• SEGMEN SIMSEM BLOGGER BY RISHAMELON

     

    Ape maksud SimSem Blogger tu?
    Sile ke blog penganjur ye :)

    **********************
    Aefa join segmen ni sebab segmen ni nampak unik.
    Selalunya Aefa jumpa segmen yang menawarkan macam-macam hadiah
    seperti sehelai baju, seutas jam tangan, rumah sebijik(eh?) hahaha
    Tapi segmen ni menawarkan sesuatu yang lebih bermakna dari tu.
    FRIENDSHIP :)


    Ok agak chubby di sini -.-''
    Salam perkenalan dari Aefa.
    Boleh follow kalau sudi :)
    FB : aerisya
    Twitter : aefa_aerisya

    앱아 앨잇야
  • 12 kritikan:

    Khir Khalid said...

    Slmt bersegmen.. all the best.. :)

    Nurfaezah Abdullah said...

    fae singgah dari segmen yg same :D jom bw ke blog kawan2 ^^

    Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

    selamat bersegmen adik.. :D

    Aefa Aerisya said...

    @Khir terima kasih :D

    @Fae aefa jumpa segmen ni dr blog fae tadi ehheh :D

    @Mizz Aiza tq akak :D

    Affy Afiqah said...

    selamat bersegmen aefa...
    betul tu persahabatan tu yang berharga, dalam kita berblogging dapat juga kenal2 blogger lain :)
    nanti ika follow twitter aefa heeee ;)

    Aefa Aerisya said...

    @Ika kan.. hihi.. tu la paling bermakna. dpt tambah kawan :D

    Risha Melon said...

    hee thnk join . da update :)
    http://rishamelongadis.blogspot.com/p/simsem-blogger.html

    Nur Amalina Maisarah said...

    Hai aefa..dr simsem blogger jugak.dah follow awk :D salam kenal. Sy Mai ^^

    Aefa Aerisya said...

    Risha ok tq :D

    Mai hye mai.. salam kenal jugak :D

    Ren Oh. said...

    http://renohisweird.blogspot.com/2013/11/segmen-simsem-blogger.html

    hi dr segmen yg sama. app org kat fb nnt ekk ;D

    Aefa Aerisya said...

    Ren dah add :D

    Risha Melon said...

    Salam..geng simsem . maaf dekat sini banyak banyak . segmen tu terpaksa di hentikan sebab mula awal next year risha langsung tak boleh bagi komitmen dekat blog..sorry sebab Risha baru dapat tahu something yang membuat kan Risha susah nak on blog selalu next year bukan macam sekarang. semua akan di padam,maaf atas usaha korang tapi risha akan biar kan blog korang dlam bloglist risha ok . janji 

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3