❤ Pagoh ❤


*maaf penggunaan aku*

(。◕‿◕。)
Nampak tak betapa happy nya muka tu.
Begitulah aku ketika menaip entry ni.
Tapi mata agak layu. Ngantok. hehe. 

Arini aku pergi Pagoh.
Jauh jugak. Tapi tak la jauh sangat. heheh
Tapi tak kisah la semua tu.
Yang penting aku happy.
Bukan senang nak pergi tempat orang ni kan.
Tambah-tambah lagi kat negeri orang.


Bukan ada planning apa-apa pon kami pergi Pagoh ni.
Padahal plan asal pergi Pahlawan Walk.
Tetiba Mek ajak pergi Pagoh.
Mula-mula pon aku ingat dia main-main je.
Sebab dia kalau cakap dengan aku memang jarang serius.
-.-'

Dan sepanjang jalan tu pon aku n Aimi terkena jugak dengan
Yan n Mek nih.
Konon ada bela harimau.
Cerita bagai nak rak.
Aku pon kejap percaya kejap was-was dengan dorang nih. haha
Tapi kantoi jugak bila sampai kat Pagoh tu.
:P

Kat Pagoh kitorang lepak kat gerai abang Yan.
First time aku makan yong tau fu ni.
Sedap~
And sampai sekarang aku masih kenyang lagi.
Susah la nak tido malam nih haha.

Aku suka sangat dengan suasana kat situ.
Kalau kat Kuching jangan harap la nak jumpa kedai makan
tepi jalan macam tu.
Balik-balik McD.
Balik-balik KFC.
Muak!
Kalau ada pon Benteng tu je la kot.
Tu pon dah bosan den lepak sane -.-'

Family Yan pon baik sangat.
Mak dia. Along dia. dan Amani yang comel.
Kitorang pon sempat singgah kat rumah Yan sekejap.
Dan dalam masa sekejap tu,
aku rasa cam nak duduk lama-lama jek. haha.
 (#^^#)
Yela.. kat kawasan rumah aku kat ceruk mana nak carik suasana camtu?
Aman je. Siap ada kebun lagi tu berdekatan dengan rumah.
Rumah aku ada pasu bunga mak aku jek  -.-'

Dulu aku cadang dengan mak aku supaya buat rumah atas tanah.
Seronok sikit. Takla aku seram nak duduk kat luar rumah malam-malam.
Tapi memandangkan kawasan aku tu akan banjir setiap 4 tahun,
mak aku reject mentah-mentah idea aku. haha
Bosan jugak duduk tengah-tengah bandar tu.
Masih jugak takleh lari dari banjir. haishh
Mak~ jom pindah. heheh...
[Ok men-men je.]
Sekali mak aku ajak pindah kampung dia
mau nangis air mata darah aku! haha

Ok macam dah terlebih panjang entry aku nih. hehe
Lastly, to Mek, Yan, dan ahli keluarga Yan,
thanks for the hospitality. ❤
Nanti musim buah nak g sana lagi lah.
Boley?
[ok muka tak malu -.-]
(o^-^o)


**nak ikut sape lak pasni? heh**
(^o^)/~~

앱아 앨잇야

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

9 kritikan:

norman on March 11, 2012 at 9:49 AM said...

xda ambik gmbr ka g jln2?

Aefa Aerisya on March 11, 2012 at 10:02 AM said...

xda mbak camera.. last minute plan. hehe

Domu-kon on March 11, 2012 at 11:03 AM said...

ok..misz domu ngaku fail geaografi..pagoh tu katne?

Aefa Aerisya on March 11, 2012 at 11:16 AM said...

hehe.. pagoh kat kuar.. kira sejam r dari melaka.. nice place.. jemput dtg. heee.. tlg promote pagoh neh.

Aefa Aerisya on March 11, 2012 at 11:27 AM said...

eh.. kat muar heheh

Ziera Ieyah on March 11, 2012 at 12:00 PM said...

sy lupe nk ckp kmera awak pun sy trtggl kt uma...huhu sory awak,

Aefa Aerisya on March 11, 2012 at 12:08 PM said...

hehhe.. xpe.. ni pon last minute nye keje.. :)

Misha Ieza on March 11, 2012 at 1:20 PM said...

singgah :)

AlyNn NyzAa on March 11, 2012 at 6:02 PM said...

follow cni :D

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets