Postman To Heaven


Postman To Heaven
Postman To Heaven

Bosan sangat sampai tonton balik movie ni.
Cite die takde la best mane pon.
Sebab Jejung ensem, tengok berkali-kali pun takpe :D

Beg pun tak berisi pape lagi .
Bila lah mood rajin nak menjelma ni.
Nanti baru nak terhegeh-hegeh packing barang.
Ada je la yang tertinggal.

Sebenarnya nak tanya, smart casual tu pakaian macam mana ye?
haha Dah google,
yang keluar amoi blonde dengan skirt pendek.
Jadi kalau untuk perempuan bertudung macam mana?

nak shopping esok ni. haa. sape nak ikut :D


앱아 앨잇야

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

32 kritikan:

Niesa on November 29, 2013 at 2:22 PM said...

wahh..dh nk shopping hwo..hehe..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) on November 29, 2013 at 2:26 PM said...

bab berpakaian ni akak selalu hentam je.. hehe..

Huny eda on November 29, 2013 at 2:30 PM said...

setahu saya...mcm pakaian pejabat kot..kalau casule ja..baru sempoi..hahaha..tak tahu jugalah dear..xox0

mirza syazwina on November 29, 2013 at 2:42 PM said...

macam pakaian formal kot,hehee..tak reti sangat :p

nanakimie on November 29, 2013 at 4:11 PM said...

office wear la kot dear,kemeja gitu,hihi..nana pun xtau...

Nadratul Syazwana on November 29, 2013 at 4:43 PM said...

Haha amboi, tengok berkali-kali. Memnag minat Korea ke apa ni?

ct aman on November 29, 2013 at 4:56 PM said...

mcm baju nk g pjabat kot...hikhikhik....waa...syok sopim...

athiqi ariff on November 29, 2013 at 4:57 PM said...

amboi aefa..mnt btul dia korea,hantu korea ke pe ni..hehe..nt bila aefa msk kolej blk?

NUR ANNISA on November 29, 2013 at 6:21 PM said...

jaejoong mang handsome giler...minat:)

Izzati Amira on November 29, 2013 at 6:36 PM said...

dah lame tengok cite ni.. bese2 je... untung sebab hero hensem.. tu yg ase best sikit tu.. haha

Fatanah Khirizan on November 29, 2013 at 6:54 PM said...

cerita ni saya tak tengok lagi pun...
saya selalu ikut suka hati je nak pakai baju apa,hehe...
akak nak shopping? woa,nak ikut! :p

Nurul Farahizzati on November 29, 2013 at 8:13 PM said...

untung r banyak duit gi shopping.. huhu.. smart casual ek.. pakaian casual yang nampak smart.. faham x? hehe... btol, citer tu best pown.. hehe..

ezyra daniel on November 29, 2013 at 10:05 PM said...

pernah gak tengok movie nie dlu..tapi cte nie sedih2 je aishh apa la..jaejong tu dah mati kan?hmm

Pha Is on November 29, 2013 at 10:45 PM said...

tajuk bukan main..

Siara Elina on November 29, 2013 at 11:54 PM said...

casual adalah pakaian biasa2 jer . simple but nice n bergaya.. ^^ dulu pun sibuk gak search internet sebab tak tau kahkahkah. aihh, BM -.-

adrianna syaz on November 29, 2013 at 11:58 PM said...

Pakai baju kemeja dgn seluar slack kut aefa..nak ikut..nak ikut.. :D

adrianna syaz on November 29, 2013 at 11:58 PM said...

Pakai baju kemeja dgn seluar slack kut aefa..nak ikut..nak ikut.. :D

fatin wawa on November 30, 2013 at 12:13 AM said...

bestnya shopping.. nk ikut jugak.. hee~~ :D

Anne Nurain on November 30, 2013 at 12:47 AM said...

ikut shopping!!! haha..
jaejoong ensem ooo.. boipren no.2 kmk.. haha..

Khir Khalid on November 30, 2013 at 1:57 AM said...

Tu pakaian yg santai2 je tp smart.. baju kurung bolehlah dikategorikan mcm tu, paling x pun seluar dgn baju yg kemas.. bukan formal.. :D

Aefa Aerisya on November 30, 2013 at 1:59 AM said...

Niesa hehe..perlu baju kerja~~

Mizz Aiza haha.. xboleh hentam dulu kak.. dlm surat tulis dress code :D

Hunyeda haha.. tu la.. kalau die tulis siap2 pakaian pejabat kan senang -.-''

Mirza haha.. mungkin jugak kan.. adoii

nana haha.. ramai gak yg kate office wear :D

Nad hahah.. sebati dgn jiwa dah hahahah

ctaman haha jom2 join.. tadi dah pre-shopping haha..

Tiqi aefa gn korea selari la tiqi hehehe.. kolej??? -.-'' org dah nak keje da :P :P

Annisa kann. ensem.. sbb tu sanggup tgk 5 6 kali :D

Izzati haha tu la.. cita biasa je.. hero je ensem :D

Fatanah jom2.. esok akak soping~~

Zizie maksudnya pakaian g jenjalan tu la kan.. ?

Zyra dia koma je.. hihi.. pastu hidup balik :D

Pha Is haha.. tajuk cerita tu :D

Siara ohh.. ok.. maksehhh :D

Sya haha.. jom2. esok shopinggg. bawak duit sendri2 ok :P

Wawa boleh2.. esok jumpa kat simpang kedai pak mat :D

Anne haha. jum! the spring :P hahaha.. no 2? ermm.. kmk sik pasti nya no brapa.. haha..

Aefa Aerisya on November 30, 2013 at 2:00 AM said...

Khir ok noted.. tq :D esok boleh shopping dgn senang hati dah :D

Affy Afiqah on November 30, 2013 at 6:24 AM said...

kalau pendapat ika, untuk lelaki, category smart casual ni macam pakai bju kemeja + coat + seluar jeans, tak formal tapi macam santai...

kalau perempuan, baju kurung, kemeja dengan seluar slack, again bukan pakaian formal tapi akan nampak kemas :)

nak ikut juga shopping huuu ;D *macam dekat je

artiirhamna on November 30, 2013 at 8:05 AM said...

belum nonton lah drama ni, saya tengah nak selesaikan drama "Who Are You" best tuh drama... :D

Aefa Aerisya on November 30, 2013 at 9:12 AM said...

Ika oh.. ihihi.. blur pulak kalau bab2 pakaian ni huhu.. jom soping ptg nanti :D

Irhamna hihi.. siapa pelakon drama tu ye?

Fatanah Khirizan on November 30, 2013 at 9:17 AM said...

hari ni akak nak shopping kan? hehe :)

Aefa Aerisya on November 30, 2013 at 10:37 AM said...

Fatanah aah. tp xjadik la nk bawak adik g same ;P :P

Azlan Strider on November 30, 2013 at 1:32 PM said...

smart casual pakaian yang paling sempoi sekali..hahaha

Regards,
-Strider-

Hafiza AizZawa on November 30, 2013 at 5:48 PM said...

jae jung ex dbsk.. muke kiut mcm kucing.. saranghae oppa.. hehe

Sally Samsaiman on November 30, 2013 at 7:02 PM said...

smart casual more to half-office wear...simple...tp bukan t-shirt okay?

asha hana on November 30, 2013 at 11:45 PM said...

hana nak ikut. haha boleh jd tukang designer pakaian utk aefa. :D

#aefa jangan malas2 ok? hik2. smart casual macam pakaian ke office dear. rasanya lah ^_^

Aefa Aerisya on December 1, 2013 at 12:31 AM said...

Azlan haha. yeke ni??

Fiza haha. sempat pulak die luahkan cinta pada jaejung hihi

Sally arrasooo~ mcm penin g pulak carik baju2 tu huhu

Hana xyah la.. dah balik da pon haha..

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets