• Moody

    Menaip dalam keterpaksaan.
    Penipu!
    Padahal dari tadi fikir nak update apa.

    Tadi kemain lagi nak join GA.
    Mentang-mentang ada wifi free.
    Orang sebelah online, kita pun tumpang sekaki.

    Tapi!
    Separuh jalan join GA.
    Mood hilang.
    Sebab, setiap kali nak follow blog,
    CAPTCHA~
    Antara perkara yang annoying sekali dalam dunia blogging.

    CAPTCHA
    CAPTCHA
    Tolong sesiapa berhujah sedikit.
    Adakah ini kekal?
    Adakah disebabkan follow blog-blog tadi
    yang rata-ratanya tak guna Google Connect widget?
    Ottoke??? -.-''
  • 27 kritikan:

    Affy Afiqah said...

    ika ingatkan kalau comment je ada captcha ni, follow blog pun ade jugak ek?
    ika pun tak tahu macam mana sebab tak pernah mengalami huk

    Aefa Aerisya said...

    Ika same la.. first time kene ni.. td join GA.. tetiba rajin join GA banyak penganjur.. -.-''

    Khir Khalid said...

    Sy pernah ada waktu follow blog lain ada mcm ni, ada waktu x de langsung... hmm x tau lah :)

    Nurul Farahizzati said...

    eh! captcha?! cukup2la sesetangah komen dan chatbox nk ada capthcha.. ini kalau keluar camni, mau silap hari bulan, xnak follow2 dh.. apa kah semua ini.. huhu...

    adrianna syaz said...

    Aaa..nk folo pun kna captcha ke..huhu..klu line siput mmg x leh join ga yg byk sponsor la..huhu

    Pha Is said...

    pernah kena.. x de pape pun.. cma sbb follow ramai orangsangat dalam 1 hari.. heehehe

    artiirhamna said...

    tak ape2, ni biase muncul lah. tapi tak kan nak muncul macam ni terus, hanya blog tertentu je...

    ikhwan yusuff said...

    janganlah hilangkan mood 2 ye....bru thu nk follow pun ad alah macam ni..:)

    Niesa said...

    adohh...sungguh annoying la benda ya...mok follow pn ada indah..eii...

    Nuriesya Nadia said...

    Yesss ! CAPTCHA ni sukaaa spoil mood. Menyampah. Y___Y

    ecah khalili said...

    captcha ni akan keluar bila dalam satu hari tu kita follow banyak sangat blog..esoknya akan hilang..dun worry =)

    Aefa Aerisya said...

    Khir ohoo first time kena ni. sbb first time join GA ramai penganjur ahaha

    Farah haha tu la.. terkejut jugak bila tu muncul. -.-''

    Sya haha.. semalam kan bosan.. wifi free plak tu :P

    Pha Is oh mcm tu ye? malas la nk join GA ramai sgt penganjur lagi -.-''

    Artiirhamna hehe.. takut jugak google dah suspicious dgn IP kita kan hihi

    Ikhwan hehe.. mmg tak suke benda ni.. kacau je..

    Niesa hehe.. kmk terkejut juak.. -.-'' nasib bait skejap jak.

    Nadia haha.. tu la.. yg kat bhgn komen tu yg paling susah baca captcha die -.-''

    Ecah hihi.. takut jugak kekal mcm tu.. mmg xnk follow org lagi dahkalau terpaksa hadap captcha ni selalu hhuhu

    Afiqah Adzan said...

    Rasanya sebab kite follow blog banyak sangat sbab tu keluar captcha tu

    Invisible Me said...

    Tak pernah kena lagi captcha captcha ni. Bunyi dah macam kepci ja. :p

    Fatanah Khirizan said...

    saya pernah jadi macam ni..nak follow tetiba kuar benda alah tu,huhu... terbantut niat nak follow..

    Aefa Aerisya said...

    Afiqah oh.. mcm tu.. byk sgt follow semalam kot huhu

    IM haha,, wat org lapar je die ni :D

    Fatanah kan.. akak pon same.. terus terbantut niat nk follow :D

    Rizal said...

    Captcha ni nak pastikn yg byk2 follow tu bknnya bot (gelaran sbnar xpasti..^^). Jdi nk pastikn je yg follow tu ialah manusia. Rasenye la...hehehe

    Aefa said...

    Rizal ramai gak yg ckp cmtu.. xpe2.. taknak follow org dha haha

    asha hana said...

    kimcana unnie. maybe sekejap je. tp hana tak pernah kena lagi. hik2. :)

    Paperbag Head said...

    bole follow...cuma jgn mara la kalo kene enter captcha. hahaha

    Aefa Aerisya said...

    Hana eh.. budak korea mana sesat ni haha.. dah takde dah.. tp xnk follow blog byk2 dah :D

    Rizal haha.. tu mmg la kena marah.

    nanakimie said...

    salah satu sebab malas nak join ga yg banyak sponsor,hee....

    Aefa Aerisya said...

    Nana semalam terlebih rajin hehe

    ctfand said...

    cbox aefa da edit lom? Ade captcha gak..haha

    Aefa Aerisya said...

    ctfand haha.. yg tu mmg letak captcha kak.. sbb tak galakkan org tinggal jejak kat situ hihih.. guna la shoutbusuk :D

    ctfand said...

    Ohh..baiklah..baiklah.. :D

    Aefa Aerisya said...

    ctfand hehehe

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3