• Persediaan

    Thinking 

    Sekarang tengah sibuk buat persediaan. Bukan persediaan perkahwinan ye. Haha. Persediaan untuk memulakan kehidupan baru. Baru lah sangat~ :D

    Perkara paling penting sekarang adalah membuat persediaan mental. Walaupun selalu duduk berjauhan dengan keluarga, tapi kali ni agak berbeza.

    Masa study dulu, ada banyak cuti. Nak balik Sarawak pun senang lenang je tempah tiket. Ponteng kelas sehari dua tu perkara biasa. Tapi bila dah kerja nanti, cuti terhad. Ponteng kerja? Sedia lah menerima surat cinta dari bos.

    Harap dapat sesuaikan diri dengan suasana kerja :) Doakan Aefa ye :)





    *tengah carik kad touch n go. -.-'' kat Kuching takde guna TnG jadi simpan merata.

    앱아 앨잇야
  • 11 kritikan:

    atien zuraidah said...

    Gud luck dgn dunia bru

    acik idah said...

    Good Luck Aefa dan semuga dipermudahkan segala urusan.. :D
    Singgah BW.. ;D

    Azlan Strider said...

    semoga dipermudahkan segala urusan yer..pasal kad touch & go tu beli jer kat mana-mana stesen LRT kalau duduk area klang valley laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ct aman said...

    semoge dapat mnjalani hari2 mndatang dgn gembira....^__^

    Anne Nurain said...

    aefa dapat keja kat mana?
    tahniah tau! selamat menempuhi dunia pekerjaan.. hehe..

    Khir Khalid said...

    Semoga dipermudahkan segala urusan & semoga terus berjaya.. aamiin.. :)

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    semoga urusan dipermudahkan oleh Allah..

    Affy Afiqah said...

    insyaAllah, aefa mesti boleh sesuaikan diri, selamat menjalani kehidupan yang baru aefa :)

    Aefa Aerisya said...

    Atien tq :)

    acik idah tq.. :) aminnn~

    Azlan amin.. tq :D kad tu ade.. tp xingt letak kat mane je heheh

    Ct Aman tq.. aminnn :)

    Anne tq~ Aefa nnti keja kat bandar utama hehe.. dtg la melawat aefa :D

    Khir Terima kasih.. aminnn :)

    Mizz Aiza Aminn.. tq sis :)

    Ika Amin.. tq ika :)

    Pha Is said...

    good luck dengan persedian..

    Aefa Aerisya said...

    Pha Is tq :)

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3