• Selamat Hari Lahir

    Assalamualaikum. Hari ini, 15 Muharram 1435 adalah tarikh lahir Aefa mengikut kalendar Hijrah. Hihi.. Tua setahun dari umur dalam Masihi. Aefa lahir pada pukul 10.17 pagi pada hari Ahad. Kelahiran Aefa disambut oleh seorang doktor cina. Doktor ni sangat baik. Sampai sekarang doktor tu masih lagi bekerja menyambut kelahiran-kelahiran bayi yang comel. Kalau tak comel memang dia tak sambut. Dia hantar ke klinik sebelah. :P

    Birthday

    Aefa gembira dapat mengenali doktor yang bertanggungjawab dalam proses kelahiran Aefa. Selalu Aefa nampak dia keluar dari klinik dengan baju doktornya yang agak lusuh. Kadang-kadang bertanya sendiri, "ni baju dari zaman kelahiran aku ke ape?".

    Perlu ke Aefa cerita semua mengenai doktor ni? Sebab sebenarnya cerita ni macam dah terpesong. haha. ok. Happy Birthday to me~~ tolong nyanyikan lagu :D

    _AUTOPUBLISH_

    앱아 앨잇야
  • 17 kritikan:

    bella luna said...

    happy birthday dear =) semoga mendapat apa yg di ingikan ..bahagia n sihat selalu

    Asha Lya said...

    Allah selamatkan Kamu..
    Allah selamatkan aefa :)
    Moga aefa d pjg umur d murahkan rezki amin

    Niesa said...

    hapy bday aefaaaa.. :)

    Invisible Me said...

    Selamat hari lahir.
    Moga berjaya dan bahagia dunia akhirat. Amin :D

    Nuriesya Nadia said...

    Selamat Hari Jadi Aefaaa !! ^^

    Affy Afiqah said...

    Happy birthday aefa!!
    Semoga panjang umur, murah rezeki,
    semoga terus gigih dalam berblogging :)

    Doktor tu mesti dah sangat tua kan?
    Ika tak ingat pula siapa yang sambut ika masa lahir dulu kihkihkih
    tak pernah pula tanya kat abah mama, ni yang boleh tanya nanti ni ;)
    yang ika tahu ika lepas lahir dulu sakit teruk sebab ada masalah jantung and kulit...sampai kena dapatkan rawatan pakar :)

    Kisah Si Dairy said...

    happby beday budak kecik...nanti bagi ayam kepci...muahahaha

    KIKIRIE™ said...

    happy bdayyy :)

    Sally Samsaiman said...

    Happy Hijrah Birthday! :)

    missShila Nget said...

    happy birthday awak..!!

    memmuaaahhh..

    Lieya Von Jay said...

    happy birthday aefa :)

    Afiqah Adzan said...

    Selamat Hari Jadi sis aefa .. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki .. Stay cute and chill XD

    Khir Khalid said...

    Happy birthday.. semoga sentiasa sihat, diberkati kehidupan & tercapai segala yg dihajati... aamiin.

    Aefa Aerisya said...

    Bella tq.. aminn :)

    Asha tq.. aminn :)

    Niesa makseh :D

    IM tq.. aminn :D

    Nadia tq :D

    Ika aah dah tua.. dpt kenal die pon sbb mak keje kat situ heheh.. sakit? hope dah sembuh sekarang ni.. :)

    Kak Ferd tq akak.. yesss akan dituntut di JB nanti haha

    Kikirie tq :D

    Sally time kasihhh :D

    Shila time kasihhhh :D

    Kak Lieya tq akak :D

    Afiqah aminn.. tq :D

    Khir tq. aminn :)

    Fatanah Khirizan said...

    sanah helwah :) moga akak dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur :)

    nanakimie said...

    happy belated besday dear!!!!!

    semoga aefa sentiasa dalam rahmatNya,berjaya didunia & akhirat...Amin Ya Rabb...

    Aefa Aerisya said...

    Fatanah tq sayang.. amiinnn :D

    Nana hehe tq nana :) aminnn... :D

    Tempah Kek Lapis di Sini

    Bagi yang meminati kek lapis Sarawak, anda boleh membuat tempahan di sini. Kek lapis ini di buat sendiri oleh keluarga saya. Maaf, saya tak reti buat kek lapis :D. Kualiti dijamin. InsyaAllah.

    Yahoo Messenger

    aefa_aerisya

    EMAIL

    aefa_aerisya@yahoo.com

    Line

    aefaaerisya

    Youtube

    aefaa3