• ❤ Pagoh ❤

    *maaf penggunaan aku*

    (。◕‿◕。)
    Nampak tak betapa happy nya muka tu.
    Begitulah aku ketika menaip entry ni.
    Tapi mata agak layu. Ngantok. hehe. 

    Arini aku pergi Pagoh.
    Jauh jugak. Tapi tak la jauh sangat. heheh
    Tapi tak kisah la semua tu.
    Yang penting aku happy.
    Bukan senang nak pergi tempat orang ni kan.
    Tambah-tambah lagi kat negeri orang.


    Bukan ada planning apa-apa pon kami pergi Pagoh ni.
    Padahal plan asal pergi Pahlawan Walk.
    Tetiba Mek ajak pergi Pagoh.
    Mula-mula pon aku ingat dia main-main je.
    Sebab dia kalau cakap dengan aku memang jarang serius.
    -.-'

    Dan sepanjang jalan tu pon aku n Aimi terkena jugak dengan
    Yan n Mek nih.
    Konon ada bela harimau.
    Cerita bagai nak rak.
    Aku pon kejap percaya kejap was-was dengan dorang nih. haha
    Tapi kantoi jugak bila sampai kat Pagoh tu.
    :P

    Kat Pagoh kitorang lepak kat gerai abang Yan.
    First time aku makan yong tau fu ni.
    Sedap~
    And sampai sekarang aku masih kenyang lagi.
    Susah la nak tido malam nih haha.

    Aku suka sangat dengan suasana kat situ.
    Kalau kat Kuching jangan harap la nak jumpa kedai makan
    tepi jalan macam tu.
    Balik-balik McD.
    Balik-balik KFC.
    Muak!
    Kalau ada pon Benteng tu je la kot.
    Tu pon dah bosan den lepak sane -.-'

    Family Yan pon baik sangat.
    Mak dia. Along dia. dan Amani yang comel.
    Kitorang pon sempat singgah kat rumah Yan sekejap.
    Dan dalam masa sekejap tu,
    aku rasa cam nak duduk lama-lama jek. haha.
     (#^^#)
    Yela.. kat kawasan rumah aku kat ceruk mana nak carik suasana camtu?
    Aman je. Siap ada kebun lagi tu berdekatan dengan rumah.
    Rumah aku ada pasu bunga mak aku jek  -.-'

    Dulu aku cadang dengan mak aku supaya buat rumah atas tanah.
    Seronok sikit. Takla aku seram nak duduk kat luar rumah malam-malam.
    Tapi memandangkan kawasan aku tu akan banjir setiap 4 tahun,
    mak aku reject mentah-mentah idea aku. haha
    Bosan jugak duduk tengah-tengah bandar tu.
    Masih jugak takleh lari dari banjir. haishh
    Mak~ jom pindah. heheh...
    [Ok men-men je.]
    Sekali mak aku ajak pindah kampung dia
    mau nangis air mata darah aku! haha

    Ok macam dah terlebih panjang entry aku nih. hehe
    Lastly, to Mek, Yan, dan ahli keluarga Yan,
    thanks for the hospitality. ❤
    Nanti musim buah nak g sana lagi lah.
    Boley?
    [ok muka tak malu -.-]
    (o^-^o)


    **nak ikut sape lak pasni? heh**
    (^o^)/~~

    앱아 앨잇야
  • 9 kritikan:

    norman said...

    xda ambik gmbr ka g jln2?

    Aefa Aerisya said...

    xda mbak camera.. last minute plan. hehe

    Domu-kon said...

    ok..misz domu ngaku fail geaografi..pagoh tu katne?

    Aefa Aerisya said...

    hehe.. pagoh kat kuar.. kira sejam r dari melaka.. nice place.. jemput dtg. heee.. tlg promote pagoh neh.

    Aefa Aerisya said...

    eh.. kat muar heheh

    Ziera Ieyah said...

    sy lupe nk ckp kmera awak pun sy trtggl kt uma...huhu sory awak,

    Aefa Aerisya said...

    hehhe.. xpe.. ni pon last minute nye keje.. :)

    Misha Ieza said...

    singgah :)

    AlyNn NyzAa said...

    follow cni :D

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3