SEGMEN SIMSEM BLOGGER BY RISHAMELON


 

Ape maksud SimSem Blogger tu?
Sile ke blog penganjur ye :)

**********************
Aefa join segmen ni sebab segmen ni nampak unik.
Selalunya Aefa jumpa segmen yang menawarkan macam-macam hadiah
seperti sehelai baju, seutas jam tangan, rumah sebijik(eh?) hahaha
Tapi segmen ni menawarkan sesuatu yang lebih bermakna dari tu.
FRIENDSHIP :)


Ok agak chubby di sini -.-''
Salam perkenalan dari Aefa.
Boleh follow kalau sudi :)
FB : aerisya
Twitter : aefa_aerisya

앱아 앨잇야

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter

12 kritikan:

Khir Khalid on November 16, 2013 at 5:17 PM said...

Slmt bersegmen.. all the best.. :)

Nurfaezah Abdullah on November 16, 2013 at 6:19 PM said...

fae singgah dari segmen yg same :D jom bw ke blog kawan2 ^^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) on November 16, 2013 at 8:42 PM said...

selamat bersegmen adik.. :D

Aefa Aerisya on November 16, 2013 at 10:31 PM said...

@Khir terima kasih :D

@Fae aefa jumpa segmen ni dr blog fae tadi ehheh :D

@Mizz Aiza tq akak :D

Affy Afiqah on November 17, 2013 at 12:43 AM said...

selamat bersegmen aefa...
betul tu persahabatan tu yang berharga, dalam kita berblogging dapat juga kenal2 blogger lain :)
nanti ika follow twitter aefa heeee ;)

Aefa Aerisya on November 17, 2013 at 9:48 AM said...

@Ika kan.. hihi.. tu la paling bermakna. dpt tambah kawan :D

Risha Melon on November 19, 2013 at 10:46 AM said...

hee thnk join . da update :)
http://rishamelongadis.blogspot.com/p/simsem-blogger.html

Nur Amalina Maisarah on November 21, 2013 at 1:06 AM said...

Hai aefa..dr simsem blogger jugak.dah follow awk :D salam kenal. Sy Mai ^^

Aefa Aerisya on November 21, 2013 at 1:46 AM said...

Risha ok tq :D

Mai hye mai.. salam kenal jugak :D

Ren Oh. on November 29, 2013 at 2:02 AM said...

http://renohisweird.blogspot.com/2013/11/segmen-simsem-blogger.html

hi dr segmen yg sama. app org kat fb nnt ekk ;D

Aefa Aerisya on November 29, 2013 at 7:45 AM said...

Ren dah add :D

Risha Melon on December 1, 2013 at 10:22 AM said...

Salam..geng simsem . maaf dekat sini banyak banyak . segmen tu terpaksa di hentikan sebab mula awal next year risha langsung tak boleh bagi komitmen dekat blog..sorry sebab Risha baru dapat tahu something yang membuat kan Risha susah nak on blog selalu next year bukan macam sekarang. semua akan di padam,maaf atas usaha korang tapi risha akan biar kan blog korang dlam bloglist risha ok . janji 

Followers

 
Blogged.my

Drop Ur Link Here :)




[Valid Atom 1.0]


Labels

Blog Review (1) Blogging (16) Contest (1) Doa (1) Giveaway (15) Just For Laugh (2) Kesihatan (3) Korean (14) Must Eat (4) Must Visit (4) MyLife (84) Perkongsian (14) Program (5) Puisi (1) Running Man (4) Segmen (10) Semasa (3) Tips (2) Tutorial (4) Wordless (12)

| Memory Lane © 20012. All Rights Reserved |Template Style by My Blogger Tricks | Design by Durai sankar | Back To Top |

Blogger Gadgets