rasanya sebab kite follow blog banyak sangat sbab tu keluar captcha tu

Invisible Me on November 26, 2013 at 3:07 PM said...

Tak pernah kena lagi captcha captcha ni. Bunyi dah macam kepci ja. :p

Fatanah Khirizan on November 26, 2013 at 3:30 PM said...

saya pernah jadi macam ni..nak follow tetiba kuar benda alah tu,huhu... terbantut niat nak follow..

Aefa Aerisya on November 26, 2013 at 5:06 PM said...

Afiqah oh.. mcm tu.. byk sgt follow semalam kot huhu

IM haha,, wat org lapar je die ni :D

Fatanah kan.. akak pon same.. terus terbantut niat nk follow :D

Rizal on November 26, 2013 at 5:17 PM said...

Captcha ni nak pastikn yg byk2 follow tu bknnya bot (gelaran sbnar xpasti..^^). Jdi nk pastikn je yg follow tu ialah manusia. Rasenye la...hehehe

Aefa on November 26, 2013 at 6:23 PM said...

Rizal ramai gak yg ckp cmtu.. xpe2.. taknak follow org dha haha

asha hana on November 26, 2013 at 8:19 PM said...

kimcana unnie. maybe sekejap je. tp hana tak pernah kena lagi. hik2. :)

Paperbag Head on November 26, 2013 at 10:25 PM said...

bole follow...cuma jgn mara la kalo kene enter captcha. hahaha

Aefa Aerisya on November 26, 2013 at 11:48 PM said...

Hana eh.. budak korea mana sesat ni haha.. dah takde dah.. tp xnk follow blog byk2 dah :D

Rizal haha.. tu mmg la kena marah.

nanakimie on November 27, 2013 at 12:29 AM said...

salah satu sebab malas nak join ga yg banyak sponsor,hee....

Aefa Aerisya on November 27, 2013 at 1:14 AM said...

Nana semalam terlebih rajin hehe

ctfand on November 27, 2013 at 11:29 PM said...

cbox aefa da edit lom? Ade captcha gak..haha

Aefa Aerisya on November 28, 2013 at 1:36 AM said...

ctfand haha.. yg tu mmg letak captcha kak.. sbb tak galakkan org tinggal jejak kat situ hihih.. guna la shoutbusuk :D

ctfand on November 28, 2013 at 1:10 PM said...

Ohh..baiklah..baiklah.. :D

Aefa Aerisya on November 28, 2013 at 1:44 PM said...

ctfand hehehe

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets